Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 7
cris_mario spune:
fetele am si eu o intrebare...![]()
![]()
cum pot edita/corecta ceea ce am scris,pentru ca am mai facut greseli si as vrea sa le corectez,dar nu stiu cum

va multumesc
si va pup 
Mario Andrei 16.08.2005
20+ 
mamidepuiuti spune:
buna seara si de la noi +
recunosc ,larisel, ca scriu mai rar,dar sunt "la zi" cu tot ce scrieti aici;sunt o cititoare desavarsita
;talent la scris nu prea am,din pacate...
;bb se dezvolta bine,zic eu,dar tot timpul imi da cate ceva la ce sa ma gandesc :la inceput a avut pliul nucal prea mare,dar tripul test si eco au indicat ca e ok;apoi am avut hidramnios,de la care a reusit "performanta" sa faca circulara de cordon(de...piscina mareee...bb saltaret...
)sapt trecuta am fost la 4D si am aflat ca morfologic vorbind e ok totul.programul de la serv este infernal,abia astept concediul peste 10 zile
.recunosc,la sarcina aceasta sunt cu mult mai obosita decat la prima...vomitat,insomnii,edeme...ce mai...tot tacamul...
dar,cum se zice la noi in ardeal,nu-i bai! astea vor trece si eu voi avea 2 puiuti minunati 
...pupici tuturor si somn usor!
mami de Radu Andrei(30.07.2000) si
25+
cris_mario spune:
fetelor cautand am gasit cum se editeaza sb,scuzati-ma va rog ca va stresez cu tampeniile astea

Mario Andrei 16.08.2005
20+ 
miremia spune:
Buna seara burtici dragi!
larisel concediu placut si
bebelusele!
cris_mario am trecut si eu pe la kiabi azi si la prima vedere am crezut ca au doar marimi mari la hainele pt
, dar pana la urma mi-am gasit niste hainute f dragute marimea mea (eu port 40). Acum nu stiu cat porti tu, poate 40 e tot mare pt tine.
am fost si noi la morfo si ne-a fost confirmat sexul micutei. Dupa ce citisem cat de mari sunt bebelusii fetelor, aproape am fost dezamagita ca avem doar 420 g si suntem si mai mici cu o saptamana dupa masuratori, dar ne facem noi mari.
Va pup si o saptamana frumoasa sa aveti!
Mirela
22+ 
cris_mario spune:
miremia de mine e mare si 40

atata's de uscata;cum ti s-a parut KIABI?
stai linistita ca va faceti mari
fetita frumoasa
Mario Andrei 16.08.2005
20+ 
pufuleti2010 spune:
| Citat: |
citat din mesajul lui onutza28 19+5 zile |
Daca vrei pe listutza de pe prima pagina da-ne aici datele tale...si scrie mai repede inca 10 mesaje ca sa scapi de moderare si sa te citim instant.
pufuleti2010 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cris_mario fetele am si eu o intrebare... ![]() ![]() ![]() va multumesc si va pup ![]() Mario Andrei 16.08.2005 20+ ![]() |
Te duci la acel mesaj si in dreapta ai sa vezi: trimis la ...cred ca a treia pictograma este cu editarea raspunsului, dar daca te pozitionezi pe fiecare iti apare descrierea a ceea ce face fiecare in parte.
cris_mario spune:
fetelor tati tot zice ca o sa avem fetita pentru ca azi a fost fff activ la cumparaturi...si zice ca doar fetelor le place la cumparaturi
sigur sigur aflam pe 15 la morfofetala
Mario Andrei 16.08.2005
20+ 
arwen92 spune:
ca tot nu am somnic si hoinaresc pe aici,mi-am adus aminte sa schmb si eu semnatura
...
am ajuns la jumate

mai avem inca 1/2 de drum
20s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!
arwen92 spune:
gagicilor,ii lasam pe bebici cu taticii???de ce va pun aceasta intrebare??? poi...www.youtube.com/watch?v=1Ey6DzA0pAk" target="_blank">de asta 

ma doare burtica de ras
20s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!