Gravidute&Mamici de IASI (104)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Ce faceti pe frigul asta, mamici? Eu o invelesc pe Bia cu plapumioara de lana, asa de frig e! Brrrrr
Azi Bia mi s-a trezit farnaita un pic. Am zis ca poate are mucisori mai "adanc" in nas si nu ii vad eu. Am pus in functiune batista bebelusului , dar in afara de bocetele Biei, care nu suporta cand "trage" din nasucul ei, nu am obtinut nimic. Si de abia poimaine merg la medic pt controlul lunar, ca e full pana atunci. O sa schimb doctorul ca prea ma lasa pe "hold" asta la care suntem acum
Mai nou, Bia are ocupatie cu zornaitoarea: isi baga degetelul intr-una din gauri si plangeeee, cum ii scot degetul, cum il baga la loc si iar plange .

Azi e o zi speciala. Cu un an in urma, cam pe timpul asta, bebe mic se cuibarea in burtica mea , si nu va mai vrea sa iasa de acolo muuuult timp .

Celia . Stii cum se zice, fetele sunt mai precoce. La Bia se pare ca e adevarat

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inutsa spune:

Celia ti-am scris un PM ieri. presupun ca nu l-ai vazut

---------------
Inesa, cea mai fericita de fetita Bianca-Maria (14 iulie 2009)

Bianca la 2 luni

bebelusha din burtica

nunta

cum a aparut pe lume Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissintibun spune:

Salutare, tuturor!
In primul rand La Multi Ani! tuturor sarbatoritilor lunii octombrie, pupici speciali pentru tiza noastra Amalia Maria.
Kriss,o sa raspund eu la intrebare. Bebe mic si scump din burtica e fetita, sotul deja nu isi mai incape in piele ca va fi tata de doua fete. Insa i-a zis dr ca abia asteapta o a treia emotie de a descoperi ce se ascunde in burtica, la un bebe 3.
Eu nu am mai scris de mult, am fost deosebit de ocupata, am trecut printr-o perioada mai grea, in fine nu mai intru in detalii. Am trecut si noi printr-un episod de laringita.
Ce ziceti de numele Alessia Stefania? Stefania e numele pe care il doresc nasii, Alessia imi place mie inca dinainte de a fi gravi.

17+ si Mami de Ami(15.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Celia spune:

Ani, sanatate multa si multumesc de info legat de schimbarea locatiei dnei doctor.

Inesa , La mai multe lunite Biei!

Daniela , ma bucur ca ai mai rezolvat ceva din task-urile pentru nunta. Sunt convinsa ca fiind si bunicile prin preajma te vor ajuta sa-ti indeplinesti indatoririle... sa iasa totul asa cum va doriti!

Cristina, bine ati revenit , tare scumpe sunteti la vedere... Sarcina usoara in continuare si o bebelina sanatoasa.

mami de www.onetruemedia.com/shared?p=4f08eb051f8799a2dda132&skin_id=4&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andreea(30.09.2007) si www.onetruemedia.com/shared?p=4f518706fd1f0403459951&skin_id=6&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Andrei(12.10.1998)
poze
intalnire DC Iasi

6 luni
foto2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

salutare

inutsa ai deja fata mare,frumoasa si cu personalitate(sa ne spui daca dai jucaria la cos)
cat despre faza cu tati ma gandeam cat e el disponibil sa stea cat mai mult doar ei doi,sa dispari din raza ei vizuala.Daca se intampla prea mult ca Bia sa nu vrea sa stea cu el va fi rau si pt el,poate capata un sentiment de inutilitate,i se va inradacina ideea ca nu e capabil sa aiba grija de fetita ,ca nu e dorit de ea

aeperju da se vede cat de colo ca esti f mandra de Andrei,efectiv radiezi in pozele pe care le-am vazut

cat despre mofturi si nu-uri avem si noi partela greu.Din pacate nu cred ca e prea aproape perioada cand va deveni mai "rezonabila" din acest punct de vedere.Dar si la noi functioneaza faza cu alesul din 2-3 variante propuse de minesau cu distrasul atentiei si uita de opozitie. Mai nou ma fac ca ma supar pe ea daca nu ma asculta si nu mai vorbesc cu ea.Ii spun-numar pana la trei daca nu faci cutare lucru ma superi iar cand incep numaratoarea deja ,de cele mai multe ori ,se pune pe treaba( dar nu abuzez de aceasta varianta)

Mihaela 25+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Cristina, sarcina usoara in continuare! felicitari pt. bebelina.mai, ne furati numele?cerem drepturi de autor!
Miha, ai fost tare secretoaso!

Eu am dat comanda de tort ca nu-s inzestrata la cap. asta. cadou am luat dim. din selgros.mi-am luat ceva mai altfel pt. petrecerea mea, iar domnisoara de la magazin mi-a facut un "compliment" ca ma intinereste mult tinuta aleasa:))nu i-am zis ca eu sunt sarbatorita si cat fac..dar oricum pt. ea cred ca 30 de ani e o varsta onorabilacaci asa gandeam si eu la 22-25 ani.

www.totsites.com/tot/alessiastefana" target="_blank"> my page

Cristina si Alessia Stefana
Septembrie 2009
HAIDETI SA IL AJUTAM PE SEBI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissintibun

Kriss,o sa raspund eu la intrebare. Bebe mic si scump din burtica e fetita, sotul deja nu isi mai incape in piele ca va fi tata de doua fete. Insa i-a zis dr ca abia asteapta o a treia emotie de a descoperi ce se ascunde in burtica, la un bebe 3.

17+ si Mami de Ami(15.10.2007)

la mine sotul nu a fost tocmai in extaz cand a auzit ca nu va avea flacaul mult dorit.Si i-a zis dr. ceva de genul " poate a treia oara va fi totusi baiat" la care dr Mihaila se uita la el pe jumatate zambind si-i zice-" nu crezi ca e cam devreme totusi sa te gandesti la alt copil? Sa trecem intai cu bine de a 2 a operatie"

Stefania mi-a placut si mie f mult si l-am pus ca al doilea nume pt Daria.Dar nu-l folosim aproape deloc si nici nu sunt prea multi cei care isi aduc aminte de el.Daca ar fi fost aniversarea in alta perioada decat Craciunul poate era altfel dar asa atunci oricum primeste multe cadouri vizitele cunoscutilor cu sau fara copii si nu mai simte ca e ziua ei.Singurul lucru inafara celor obisnuite de Craciun este un tortulet cumparat special pt acea zi

Mihaela 25+ Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

creste burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare!

fetelor vin la voi cu rugamintea sa-mi votati odrasla la concursul pampers http://www.copilulvedeta.ro/gallery.php aici il gasiti la categoria peste 10luni este cel imbracat in albastru cu bascuta alba david 13lunivedeti ca sunt 2 de david 13luni

trebuie sa introduceti pe site nr de tel mobil si ei va trimit un cod pe care il introduceti pe site si e gata votul....aaa si se poate vota de pe mai multe telefoane daca aveti va multumim mult anticipat!

kriss

de David
Poveste

HAIDETI LA BAZAR SA O AJUTAM PE EMA!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia-stefy spune:

Salutare!
O si un laptic va ofer....

Am o saptamana tare plina.... Si parca nu mai am timp de nimic inafara de job si... putin de tot pentru Stefy.... Aseara am ajuns la ora 19 acasa si ea ma intreaba: Mami iar ai audit? ca stie saracuta ca in vara numai la ore tarzii veneam....

La multi ani, Cristina!
La multi ani, Amalia-Maria!

Ani, pentru fundulet rosu, incearca Nidoflor, baie de aer si apa da tarate. La noi au dat rezultate foarte bune....

Cristina, sa va traiasca bebelina....

Daniela, lasa emotiile, ai sa te descurci... Va fi bine. Ai sa vezi ca si Amalia va fi la inaltimea asteptarilor... Ai incredere in ea.

Lacramioara si Stefania Iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anilansa spune:

buna
iulia mersi pt cafea... azi iar am nevoie de doza dubla ... cat despre darius cu funduletul de ieri sta fara pampers doar seara ii pun,incerc sa il pun la oala dar nu prea nimerim momentul cand face ... deci avem pregatit lighean cu apa si carpa sa stergem

crissintibumsarcina usoara in continuare, bebe sanatos... o bila alba pt nume si mie imi place foarte mult.
nushulica ... votat

ieri nu am iesit din casa... ca soacramea era obosita si "nu a putut" sa stea cu darius, la ai mei nu l-am putut duce ca tatal meu e si el gripat deci nu am iesit deloc cu toate ca voiam sa ii cumpar niste botosei lui darius de aceea cu blanita si o flanea captusita iar noua niste papucei de casa ...
pe la 20.00 vine soacramea la noi si ne intreaba daca nu vrem sa mergem la artificii si iam zis ca NU ca e frig afara.

stie careva cat mai stau in iasi cei cu tarabele de la palat?

Alina cu Darius Gabriel
http://community.webshots.com/user/Anilansa

Mergi la inceput