Licurici de ianuarie-februarie 2009 (55)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vero nu o fi vreun dintisor? Si in cazul asta sanul o calmeaza si ii da confort? Zic si io ca de 4 luni de cand asta nu doarme bine am ajuns sa cred ca dintele e un bau bau Noaptea trecuta a avut febra...da ioc dinte. Noaptea asta a avut chef...asa ca...
Rabdare si tutun!

Sper sa mancati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Veronica eu zic sa o lasi o zi doua fara sa mai insisti cu mancare si apoi sa incerci iar. Eu zic sa nu o stresezi si daca persista problema sa incerci sa mergi la medic sa vezi daca e o problema.

Alinuk multumim de sfaturi, sunt bune de retinut.

Vlad e mai bine ziua, e mai calm dar azi noapte s-a trezit la 3,00 la 3,15 la 5,00 la 6,00 la 7,00 la 7,05 la 07,10 pana am luat-o in pat cu mine cred ca pentru prima data si a dormit pana la 9,00. Cred ca nu prea poate respira, s-a cam infundat iar la nasuc. Sunt si eu obosita moarta.

Alina bine ca ti-ai dat seama de faza cu vrajitoarea, acum daca o sa stai de vorba cu ea poate o sa ii treaca. Distractie placuta la party, sa faceti poze.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

Citat:
citat din mesajul lui veronica75

Neata fetelor,

Ei sunt disperata disperata rau Alice nu vrea sa mai manance nimic altceva in afara de tzitzi....
Am incercat de toate....legume fierte in toate combinatiile si consistenta diferite incluzand aici si bucatile puse pe masa care le ia si le arunca pe jos ; La fel si cu fructele aceeasi problema...am incercat si coapte si fierte si proaspete......nik. nik, si iar nik...................am incercat si schimband locul de la masa....etc
Ieri am refuzat sa ii mai dau sa manance de la ora 16 incercand sa ii ofer altceva...aveam de toate: lapte la biberon, legume, fructe - nu a vrut nimic, a plans continu pana la culcare la ora 22.30 cand a mancat ca disperata si nu a mai putut dormi. in plus a si vomat un pic. In consecinta a mai stat la joaca 1 ora dupa care a cerut iar san si a adormit destul de greu. Aproape toata noaptea a avut cosmaruri si s-a trezit plangand cautandu-ma si cautand sanul
Ce mai pot face????????????????????
Astazi mi-am propus sa ii arat poze si filmulete cu copii care mananca...
Am sa profit ca afara e urat si am sa stau cu ea in casa, am sa incerc iarasi infometand-o.....
Oare nu o terorizez????????????

Fotografii noi si vechi
http://b1.lilypie.com/fsVKp2.png

eu zic ca o strezezi aiurea cu infometarea si nu cred ca rezolvi ceva; dai ce vrea, poate fi doar o perioada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Aalina

Vero nu o fi vreun dintisor? Si in cazul asta sanul o calmeaza si ii da confort? Zic si io ca de 4 luni de cand asta nu doarme bine am ajuns sa cred ca dintele e un bau bau Noaptea trecuta a avut febra...da ioc dinte. Noaptea asta a avut chef...asa ca...
Rabdare si tutun!

Sper sa mancati.

Mamaaa, ce as mai baga oleaca de tutun.... da deh, alaptez....
Si eu tot dau vina pe dinte.... da nik...

Mie imi e frica sa nu fie anorexica. Sper sa nu fie cazul.

fetelor - multumesc de suport - orice sfat e binevenit pentru mine - deci orice va vine in cap, stiti, sau ati auzit...eu notez, bag la cap si daca se potriveste incerc.
bebelusi si Alice acu 2 nopti s-a trezit in toiul noptii pt a se juca - am observat, ca atunci cand descopera o chestie noua -ex: facut bravo- nu are liniste pana nu face perfect. Tot repeta si repeta pana ii iese - chiar si noaptea - dupa care - o lasa balta
Sanatate multa lui Vladut
Anculet am votat si eu gogoasa frumoasa ;

Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Veronica, eu nu am avut probleme cu manacarea, deci nu as putea sa-ti dau vreu sfat din experienta, dar, cand ceva nu i-a placut prea tare am amestecat cu laptele lui si a mancat mai bine. Ma gandesc ca daca reusesti sa te mulgi (stiu ca tu ai probleme cu sanii) incearca sa amesteci laptele tau cu pireut, la inceput mai mult lapte, apoi tot mai putin. Se pare ca daca e un gust cunoscut pe acolo mananca mai bine. Pana te sfatuiesc fetele care s-au confruntata cu astfel de probleme eu zic ca merita sa incerci.Multi si Alisuca papacioasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronica75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ingrid70

Veronica, eu nu am avut probleme cu manacarea, deci nu as putea sa-ti dau vreu sfat din experienta, dar, cand ceva nu i-a placut prea tare am amestecat cu laptele lui si a mancat mai bine.

Ma gandesc ca daca reusesti sa te mulgi (stiu ca tu ai probleme cu sanii) incearca sa amesteci laptele tau cu pireut, la inceput mai mult lapte, apoi tot mai putin. Se pare ca daca e un gust cunoscut pe acolo mananca mai bine. Pana te sfatuiesc fetele care s-au confruntata cu astfel de probleme eu zic ca merita sa incerci.

Multi si Alisuca papacioasa!

Ingrid Chiar aseara am incercat cu laptic de la mine si nu a mers

Fotografii noi si vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingrid70 spune:

Atunci, eu stiu, incearca cu borcanele dulci, pere Williams, de pilda, care am obs ca plac la toti bebeii.
Si mai ales nu te stresa. Eu, de pilda, il vad ca e grasunel, activ (in felul lui mai neambitios ), ma intereseaza (cum a spus PYc sa manance 500 ml de lapte/zi) si restul de solide sa pape cat vrea el. Nu vrea acum, insist cat insist, si apoi ii dau mai tarziu. La inceput papa f putin, apoi treptat din ce in ce mai mult. Are zile cand mananca mai putin si zile cand mananca mai mult. Acum, daca tu zici ca a inceput sa scada in greutate eu stiu ca asta nu e bine. As zice sa mergi la ped, dar poate te mai sfatuiesc si alte fete.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Veronica iaurtul ii place? Vlad cand nu vrea sa manance nimic, mananca iaurt. Daca ii place pune-i iaurt in mancare , mai mult iaurt si mai putina mancare la inceput.

Mami puiutului Vlad Mihai

http://www.flickr.com/photos/33042663@N07/?saved=1

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aalina spune:

Vero poate fi de la lingurita? Sa nu ii placa sa manance asa poate o jeneaza la "inexistentul dinte"??? Incearca si cu bibe, Alexia de
Bee manca asa si era ok.

Perseverenta fata ai

Fetelor va zic sincer ca dupa ultimele nopti e prima data ca ma bucur cand ma gandesc ca nu o sa mai facem copii Nu credeam ca o sa ajung ziua asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IRINA.C spune:

Vero mama ce te inteleg dar Andrei totusi mai accepta cate ceva ...Acum anorexie totala a fost cand ne-a iesit dintele.Dr mele mi au zis asa: da i cat vrea, nu vrea da i laptic si gata.Si maine reincerci.Stiu ca e f frustrant dar nu ai cum sa i deschizi gura dc nu vreastiu si eu

POZE BOTEZ ANDREI
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8069a40b05eaf331b3527d&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url/" target="_blank">VIDEO ANDREI
POZE ANDREI
mami cea mai fericita

Mergi la inceput