Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

fetelor voi beti multa apa?
Eu beau f multa pentru ca-mi e sete desi inainte de sarcina nu prea beam.
Cat despre burtica va invidiez. La mine nu se vede deloc sarcina desi bebe acum o sapt avea 500g.
Ce-i drept de cand am ramas insarcinata am slabit mult. Chiare si acum inca mai dau jos. Si asta fara sa fac nimic.
Inainte ma chinuiam cu retete de slabit si nimic, iar acum dau jos fara efort.

23+

lucia - si eu beau multe lichide si beau de sete nu ca trebuie sa beau...iar cu cat deau mai multa parca nu ma satur...
nici eu nu m-am ingrasat,chiar daca am slabit 6kg la inceputul sarcinii,am reusit sa recuperez ~2kg,iar burtica vad ca deabia acum incepe sa se vada si la mine...in schimb ma pot lauda cu bebelinul meu activin ultimile zile a inceput sa fie mai activ...
sa fie oare din cauza contractiilor???

19s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

burticile,contractiile mele nu mai sunt dureroase,dar tot au ramas...este mai bine???sau ar fii mai OK fara ele???si mai am o nelamurire:este normal sa-l simt pe bebe foarte jos???,iar aseara cand am si noi,am simtit o senzatie putin aiurea pe langa bebeMOTIV DE INGRIJORARE???

19s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

lucia2000, cam cat de multa apa bei?
si cam cat de marcata e scaderea ta ponderala?
si cat era glicemia ultima oara cand ai luat-o? se poate sa faci un inceput de diabet gestational. nu zic ca ar fi asa. dar mergi la dr de familie, si spune-i povestea asta, sa nu te trezesti cu surprize.
mamicile care stau in casa de frig. la sv e o vreme, de sa tot te plimbi, si numai in casa sa nu stai. pana in seara mai ies de 2 ori afara.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

arwen92, contractiile, chiar si nedureroase, sunt contractii si trebuie tratate ca atare. nu le neglija, ia in continuare trat. pe care ti l-a prescris dr.
in legatura cu bebe jos, stai linistita, depinde mult unde are bb piciorusele si manutele. eu dimineata il simt peste tot, si mai ales pe la buric si laterale, iar seara il simt si eu undeva sub linia slipului, jos de tot... ultima oara la echo, era cu fundul pe colul meu, cu picioarele in stanga, si cu mainile intre picioare. a intors dr. sonda in toate directiile ca sa il poata masura.

23+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

Tanaion multumesc de incurajare.... si eu sper sa nu fie nimic grav ... am citit pe net ca acest polip se poate forma in sarcina datorita hormonilor de tip estrogen sau daca bebe preseaza vreun vas de sange pe acolo pe unde inoata... iar dupa nastere sa se rezolve totul de la sine ... oricum am emotii pana vb cu medicul

va pup si va doresc o zi buna in continuare

Puiutul nostru
La mami in butica
22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happyella spune:

am adaugat si caruciorul pentru gogosica noastra

Puiutul nostru
La mami in butica
22+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Ieri am umblat juma de zi prin oras dupa materiale de constructii (vopsea, parchet etc.) dupa care am facut mii de schitze de mobilier ( o sa facem mobila la comanda pt ca apartamentul este micutz si vrem sa valorificam sapatiul la maximum). Sper ca de acum sa am mai mult timp liber...pt forum, pt citit despre bb-i, pt shopping pt bb-i...

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Acum o sa incerc sa recuperez din urma...

cristis Suna frumos Erin, dar eu as vrea un nume de sfant cu nuante rusesti eventual...Acum de luni am o saptamana de odihna iar in prenatal sper sa intru de lunea viitoare (11 oct), adica dupa ce implinesc 28 de saptamani, cat e minim-minimorum...si trebuie sa ma agit cu prenatalul, adica sa iau de la ginecolog scrisoare de recomandare pt sarcina cu risc (fiind gemelara) cu care sa merg in dintzi la medicul de familie care sa-mi scrie concediul... Eu sigur nu ma voi putea intoarce la servici mai devreme de 2 ani avand 2 copii (sper doar sa nu micsoreze tampitzii de parlamaentari perioada la 1 an jumate)...dar angajari la noi la frima nu se mai fac din cauza crizei, ba chiar sunt posibile restructurari...

