Gravidute&Mamici de IASI (104)
Raspunsuri - Pagina 19
iulia-stefy spune:
La multi ani, Alessia!
Kriss, sa-ti traiasca printesa.
O
cu aroma de week-end.... si un laptic.
Ani, am inteles ca sarbatorile tin pana pe 18 octombrie....
Daniela, cursuri de calitate, evident.... O sa-mi iasa pe nas.
Inutsa, cum e ochisorul Biancai?
Lacramioara si
Stefania Iulia
Anilansa spune:
buna dimineata
La multi ani, Alessia!sa cresti mare si frumoasa, sa fii sanatoasa si sa ii aduci lui mami numai bucurii... (si sa nu fiu rea si lui tati) Kriss, sa-ti traiasca comoara de fatasi sa aveti tot binele din lume.
iulia mersi de cafea.
iulia si inutsa mersi de informatie ... poate ajung si eu totusi la targ sa ne luam ceva
inutsa sper sa totul e bine cu Bia si sanatate multa
noi inca mai gazduim ceva mucusori... dar sunt pe terminate... speram, ieri am facut putina ordine in dulapul lui darius si am pus la naftalina hainutele de vara si le-am scos pe cele de iarna ... ca la ce vreme e nu cred ca mai dureaza mult si o sa avem prima ninsoare
... asa ca am facut 2 sacose de haine de-a lui darius care nu le mai poarta fie ca iau ramas mici fie nu imi mai plac
si i le-am dat soacramii ca are pe cineva care are 2 copii si sta inca cu 6 persoane intr-un apartament de 2 camere.
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
danyelle005 spune:
Buna dimineata!
Pentru noi nu e chiar asa de buna, Ami mi-a facut febra ieri, 38.2, nu stiu daca e de la caninul care ii iese sau a luat iar vreun virus
; oricum mergem acus la doctorita sa vedem ce ne zice. Asa mi-a facut si anul trecut dupa laringita, o luna si ceva a fost racita continuu.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
danyelle005 spune:
La multi ani! dulce Alessia Stefana sa ai parte de mult noroc in viata.
Kriss cum ai petrecut ieri? Vrem sa vedem poze cu tinuta aia speciala.
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
crissintibun spune:
Inutsa, Celia multumesc din suflet pentru urari, vi le intoarcem si noi pentru printesele voastre ochioase.
Ieri am avut o zi plina. Am inceput dimineata cu tunsul la Ciufolici, chiar au rabdare tipele de acolo si Ami care la inceput plangea a stat chiar linistita, initial in brate la mine si apoi intr-o masinuta de acolo.
Apoi am fost in Careefour sa facem ultimele cumparaturi si ca niciodata, era ziua ei
am lasat-o efectiv sa zburde dupa voia inimii printre rafturi si eu dupa ea. A fost atat de fericita
.La iesire nu a ratat trenuletul,preferatul ei si ca era o zi asa speciala s-a dat si in masinuta.
Apoi la 5 am mers la prima ei petrecere adevarata, am facut la Fun Party, in Tatarasi. A fost superb, va pot confirma si mami de Robert si Amira, de Casi si de Sebi.
Am sa incerc azi sa pun si cateva poze ca tot nu ne-ati mai vazut de atata timp
17+ si Mami de Ami(15.10.2007)
crissintibun spune:
La multi anisori, Alessia draga!
Am reusit si eu in sfarsit sa imi reactualizez semnatura. Astept sa se trezeasca Ami care n-a mai dormit de luni de zile dupa ora 9, dar la cat a fost ieri de ocupata...
Mami de Ami(15.10.2007) si
18 +
Alessia Stefania
mariussimiuc spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui iulia-stefy La multi ani, Cristina!![]() La multi ani, Amalia-Maria!![]() |
La multi ani Cristina!
Sa fii sanatoasa si iti doresc din inima sa-ti gasesti resursele de fericire. 
Pe Amalia am urat-o si pupat-o live.
La multi ani Alessia! Sa cresti mare si frumoasa! Sa ai parte numai de bine! 
www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

oana_oana26 spune:
La multi ani pentru Alessia, sa creasca mare, sa fie sanatoasa ca frumoasa nici nu mai incape vorba
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb1f.lilypie.com/NCeWp3.png
byu spune:
Salutare...
LA MULTI ANI ALESSIA...SA FII SANATOASA SI FERICITA
Azi cunt in tura de noapte, sunt curioasa cum v-a reactiona casi , e prima noapte...
. In rest suntem bine, am fost aseara la petrecerea Amaliei....foarte frumoasa petrecerea,iar Ami e fost adorabila,cat despre Casian....i-a placut foarte tare, si-a varsat o cana cu suc in poala...si diperarea mea ce-a mare e ca musca si pisca daca nu-i lasat in pace....in privinta asta sunt disperata, nu stiu ce sa-i mai fac....
aceti vreo idee, ca am incercat de toate...unii imi zic ca e doar o perioada.....
Byu
cu
CASIAN ANDREI
Poze
inutsa spune:
Salutare!
LA MULTI ANI, ALESSIA!!! SA CRESTI MARE SI SANATOASA SI SA ADUCI DOAR BUCURII CELOR DRAGI!!!
Am fost la medic, Bia are conjunctivita
. Ne dam cu unguent cu antibiotic la amandoi ochisorii. Azi dimineata miticuta avea ochisorul lipit din cauza secretiilor
. Nici in greutate nu a luat cine stie ce, 600 grame, avem 6,3 kg acum. Si ca sa fie paharul plin, maine am ore de dimineata pan'la 5 si, colac peste pupaza, ne-au pus si duminica ore pan'la 3 [bla]. Dar am eu asa un feeling ca maine stau putin iar duminica nici nu merg ![]()
Lacra merci de laptiuc si spor la cursuri!
Alina multumim! Ziceai la un moment dat de niste vitamine pt mamicile care alapteaza.Poti sa repeti, pls, ca pt o baba surda![]()
Daniela sanatate Amaliei!
cristina 
O zi buna va urez! Merg sa ma documentez pt scoala
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria