Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nemary spune:

multumesc mult pentru raspunsuri si sfaturi. o sa dau maine cateva telefoane sa vad unde gasesc loc liber.

Mari de Daria Maria(29.01.2008) 14+
Povestea Darului plangacios

sunt tot mai mare
Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

buna seara burtici!

va recomand si eu un ecografist care mie mi-a placut f mult: dr Nicolae de la Polisano/clinica Plaza. joi la 8.00 are sigur liber ca am renuntat eu azi, nu mai pot ajunge.

am si eu o intrebare la voi, ma tot macina. are cineva secretii apoase? analiza de secretie e f ok, lichid amniotic zice medicul ca am suficient dar eu tot sunt speriata ca pierd lichid .

sper sa nu ma sariti si sa ma ajutati cu niste raspunsuri..

26+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Prima zi acasa...am gatit aproape toata ziua, dar m-am asigurat pt 3 zile la capitolul asta care oricum nu prea imi place. Am fost sa ma programez si pt niste analize si culmea am gasit un laborator cu plafon...este prima data cand voi face analizele gratis, de fapt nu chiar gratis pt ca am de platit o diferenta de 34 ron, dar oricum e ok. Nu-mi vine sa cred...

cris_mario Incearca sa bagi o liniutza ceva in adresa site-ului cu caruciorul si ne zici si noua ce ai schimbat...apoi intram noi acolo pe link si stergem liniutza.

greenfrog Sarcina usoara si bb sanatos! Da-ne datele tale pt prima pagina...

alexutzzza Natalia chiar este unul dintre numele alese si de mine pana acum, plus Sofia si Alena...dar mai trebuie unul...de aia inca nu stiu combinatia finala...
Legat de concediul prenatal si postanatal...asa este, lunar trebuie sa duci la angajator concediul medical pe care ti-l da medicul de familie.

lalitica2000 Probabil ca nu e nimic ingrijorator daca asa ti-a zis Iosup. Linisteste-te!

27+

odiseea noastra, trusou bbluse, ne pregatim
nepoteii mei, viatza la tzara, noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Unboticutz am mai vorbit in capitolul trecut despre secretiile abundente. Dar nu strica sa intrebi medicul daca ai dubii...

Larisel, felicitari pentru prima zi acasa! Eu mai am o luna - cel putin!

Rebiana, sanatate multa si trateaza rapid infectia! Sper sa vii cu vesti bune curand.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

unboticutz, poti sa stai linistita. au mai discutat si fetele de la noi mai in fata cu vre-un capitol, si pot sa iti spun ca am avut si o prietena care a patit la fel si s-a panicat infiorator. atata timp cat respectiva "problema" nu se prelungeste, si dispare in max o saptamana, si nu pateaza mai mult de 2 protej-slip-uri pe zi, dr. te asigura ca e totul ok si la echo iese lichidul amniotic in cant. normala, eu zic sa stai linistita. se pare ca mai toate trecem prin perioada asta mai devreme sau mai tarziu.

24+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns arwen92 spune:

buna seara fetele!!!
asta este adresa care vroia cris mario sa o treaca http://www.bebelusul-tau.ro/detalii.php?cod=GR75
fara liniuta intre "bebelusul" si "tau"

saru-mana larisel!ne mai inveti si pe noi cate ceva

20s cuDarius-Matei Doamne ajuta sa avem bebei sanatosi!!!

Mergi la inceput

plateea, cristies, multumesc frumos! medicul zice ca e ok pt ca am destul lichid dar..

o sa vad la urmatoarea eco, saptamana viitoare, cum mai stau.

26+ Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

eu o sa-mi iau direct un carucior sport, sa fie cat mai usor. in primele luni nu o sa ma plimb prea mult si as vrea sa cumpar un marsupiu care poate fi folosit de la nastere. am vazut la o prietena ce inseamna carucior de 12kile + bebel in el..

din tot ce am vazut asta mi-a placut cel mai mult:

26+ Rares Mihai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

unboticutz Stai linistita ca si eu am si toata lumea, eu chiar m-am speriat ca imi curge lichid amniotic, dar e pe fond hormonal scurgerea, de la sarcina, e normal

Larisel "Natalia chiar este unul dintre numele alese si de mine pana acum, plus Sofia si Alena" F frumoaaase numele. EU le-as pune Anya, Tanya sau Katya Natalia si Sofia Alena na! ma bag si io ca supozitorul . Oricum mai sunt multe nume frumu rusesti dar nu stu cum iti merg la combinatie: Nadia, Oksana, Tasha, Natasha, Vanya, Vasya, Marusya, Larissa, Lidia, Karina, Katerina, etc. Le-am zis p-alea mai comune si care-mi plac mie, dar uite lista pe net: http://www.babynames.org.uk/russian-girl-baby-names-a-l.htm si continuarea http://www.babynames.org.uk/russian-girl-baby-names-m-z.htm . Da mie tot Anya sau Katya imi plac cel mai mult si mi se par potrivite cu Natalia. Alegerea e a voastra, chiar aveti de unde!

arwen92 multumim de link! chiar eram curioasa!

23+ Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

cris mario...acum ca am vazut linku... esti sigura? Muschi de halterofila ceva? are 15 kg din cate vaz io...Io p-asta visez sa ni-l aduca moshu' http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-nomad-formula-strata-meteorite-P16161.htm sau http://www.bimbomarket.it/gb/en/trio-zippy-free-ecru-P16574.htm ...offf da cu pretu cin ne ajuta? eu clar vreau un 3 in 1 stie cineva daca alea trio enjoy de la chicco sunt bune? scaunu de masina se fixeaza si el pe sasiu sau e separat numa? Oricum greutatea conteaza cel mai mult, apoi treb sa fie practic: toate se ataseaza rapid, frumos fara chin si sigur si sunt cat se poate de ajustabile (aluia de la Inglesina de ex i se lasa carutu pana pe spate de toot la nivel 0, deci bebe poate dormi pe spate si cand e mai mare) si evident treb sa fie usor de inghesuit oriunde: masina/lift/debara

23+ Yannis

Mergi la inceput