Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Celia

Mihharo, ati reusit sa despachetati? Sau ai fost la Ralu in ajutor?

Inca nu am strigat-o, dar urmeaza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihharo
Raluca a fost tare draguta si nu m-a chemat inca

"Inca"... bine spus. Dar nu dispera, ca nu te uit N-ai tu norocul asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Va ofer o fierbinte si ma duc.... ca sunt....

Ralu si ce mai faci?

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
iulia mertsi de ... azi o sa am nevoie de fff multa
ioana bine ai venit la noi
inutsa ma bucur ca sunteti bine

la noi a fost o noapte de cosmar... de mult nu am mai stat treaza noaptea...nu mai putem fi prezenti la intalnire... Darius e racit bocna... ieri tusea si ii curgea nasul, nu facea febra ... atat... si asera pe la 11.30 a inceput... tuse naspa, se ineca cu saliva... si parca are ceva in gat ... horcaie si se ineaca ... acum ii curg si mucii ca la rotinet
de azi trecem pe batista bebelusului dar nu luam nimic decat sirop de plante... si leacuri babesti... nu vreau sa ii mai bag antibiotice, o sa mergem azi la doctorita si vb cu ea

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Citat:
citat din mesajul lui ralnied1

"Inca"... bine spus. Dar nu dispera, ca nu te uit N-ai tu norocul asta.

Uite, vezi? Exact de asta ma temeam

Aaa, si sa vezi ce lucru interesant mi s-a intamplat: de cand m-am mutat am scapat de insomnii. Doooorm ca o buturuga, de cum am pus capul pe perna. Si mama la fel (ca si ea statea noaptea de veghe). Hmm, tre sa fie ceva adevar in chestiile cu zone mai bune, mai putin bune... mie se pare ca nu mai imi pria Alexandru

Mergi la inceput

Lacramioara, tinem pumnii sa te faci bine repede!

Alina, of, saracul Darius, stiu cum e, ca si al meu facea exact la fel. Numai ca trebuie sa ai grija sa intervii rapid, altfel se complica si apare si febra, eu am patit-o de multe ori. Stii ce ne-a ajutat pe noi? Ceai de ceapa, facut mai concentrat, dar nu de coji, ci de ceapa curatata si pusa la fiert. Cum o pui la supa. Apoi, daca poti si sta Darius, tot ceapa curatata o pui desfacuta in foi pe o tava din aceea de copt ardeii, si il tii deasupra sa inhaleze mirosul ala care se degaja. Face muuuult bine. E mai greu insa cu un copil mic, eu i-am facut lui Albert acum vreo juma' de an si tot imi vocifera, dar'mite sa fi fost mai mic. Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

mihharo...acum ma pregatesc sa fac asta... sirop de ceapa, dar mai intai sa adoarma darius ca, cu el nu pot sa fac nimic la cat de marat e
... deci cum e mai bun pt sirop ceapa sa fie cu coarja sau fara?????

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Ani.........sanatate puiului! Eu pun ceapa cu totul si mai adaug si 2-3 nuci intregi- iodul din ele ajuta la gat- secretii!
Miharro.........se vede ca esti mai linistita singura!

....Tocmai am scociuit sertarele si strengarul le-a desfacut! Ma duc sa schimb cu scoch de plastic ca ala de hartie nu a tinut!............
David a cazut azi noapte din pat si are o ureche vanata! Zici ca e batut!Mi-e asa mila de el!

Ralu......ce mai faci? Ai auzit ca vine Fuego la Iasi?! Poate ne zici tu cand! Si mie imi place cum canta!
Kriss.......poate ajungeti azi! Cred ca ii va placea fetei!
Inesa.......bine ai revenit! Ce face mogaldeata?! E normal sa fie agitata in deplasari! Copii sunt ca mosnegii- am mai zis-o, le place la patucul lor!
Ani........sanatate lui Darius!
A vb cu......... Mihamora....... si nu poate veni ca-si pune centrala si are santier in casa!
............Cine vine?!........

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Neata!
Da cineva laptiuc? Sau imi iau singura?

Alina lui Darius sa-i treaca repede.

Aly grasunel "barbatelul" . Ceva poze noi?
Mogaldeata e bine, gangureste de zor, iar dimineata face o chitzaialaaaaa , rade cu gura pan'la urechi. Momentul ei preferat e cand o las in funduletul gol, isi ridica picioarele asa de tare, pana si funduletul il ridica, zici ca face gimnastica

Azi vine o colega de master, care a nascut la 5 zile dupa mine. Ea are baietel, asa ca le facem cunostinta la bebei, si cine stie, poate le facem si lipeala

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca-Maria

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anilansa

... deci cum e mai bun pt sirop ceapa sa fie cu coarja sau fara?????

Alina, mie medicul mi-a spus sa fac fara coaja. Cred ca si gustul se imbunatateste simtitor daca indepartezi coaja. Nu stiu insa la eficienta cum e... eu pe vremuri stiam de ceaiul din coji de ceapa, nu din ceapa, dar am facut asa cum a zis doctorul si a fost bine. Si al meu baiat a cam inceput sa tuseasca, cred ca o sa-i fac si eu un ceai, sa nu-l scap la vale. Si azi dimineata cand s-a trezit a stranutat o gramada

Mergi la inceput