Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Salutare si de la noi... asa, din cand in cand, ca inca asteptam maretul RDS sa vina sa ne instaleze amaratul ala de cablu . Doua echipe au venit, la interval de o saptamana, s-au uitat la usa ca ala la poarta noua si au plecat. Iar acuma, ca intre timp i-am sunat si i-am luat la intrebari, vad ca nici atata nu mai apar... Doamne, cata nesimtire! parca nu-mi vine sa cred ca asa ceva se poate intampla

Asa ca am inceput saptamana cam ... hmmm. Ma duc sa ce ati mai scris, ca vad ca n-ati stat degeaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Mihharo, ati reusit sa despachetati? Sau ai fost la Ralu in ajutor?
Pentru internet nu te-ai interesat si de varianta "mobil"?
Ce face Albert ? Veniti la intalnirea de joi?

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihharo spune:

Kriss , tare Alessia , si al meu a avut o perioada din asta, din fericire a trecut!

Oana , arata super gradinita, ce desene frumoase pictate, placuta atmosfera.

Daniela, cu intarziere, LA MULTI ANI pentru aniversarea casatoriei, sa fie si in continuare multi si buni!
Frumoase pozele, Amalia e dulce tare si voi doi sunteti tare frumosi!

Miha , ti-am admirat painea. Si nu doar am admirat-o… nu credeam ca o sa mi se faca vreodata pofta uitandu-ma la O PAINE!!!! Din cauza asta am infulecat azi doi covrigi. Sper sa nu se puna, ca ma chinui si eu sa tin o dieta

Celia, dragalasa tare Andreea cu papuceii cu blanita ... mi-a placut tortul ciupercuta! Cu despachetatul inca n-am terminat de tot, dar nici nu mai dureaza mult. Mai trebuie sa ma razboiesc cu doi rucsacei si gata! Raluca a fost tare draguta si nu m-a chemat inca

Alina, succes cu socrii… adevarul e ca nu degeaba se spune ca nu trebuie sa stai cu parintii, oricat de buni ar fi ei. Si eu m-am mutat acuma temporar cu ai mei, si deja au aparut probleme. Nu vreau sa ma gandesc ce ar fi fost daca as fi avut si sot!

In principiu zicem ca ajungem si noi la intalnire... sa vad cum e Albert, ca azi dimineata imi tusea de zor, asa ca daca nu e 100% in regula nu venim sa mai dam si la altii . Adevarul ca la 38 de copii in grupa, ce sa mai astept... macar de n-ar lua ceva nasol, ca de viroze nu cred ca scapam

Pupam toate mamicile si toti copilasii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

sper si eu sa pot ajunge la intalnireasa ca vreau si eu adresa

Ani sper sa reusesti sa-ti convingi sotul.E urata situatia in care apar discutii ca unul sta mai mult cu becurile aprinse sau ca vrei mai multa caldura.Nu stiu exact in ce masura e posibil la gaz(ca stiu ca astia transforma m3 in Kw) dar iti pot spune cum am facut noi cu apa-ca nu am mai facut contract cu R.A.J.A.C-ul-am tras apa de la socri si am pus la noi un apometru.Le vine factura doar lor iar noi le platim pt cat inregistreaza apometrul nostru.Daca ati putea face ceva de genul asta ati putea scapa de contractele cu E-On dar tot ar trebui centrala si gazometru(cred ca asa se cheama)

Alynta multa sanatate baietilor si o urare intarziata-sa va duca masinuta voastra unde vreti si cat mai mult timp de acum incolo

Mihaela 24+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!

Ani, de multe ori apar discutii cand sunt mai mute persoane... Eu am preferat fara... ajutor, adica mama/soacra.... Ca oricat de drag ti-ar fi, discutii tot sunt. Si cum a zis si Daniela, prefer sa-mi stiu doar eu problemele... Darius cum mai e?
Daca mai rezisti doua saptamani cu dintii e ok, la mine e practic impopsibil. Nu m-au mai durut dintii de vreo 10 ani si mi se par groaznice durerile.

Alina, sanatate la cavaleri.

Miha, tu vrei sa ma imbolnavesti cu bunatatile alea? Eu care n-am cu ce sa mananc... ca n-am dinti...

Daniela, si eu tot la ajutor din asta conditionat ma refeream si fug de el ca de... ala negru si cu coarne.... Mai bine sarac si cu linistea mea...

mihharo, sunt satula de astia de la RDS, ca de mere padurete.... Albert cum e?

dastefa, ce mai face Daria?

