Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Ani......asa e la comun! Imi pare rau! Dar ai televizor nou!
Mi-i dor de MIHAMORA! Ce mai face oare?!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Buna fetelor.Scriu pt prima oara la mamici de Iasi.Am un baietel de 2 ani si 9 luni si l-am inscris la o gradinita de stat,la program lung.Problema e ca a mers doar 2 zile pt ca plangea nu doar acolo,cand il lasam in clasa, ci si noaptea se trezea plangand si spunea vino mama,vino tata,tresarea,iar daca il intreba cineva de gradi,imediat ii tasneau lacrimile si spunea'nu mai merg la gradinita','nu mai vreau la gradinita'.Asa ca ne-am gandit ca nu are rost sa-l traumatizam si am hotarat sa amanam pana anul viitor.Voi ati trecut prin asa ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

salut
am vazut ca se vrea o intalneala joi la stanley.sper sa ajung,nu promit.nu am masina in timpul sapt.si sa iau 2 taxiuri e cam costisitor pt. fetele care intrebau, stanley se afla in nicolina, a doua strada la dreapta dupa bis.catolica, si dupa aia iar dreapta si se vede imediat panoul pe o casa.

in rest, sunt prinsa cu revenirea..poate dupa 18 oct ma voi mai elibera, ca acum s-au adunat multe si fug dintr-o parte in alta si fara masina.stiu, face bine la silueta, dar ma dor picioarele de la atata fataiala..

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Ani, imi pare rau, dar cred ca nu ajung ca m-a pocnit pe la pranz o .... n-as vrea sa cred ca e gripa.... Dar cumnata-mea a venit cu gripa la ea duninica si se pare ca mi-a dat-o si mie.... Abia scapasem, si iar imi curge nasul ca un robinet stricat...
Si ma gandeam cum sa fac sa ajung maine...

ioana_mada, noi am trecut prin asta si a trecut cu acomodarte pana la pranz.... si cu iubit dupa ce venea de la cresa.... Dupa ce trece vremea, pe masura ce mai cresc acomodarea e mai grea....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioana_mada

Buna fetelor.Scriu pt prima oara la mamici de Iasi.Am un baietel de 2 ani si 9 luni si l-am inscris la o gradinita de stat,la program lung.Problema e ca a mers doar 2 zile pt ca plangea nu doar acolo,cand il lasam in clasa, ci si noaptea se trezea plangand si spunea vino mama,vino tata,tresarea,iar daca il intreba cineva de gradi,imediat ii tasneau lacrimile si spunea'nu mai merg la gradinita','nu mai vreau la gradinita'.Asa ca ne-am gandit ca nu are rost sa-l traumatizam si am hotarat sa amanam pana anul viitor.Voi ati trecut prin asa ceva?

Mie mi-au explicat ca la inceput trebuie dus cateva ore, apoi mai mult pana copilul se obisnuieste. In capusorul lui mic, obisnuit cu noi si doar acasa, se simte parasit, indepartat si e speriat. Si Stefy a plans noaptea o perioada si am spus la cresa si mi-au recomandat sa nu renunt, ca a doua oara va fi si mai rau, pentru ca el stie ca daca ai cedat prima data la plansul lui, o cei face si a doua oara. Si va plange pana va obtine ceea ce si-a propus. Asa ca am mers pe mana lor si nu regret nici un moment. Important este ca tu ca mama sa ai incredere si sa fii sigura ca e bine pentru puiul tau. Daca tu simti ca nu e in regula si nu ai incredere, copilul te simte si nu va sta acolo.... La noi pana nu m-am acomodat eu cu ideea, nici ea nu s-a acomodat. Prima saptamana plangeam si eu cand plecam de la cresa si mi-a zis asistenta ca ma simte copilul si daca eu nu vreau sa colaborez cu ele, nu se va acomoda si mi-au explicat, au mai fost si mamici mai vechi care aveau experienta si m-au incurajat... Si am trecut peste hop. Si le multumesc din suflet ca m-au ajutat. Acum, incerc si eu sa te ajut pe tine, sa vedem daca iese ceva.

Mergi la inceput

ioana_mada, ti-am trimis mail. Activeaza-ti PM.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana_mada spune:

Iulia,multumesc mult pentru sfat.Nu stiu cum sa-mi activez PM.Imi poti spune ce tb. sa fac?
Chiar nu stiu ce e mai bine;el iubeste copiii si in aceasta idee l-am si inscris la gradinita,iar la sfatul cadrelor de acolo, l-am lasat direct la program lung.Alt aspect care mi-a dat de gandit a fost faptul ca in weekendul cu cele 2 zile la gradi,am vrut sa-l las la ai mei sa doarma,lucru care altadata nu ne crea niciun fel de problema,insa atunci am fost nevoita sa merg la ei la 11 noaptea pt ca plangea dupa noi si mama nu reusea sa-l adoarma.

Mergi la inceput

ioana_mada, intri in Contul meu, Profil personal,Editeaza Profil si parca la Optiuni profil e si activarea mesajelor private....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

In sfarsit am si eu net.
Ne-am intors de luni in Iasi, dar net - ciu-ciu. De abia acu s-a rezolvat.
Noi suntem OK, mai ales ca am lasat-o mai moale cu plimbarile si Bia nu mai e asa plangareata, ca in deplasari e agitata, plange.
Saptamana trecuta cica am inceput scoala dar nu am fost la nici o ora si nici nu stiu daca s-au facut . Maine gata, merg la scoala, iar vineri iar o luam de capat cu deplasarile, la sot, de data asta. Nu ca mi s-ar fi facut dor de ai lui , dar tre sa iau o indemnizatie de la primarie .
Sa vad ce ati mai scris in urma

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

kriss bine ca ti-a dat flori. Tot inseamna ceva!

alina si la noi e cu ajutatul din partea parintilor, de la mama mea e ajutorul mai exact, si vrei-nu vrei apar discutii, doar ca la mine nu zice nimic sotul, dar soacra mai vorbeste aiurea. Asa e felul ei de a fi . Mama, in schimb, nu ne impune conditii daca ne ajuta si nici nu scoate ochii socrilor pt asta. Doar soacra-mea e cam... naspa

daniela ce scumpa e Amaliaaaaaa . Eu zic ca are trasaturi de la tine, da parca mai mult cu tati seamana

celia am luat fel de fel de mancaruri care nu le gasesc aici, dar in special dulciuri, ca am primit si comenzi de la rude

miha imi lasa gura apa de la ce faci tu . Oare cand o sa am si eu timp de asa ceva? Bravo tie!

La intalnire eu nu am cum sa vin , caci am ore seara la facultate

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput