Gravidute&Mamici de IASI (104)
Raspunsuri - Pagina 18
Anilansa spune:
La multi ani, Cristina!
La multi ani, Amalia-Maria!
Alina
cu
Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa
crissintibun spune:
Lacramioara, Alina multumim din suflet pentru urari. Va transmitem si noi pupici
.
dastefa, sotul meu a uimit pe toti prietenii cat de mult se bucura ca va mai avea o fata. Ce e interesant e ca fata de mine, care nu am fost sigura el a simtit de cand i-am aratat testul ca e tot fata. S-a bazat mult si pe faptul ca am o sarcina de vis de usoara, fara greturi, varsaturi etc exact cum a fost la Ami. Sper sa fie in continuare tot asa.
Kriss, La Multi Ani cu sanatate, iubire si noroc!
17+ si Mami de Ami(15.10.2007)
kriss79 spune:
La multi anisori Amalia!
Multumesc pt. urarile voastre! va invit la o felie de tort si o cafeluta!Paharul de sampanie e pentru mai tarziu!![]()
www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page
Cristina si
Alessia Stefana Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!
danyelle005 spune:
Neata!
La multi ani Kriss! 
o zi minunata si multe cadouri frumoase; cu siguranta domnisoara respectiva nu ti-a facut complimente gratuite; 30 de ani e o varsta frumoasa.
La multi ani Amalia Maria
mult noroc in viata si o surioara dulce, la fel ca tine. Cristina ma bucur din suflet pt voi, iar pe tati nu-l vad eu bine peste cativa ani cand vor sta baietii la coada la usa voastra ![]()
Lacramioara ce cursuri faci?
Daniela, mami de
Amalia Maria-10.10.2007
aeperju spune:
Si noi tot la perioada nu-urilor suntem. la absolut orice intai raspunde cu nu. o trece si asta cu timpul.
la multi ani sarbatoritilor si multa sanatate bolnaviorilor!
Emma si Andrei (21.09.2007)
Victo spune:
Ema, imi pare rau de andrei dragu de el ca a fost bolnavior! Cu ce antib ati facut trat? l-a suportat bine?
Reacomodare usoara la gradi! Si lui stefan i-a fost un pic mai greu ieri si azi, dar nu a plans exagerat de mult.
am vazut pozicile, super ca v-ati mai plimbat si ati mai schimbat un pic rutina asta de zi cu zi. Si ai un baiat model draga, cum mananca el singurel..Bravo!
Va pupam, cu drag.
Paula si Stefan (30 oct. 2007)
oana_oana26 spune:
La multi ani Kriss!!!!!!
Sa-ti mearga toate asa cum vrei, sa fii sanatoasa si fericita, sa te bucuri din plin de printesa
Mamica fericita de doua buburuze
http://lb1f.lilypie.com/NCeWp3.png
inutsa spune:

Am aparut si eu, la fapt de seara
.
Azi am avut program de smotru, bucatarie. Apoi dupa atata truda, a venit si recompensa: cumparaturi la targul de haine
.
Biuta are un ochisor care ii curge
, i-l sterg cu ser de cate ori vad secretii, sa vedem ce ne zice medicul maine.
Kriss, La Multi Ani!!!! Sa fii iubita si tot ce-ti doresti sa se implineasca!!!
La Multi Anisori si pt Amalia!!!
Lacra merci de laptiuc 
crissintibun felicitari pt fetita!!! 
Celia multumim 
dastefa o vreti voi ?
O mai tinem ca ii place cel mai mult jucaria asta, doar tre sa fiu eu pe faza sa nu bage degetelul ![]()
Incerc sa-l implic pe sot cat e pe acasa ![]()
Lasa ca o sa fie bine si operatia nr 2 si poate bebe 3 o sa fie baietel
Alina parca pana pe 18 oct. stau aia cu tarabele.
---------------
Inesa, cea mai fericita
de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)
Bianca la 2 luni
bebelusha din burtica
nunta
cum a aparut pe lume Bianca-Maria
Celia spune:

La multi ani, Kriss,multa sanatate , fericire , impliniri si tot ce-ti doresti alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009
Celia spune:

Amalia Maria de mami Cristina
La multi ani, sa fii sanatoasa , fericita si sa ti se implineasca toate dorintele alaturi de cei dragi!
mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi
6 luni
foto2009