Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 5
Tanaion spune:
'Neata buna fetelor,
Nikole ma bucur ca in ciuda contrctiilor totusi colul e lung.
Vikinga profita cat poti de toate rasfaturile pe care ti le pun la dispozitie. La cate se gandesc pt grvidute, jos palaria!
Happyella felicitari pentru fetita. Din pacate despre formatiunea aceea nu stiu ce sa spun, dar eu zic (stiu ca e usor de spus si greu de facut) dar pentru linistea lui bebe, nu te stresa inainte sa mergi la dr. Iti tin pumnii sa fie bine!
Tana cu Toma (10.11.2001) si
25+ 
plateea spune:
cristies, multam' de
. si daca ziceai, te insoteam la o plimbare in brazilia, ca si eu am stat azi-noapte si am pazit televizorul, sotul, etc.
23+ cu 
cris_mario spune:
neata si de la noi,nu ne-am trezit acum,dar nu am avut net si de aia nu am intrat
...off cat am pierdut;vreau sa va spun ca bb e ok,e tot baietel
...tensiunea tot mica este,in rest este ok totul,acum sa vedem la morfofetala pe 15;a zs medicul ca nu este nimic grav cu vasele mele de sange de pe picior(sunt putin mai evidente nu iesite in afara) a zs k nu-i vorba de varice 
acum mai citesc si eu ce ati scris si apoi revin...aa eu la Mario am avut scurgeri din sani din timp adica de pe la saptamana 23,acum deocamdata nu am...dar avem timp
am vazut ca intreba cineva de simonette...da am citit eu si a mai scris la odiseea de decembrie
pupici pentru toata lumea
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
cris_mario spune:
bubu o sa gasesti cu siguranta ceva pentru cununie,stai lin ca il agiti pe bebe
felicitari tuturor pentru carucioare,pentru ca nu am mai retinut toate numele spre rusinea mea
,sper sa ma iertati
da o sa o las mai moale cu treaba,dar daca in cursul saptamanii sunt la birou,in weekend trebuie sa fac,xca nu are cine sa le faca 
Mario Andrei 16.08.2005
18+ 
ratusca_mica spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui plateea ratusca_mica, ce te invidiez pt laptic... e semn bun, si tre sa fii super ![]() 23+ cu ![]() |
Hi-hi, asa e, m-am mai linistit un pic cu griaj asta, dar stai ca am uitat sa zic: nu a curs decat din cel stang, cel drept o fi infundat pe semne. Oare cum se desfunda?
Ratusca
22+
xela_07 spune:
Eu v-am vazut pe voi ca ati incput sa cumparati una alta si wk asta am facut si noi o prospectare online.
Cred ca m-am hotarat la carut si am gasit si super promotie pentru el in octombrie. Foarte probabil ca voi lua un carucior Chicco sport "LITE WAY". E redus pe site la ei de la 785 la 585 Ron. Pentru mine la al doilea copil e foarte imortant sa fie un carucior usor ... Ce parere aveti?
M-am hotarat si la un sling care se numeste Baby Bag de la Premaxx. Il puteti gasi cu google. Ma gandesc ca imi va fi foarte util pentru plimbari scurte in prima luna (brr, cand va fi mai frig) si deasemni sa il folosesc prin casa cand o sa trebuiasca sa am grija si de Andreea si sa mai fac o treaba una alta. Astept si aici pareri ...
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
22+
xela_07 spune:
Citeam pe site la mothercare.com opniile despre Chicco litle way si nu toata lumea e incantata ....
Am mai gasit o varianta Carucior Maclaren Quest Sport (google pls). E 800 Ron. Stiu ca am pus mana pe unul la Miniblu si nu mi-a venit sa cred ce usor se conduce. Vad ca opiniile sunt destul de favorabile pentru carucioare Maclaren ... Sa vedem ce zice si sotul ... Voi ce parere aveti?
Weekend placut in continuare!
Xela, mamica de Andreea (11.08.2007) si
22+
danyelana spune:
Neatza burtici si de la noi si merci de cafea
Noi azi ne-am trezit mai tarziu ca aseara am fost la balul primarului. Am intrat pe la 1 acasa dar pana am mai vorbit, pana ne-am agat in pat, s-a facut tarziu. Tati a plecat la fotbal (e un frig ca eu nu as fi scos nasul afara
) si noi am ramas acasa asa ca am decis sa ne facem de cap
. Fac prajitura inteligenta care sper sa-mi iasa dupa ce am citt atatea despre ea. Abia astept sa fie gata.
Pupici si intru iar mai tarziu. 
Acum
23+ cu bb mic
"L'inspiration, c'est de travailler tous les jours."
Charles Baudelaire
lucia2000 spune:
fetelor voi beti multa apa?
Eu beau f multa pentru ca-mi e sete desi inainte de sarcina nu prea beam.
Cat despre burtica va invidiez. La mine nu se vede deloc sarcina desi bebe acum o sapt avea 500g.
Ce-i drept de cand am ramas insarcinata am slabit mult. Chiare si acum inca mai dau jos. Si asta fara sa fac nimic.
Inainte ma chinuiam cu retete de slabit si nimic, iar acum dau jos fara efort.
23+ 
Bebe
arwen92 spune:
buna dimineata fetele!
pfff...ce vreme urata

azi aveam si eu chef de o plimbarica dar pe vremea asta...neah...vorba danyelenei"nici nasul sa nu-l scoti"
vad ca am mai pierdut din mesaje

19s cu
Darius-Matei
Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!