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

azi sunt matinala si am venit sa va servesc si pe voi cu o

Dariuta va sta azi acasa .Ieri cand am luat-o mi-a spus doamna de la cresa ca a fost toata ziua retrasa,mofturoasa si era ragusita.Nu face febra,nu-i curge nasul ,nu tuseste decat f rar dar atunci se aude ca are ceva in gat dar se sperie si nu stie sa scuipeOricum nu ma miora nimic ca avea ieri vreo 2 colegi care harcaiau de te lua groaza

mai fetelor am venit ieri cu un suflet asa greu de la cresa...Cea din Podul de Piatra la care merge Daria e cu program saptamanal dar aproape jumatate din copii sunt luati zilnic acasa.Cand am ajuns sa o iau pe Daria o fetita s-a pun pe un plans sfasietor dar se cunostea ca mai plansese.Nu o mai vazusem in grupa si am intrebat-o pe asistenta daca e noua.Era venita de vineri dar de luni o lasasera la program saptamanal.Ce trebuie sa fie in sufletelul unui astfel de copil.M-am straduit intotdeauna sa ma abtin sa-i judec pe cei care isi lasa copii acolo ca fiecare isi stie problemele lui.Dar ieri m-a apucat parca furia.Sunt sigura ca totusi nu toti sunt intr-o situatie disperata,limita ci e vorba la unii din ei si de oarece comoditate(un ex concret il stiu eu)

hai ca m-am trzit intr-o stare plangacioasa
si o zi buna tuturor

Mihaela 24+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Dastefa, ai dreptate.

Vine Stefy de la cresa cu un cantecel....
Pisica nu-i acasa
e dusa la vanat
Un soricel obraznic
In casa a intrat
Soricel, mititel,
Iesi afara frumusel
Ca vine pisica
Si te i de chica
si te papa frumusel
soricel....
Asa am ras cum zicea ea ca il ia de chica.... Ca si gesticuleaza....

Ma duc la treburi....

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna dimineata
dastefa... mersi de , azi chiar ca ai fost matinala
iulia... frumoasa poezie, un pt printesa ... a si inca ceva te rog frumos daca poti si vii la intalnire sa aduci si tiparul pt sacul de dormit... mersi frumos

rezolvarea la prob noastra: NU SE POATE FACE CUM VREM NOI si mai departe nu comentez ... atat mai scriu despre asta ca asera au dat drumul la centra numai pt caloriferele noastre.
iar cu banii de pe centralade la tatal meu ne luam televizor nou

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

celia... inca nu stiu programul sotului pt miine deoarece el are examen dimineata si nu stiu daca si-a mai pus ore dupa .. iti zic miine... mersi mult

sa va zic ce am patit ieri cu darius
trezirea la 7... de la 7.15-10.30joaca
pe la 10.30 vine la mine si imi zice: na-ni
il pun la nani si stam in pat pina la 11.10 fara sa adoarma, ii zic facem nani sau nu... si apoi a mai stat un pic si a adormit ... bun pina aici toate bune si frumoase
la 11.45 eram la calcurator si am pus un pic de muzica si a inceput sa cante o melodie mai ritmata hip-hap ... si darius se trezeste deodata cu miinele sus si a inceput sa danseze in pat... deci somnic doar 20 minite.
faza mai nasoala ca nu a vrut sa doarma deloc pina la 20.30 cand a baut lapticul si a dormit pina la 7 dimineata apoi

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!

Va saluta Matei care e la mine in brate! Dastefa multumim de cafea! Merg sa fac ca mi-s chioara de somn! David a plans in dimineata, cred ca ceva dinti! Matei ma trezeate pt supt la 2-4-7 cam asa...

Lacra.........sper sa scapi de durere!
Dastefa....sunt multi parinti comozi, din pacate! Multumesc!
Celia.....ne vedem maine!

Sa va zic de cel mic! Se tine tantos in picioare! Se gadila pe la chiscute canr il schimb! Rade cu glas! Dimineata are un zambet de intampinare! Are 8 kg si 70cm! E dezvoltat barbatelul! Papa DOAR san! Ma gandesc sa-l diversific la 6 luni, ca mi-i frica cu greutatea!

Alina-Mirela cu DAVID (27.06.2007) si MATEI (15.05.2009)

POZE

www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput