Gravidute&Mamici de IASI (104)
Raspunsuri - Pagina 21
mariussimiuc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui byu i-a placut foarte tare, si-a varsat o cana cu suc in poala...si diperarea mea ce-a mare e ca musca si pisca daca nu-i lasat in pace....in privinta asta sunt disperata, nu stiu ce sa-i mai fac.... ![]() aceti vreo idee, ca am incercat de toate...unii imi zic ca e doar o perioada.....![]() |
A fost tare simpatic cu expresia ce-o avea pe fata: "eiii si ce daca?"
Cat despre faza cu muscatul...e intr-adevar o perioada. Acum depinde de voi cum o gestionati si cat de lunga sau scurta va fi.
Nu stiu cum ati procedam voi pana acum, iti zic cum as face eu...
De oricate ori plecati de acasa in parc sau la o petrecere sau oriunde altundeva, ii povestesti ca mergeti in cutare loc, ca veti intalni multi copii, cu care va face diverse lucruri ( ce-i place lui) si ca trebuie sa se joace si sa vorbeasca frumos, altfel copiii nu se vor mai juca cu el si la prima tentativa de violenta plecati acasa. Chiar daca ai tendinta de a-l considera mic si ca nu intelege, fii sigura ca nu e asa. Intelege mult mai multe decat ai putea crede, doar ca daca insista sa faca lucrul interzis o face doar ca sa te testeze, sa vada daca ai vorbit serios. Si oricat ti-ar fi de greu si chiar daca petrecerea/iesirea in parc va fi ratata ia-l pe sus si chiar mergeti acasa. La prima abatere, nu la a doua sau a treia. Poate ca nu vor fi rezultate din prima, dar macar veti scurta perioada asta considerabil.
Si cel mai important...inainte de a incepe operatiunea asta, vorbeste cu sotul si cu cine mai sta el peste zi sau noapte. Cu bunicii parca ziceai. Toti trebuie sa faceti la fel. Daca vei incerca de una singura nu vei reusi, iti vei face mai multi nervi si copilul va ajunge sa fuga de tine la cel care ii ia apararea. Ei stiu atat de bine sa speculeze aceste slabiciuni!
Nu-l certa, nu-l bate...doar vorbeste cu el. Si fii ferma si consecventa.
Eu am intalnit si parinti cu conceptia "lasa-l sa fie asa, ca va sti sa se apere". Eu una nu sunt de acord cu asta. Orice fel de conflicte se pot rezolva diplomat, fara violenta. Si poate o sti el sa se apere, sa riposteze, dar nu stii peste ce parinte impulsiv dai si iei bataie si tu si el.
Plus ca renumele de bataus, nu face cinste nimanui.

Eu va doresc multa bafta si va tin pumnii.

www.bucataras.ro/miha/" target="_blank">Miha papa tot

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20klorane&page=12" target="_blank">Copiii mei fericiti

De la lume adunate si-napoi la lume date...Daca va este frica sa nu va ingrasati, incercati sa beti inainte de fiecare masa 100 ml de cognac. Cognac-ul, precum se stie din batrani, atenueaza teama...

aceti vreo idee, ca am incercat de toate...unii imi zic ca e doar o perioada.....