Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

Ema, imi pare rau de andrei dragu de el ca a fost bolnavior! Cu ce antib ati facut trat? l-a suportat bine?
Reacomodare usoara la gradi! Si lui stefan i-a fost un pic mai greu ieri si azi, dar nu a plans exagerat de mult.
am vazut pozicile, super ca v-ati mai plimbat si ati mai schimbat un pic rutina asta de zi cu zi. Si ai un baiat model draga, cum mananca el singurel..Bravo!
Va pupam, cu drag.

Paula si Stefan (30 oct. 2007)

Multumim frumos!

1. da, in cocnediu a fost super ok.
2. reacomodarea la gradi e destul de grea. in plus ii lasa sa doarma destuld e putin si Andrei e f obosit, mofturos, greu ii intri in voie.
3. s-a capatat cu o frumusete de conjunctivita (azi dimineata amvazut cat era de muradr ochisorul, mic si rosu), sperams a o rezolvam cu niste nettacin si ser ficiologic.
4. antibioticul care l-am luat a fost ospen-ul. a mers ok, doar ca dormea mult. nu i-am mai dat saruri de-alea pt flora cum am citit ulterior la tine. nici nu stiu sa-i mai dau acum sau nu...
5. am citit despre stefanut princ e ati trecut, bine ca si-a revenit. si noi ne-am speriat ca andrei n-a mai facut asa febra mare. stateam langa el si frigea si plangeam cand il aud cum gemea. asta e. nu ne mai gandim a trecut sperams a nu mai ia si altele ca sa putem face prevenarul.

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Si da, mananca singurel. chiar mi-au zis de la gradi ca nu le lasa sa-l ajute cumva. cica e nazdravan si acolo :)

oricum e f vesel cand il luam acasa/ cand ne vede se pune pe plans apoi cum se vede imbracat ne zice mami haide si ma ia de mana sa plecam. dragul de el...

sper sa se mai obisnuiasca ca tot mai plange. adica imi zice pa ca intelege ca tre sa ramana acolo dar plange. mai stau pe langa usa sa ascult dar se potoleste repejor. asta e. mergem inainte.

Mergi la inceput

La multi ani Alessia!

inutsa, ce ti-a dat pentru ochisori? Kanamicina? atat? si ti-a zis sa dai la ambii ochi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

inutsa... imi pare tare rau pt Bianca si stai linistica ca a luat destul de bine in greutate ... dupa un am cate 100g-250g atunci ce ai sa mai zici ... si ca sa te incurajez cred ca pe vremea asta nu se fac ore .. in plus nici profii nu au chef cu zilele iasului
pt printesa bolnavioara sa ii treaca repede

noi l-am prin pe sot cu o pauza dupa examen si am tras o fuga in carrefour ....ca ajunge numai la 20.30 si nu avem timp de cumparaturi ca e ora de somn a lui darius atunci.

de moldoveanca, ella, gravidutele din iasi ... si celelalte mamici ce mai stiti??????? ... o prezenta va rog ca se trage chiulul vad

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ella10 spune:

Salutare!
Suntem si noi prin zona,va citim aproape zilnic...Vremea asta urata te face sa nu ai chef mai de nimic...Multumim ca va ginditi si la noi

La multi ani Cristina(scuze pentru intirziere)multa sanatate si tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca

La multi ani Amalia!!!Cristina sa-ti traiasca printesa si sarcina usoara in continuare(scuze pentru intirziere)

La multi ani Alessia Stefana!!!

Inesa multa sanatate Biancai!

Ella mamica fericita de BIANCA ANTONIA (02.02.2008)

http://b2.lilypie.com/23Iqp2.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Am fost la facultate, dar dupa o ora mi-a zis sotul ca Bia plangea. Bineinteles ca am chiulit de la ore iar cand am ajuns acasa am gasit-o pe Bia... dormind. Maine ii las mai mult timp singuri. Cica adormise dupa atata plans. Dar tot e o ameliorare fata de data trecuta: acum a plans doar o ora, iar sapt. trecuta vreo 2 . De, ma uit si eu la partea plina a paharului, cu toate ca nici aia nu arata prea bine, dar alta solutie nu am, ca tre sa mai dau si pe la scoala.
Ce am observat este ca, atunci cand sunt si eu prin preajma si are grija sotul de fata, o calmeaza. Dar se vede ca atunci cand eu nu sunt, nu vrea sa se calmeze Bia, nu ma aude/vede pe langa ea.

aeperju mi-a dat Tobrex, dar pt ca dr. facuse o incalceala in reteta, a trebuit sa iau reteta de la farmacia din policlinica respectiva, care nu aveau Tobrex. Asa ca am luat alt medicament, Ciplox, contine ciprofloxacina. I-am dat cu asta de 2 ori si deja e mai bine

Alina si dr a zis ca are un ritm de crestere OK, dar eu ziceam ca macar in primele luni de viata, cand e "bum"-ul de crestere, sa ia macar 1 kg. Prima luna a luat 1kg, a 2-a luna cam 900 grame, iar a 3-a luna... doar 600.
Merci de incurajare, dar la profii pe care ii am nu merge cu chiulitul de nici un fel. Astia fac ore chiar si in ajunul Craciunului, in Joia/Vinerea Mare [de Pasti].

Fug la fata ca mi-a facut o maaaaaaaaaaare surpriza mirositoare in pampers

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alessia Stefana de mami Kriss

La multi ani, sa fii sanatoasa, fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Alina, La mai multe lunite lui Matei!
Sper ca esti mai bine.

Inesa , sanatate Biei.
Ma bucur ca s-a descurcat tati...

Emma, sanatate lui Andrei.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

buna dimineata

azi dau eu si lapticul

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput

noi nu prea am dormit asera bine ... darius sa foit toata noaptea iar eu cu gandul ce face sotul.... care a ajuns la 00.30 ieri... la ajuata pe nasu la treaba, si cum a avut elevi pina la 20.30 sa dus dupa si sa intins cu mumca

speram sa iesim azi in oras ... ca chef de treaba chiar nu am pina acuma sa vad dupa cafea ...
acuma la cafea mi-a venit o idee.. sa imi iau sotul miine daca nu pleaca la tara si sa mergem la salina ... oare e bine pt darius ?

Alina cu Darius Gabriel

Mergi la inceput