cris.dogarel Tu ziceai ca te-a luat cu claduri la ultimul eco...am patit si eu la fel, dar dr m-a pus sa ma intorc pe partea stanga si mi-am revenit, dar pana la final a masurat eu stand doar in pozitzia pe o parte.
Nu am mai intrat la odiseea din decembrie din lipsa de timp...am de recuperat, dar fetele de acolo scriu cam un capitol pe zi, deci eu nu prea fac fatza...

malina_mircu, nicolcris22, onutza28 Sarcini usoare si bb-i sanatosi!

rox_y Cel mai bine vb cu dr...unele medicamente si calmante sunt permise daca durerea e asa de mare...

mariucasara 800g la 22saptamani! Daca te uiti pe graficul de pe prima pagina...inseamna aproape dublu...nu stiam ca e posibil sa existe asa diferentze mari intre bb-i...

onitza Rochitza este foarte dragutza, dar modelul care o poarta e suuuper...

danyelana Nu lua in seama visele astea ...si eu visez numai ciudatzenii (chestii cu gangsteri si impuscaturi)...cred ca tot de la hormoni ni se trage...

rebiana, happyella Felicitari pt carucioarele roooz...mai echilibrati scorul....

ratusca_mica Si eu stiam ca daca ai anticorpi poti sta linistita...doar herpesul se poate reactiva si el nu e atat de periculos decat daca faci herpes genital la nastere.

xela07 Sper ca nu e grava problemutza cu aritmia...nu prea stiu ce inseamna...Pune niste poze cu caruciorul si slingul ca sa ne dam cu parerea, ca altfel pana cautam nu stiu pe unde cine stie ce gasim...

plateea Circulara de cordon e problematica acum? Se mai poate desface pana la nastere, cand stiam eu ca e indicatie de cezariana...Dar faptul ca bb conform masuratorilor e cu cateva zile in urma nu e o problema, puteai sa fii ovulat mai tarziu si de fapt bb sa fie intr-adevar ca varsta mai mic...plus ca nu toti bb-ii cresc la fel si uniform. Si bb-linele mele sunt cu 4 zile mai mici si diferentza asta s-a pastrat la ultimele 3 eco.

mamidepuiuti Bine ai revenit...te-am vazut mai rar pe aici... Sunteti bine, nu?

Cand va aud ca stati treze pana la 2-3 nu-mi vine sa cred...eu rar depasesc 22.30 si atunci deja motzai de ceva vreme...Doar ca ma scol devreme dimineatza (la 6.30)...sau ma sculam, ca de maine sunt de-a casei si pot dormi pana la pranz...sa vedem de-oi reusi...

nikole Da...fetele fac tumbe la greu, mai ales cea din partea dreapta...Dar le simt mai intens asa... doar de cand am intrat in saptamana 28, inainte erau cate un piciorus sau un pumnisor ici-colo...acum le simt zilnic cam la 2 ore...dar noaptea nu avem show...sper sa fie asa si dupa nastere si noaptea sa se scoale doar pt papica, nu si pt joaca...
Dar tu vad ca inca nu ai scapat de tot de gretzuri...off...si contractiile alea pacatoase... Si nu te-ai mai eliberat, ca si tu erai cam ocupata la un moment dat...

bubu_bu Dar nu poti sa-ti faci rochitza la croitor? Nu mai fii tristutza cand urmeaza sa ti se intample asa un eveniment fericit...toate au o rezolvare.

happyella Poate termenii aia nu inseamna neaparat o problema...mai bine nu te stresa pana nu vb cu dr tau.

lucia2000 E bine sa bei multa apa...piscina lu' bb are nevoie.

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

buna fetelor
astazi am reusit sa ajungem si noi la KIABI...mmm ce sa zic,preturi "dragute" adica am luat 3 body-uri verzi la 27 lei,erau salopetele la 34lei,44lei,pulovere pt fetite super..., camasute pt baietei,bluzita ,raiati si ilic 84 lei...foarte multe dragute,dar nici vorba de ceea ce era in pliant,iar hainele de gravi marimi XXl si nu mi-a venit nimic,am luat pentru baiat un hanorac la 22 lei,apoi ne-am mai plimbat pe al magazine si mi-am luat niste chilotei din bumbac la 8 lei perechea,fff frumi,apoi am papat cv la Spring Time(care nu cred k mi-a priit),dar mirosea bn pe akl..sper ca nu v-am plictisit..aa si i-am mai luat o pereche de pantalonasi galbeni la 8 lei

Mario Andrei 16.08.2005 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

am mai crescut si noi si am schimbat semnatura

Mario Andrei 16.08.2005 20+

Mergi la inceput