Mamici de Pufuleti de Ianuarie-Februarie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 11
plateea spune:
onitza, doarme bb, nu zic ca nu, dar la cat e de inghesuit, el se misca si in somn. doar ca in somn nu se joaca si nu loveste asa tare. la cat stau de inghesuiti bietii, ma tot gandesc cum rezista. sotul s-a speriat cand l-a vazut pe al nostru la echo, si m-a tot intrebat o jumatate de zi daca sigur e ok, si nu pateste nimic daca sta asa contorsionat.
24+ cu 
cristies spune:
Lalitica, imi pare rau dar nu stiu sa-ti spun nimic despre cele cerute. Ce vroiam eu sa te intreb, tu iti programasei doua morfofetale inainte de a vedea rezultatul primeia? Ca vad ca nu ai vb inca cu doctorul ginecolog, cel care interpreteaza rezultatele ecografiilor. Si pentru celelalte burtici am aceasta intrebare. Eu am fost la Medlife, la o doctorita de care n-am auzit nimic, mi-am facut ecografia, am mers la medicul gineco si cu asta basta - nici prin cap nu mi-a trecut sa cer si o a doua parere. Acum deja intru la pareri...
.
Nemary... naspa. Si la noi in odisee au fost cateva cazuri, dar reprogramarea s-a facut la acelasi medic (in speta Iosup). Eu am facut la Medlife Favorit la Tudoran. A fost draguta, l-a miscat pe bebe sa vada ce si cum... 
25+
Beatrice1982 spune:
mie mi-e somnic................
si asta al meu misca noaptea, cand ma trezesc la pipi...............dar pun mana pe burtica.....si se linisteste............
si noi avem program sexy.........
trezire al 12.30 apoi la 3.30 apoi la 6 cand merge lumea la lucru.....apoi papa si apoi somn pana la 9..............
Poze
Bea
25+ cu
Ivan Matei
Doamne ajuta sa am un bebe sanatos!!!!!!!!!!
alexutzzza spune:
irrinaa In legatura cu diferentele de varsta, tin minte de la Psihologia varstelor ca ne spunea ca e cel mai bine sa apara bb 2 cand primu are cel putin 4 ani. Atunci bb 1 e intr-un stadiu al dezvoltari psihoemotionale cand trece de faza de egoism infantil, devine din ce in ce mai constient de existenta celor din jur, de nevoile lor si devine capabil de a fi generos, de a imparti etc. Io nu am incotro, treb sa-l incerc pe bb 2 cat mai repede, deh sotu are 40 deja si ne dorim 3 copii
sper sa ne ajute Dumnezeu sa-i facem!
nemary ti-l recomand din suflet pe dr. meu: Dinu Alexandru. E f bun si sta cam 30-40 de min pe eco la varsta ta gestationala, numara toate oasele tot,tot, tot. Stiu ca are la euroclinic (in floreasca sigur e full pe urmatoarele 3 luni, dar incearca totusi), spune ca vrei eco de trim 1-2 asa se numeste, nr tel programari il gasesti p site euroclinic. Mai putini stiu de Euroclinic Dr Taberii dar acolo dansu are numa martea program: 021 4403091, aici e f probabil sa gasesti ptr martea viitoare, dar intreaba mai intai daca ecografu de acolo merge ptr eco de trim 1-2 (io cred ca da ca mie mi-a fact acolo la inceput). Am mai descoperit cu prileju sperieturii de sapt trecuta ca are program si la www.cmmb.ro , e pe matei basarab, cum vii dinspre udriste iar aici e 160lei ecografia si ecograful e bun si ai un ecran LCD imens pe care tu il vezi pe bebe, mie mi-a placut aici mai mult decat la euroclinic unde e vro 230lei eco. Ai grija sa spui ca vrei numa eco nu si consult sa nu te incarce la nota administratia asta
. BAFTA
23+
Yannis
plateea spune:
Beatrice1982, si al meu tot cam asa are program. numai ca la 12 dorm dusa, nici prin cap nu-mi trece sa stau cu el la povesti, in schimb la 3:30-4, merg la susu, apoi stam la joaca. atat il pacalesc, daca il iau pe tati in brate, si ma intorc pe o parte, si adorm, chiar daca bb are chef de gimnastica. dimineata, in schimb, rareori se trezeste inainte de 9...![]()
incep sa ma obisnuiesc cu programul asta. chiar e funny. si daca se pastreaza asa si dupa DPN, o sa fie super tare.
aaaaa.... feteleeee... eu vreau musai leagan din ala pt o persoana. nu stiu cum se cheama, arata ca un scaun cu picioare care se balanseaza. zic eu ca o sa pot sa ma legan cu tot cu bebe in brate, si o sa imi fie mai usor. are careva? ajuta, sau dau banii inutil?
24+ cu 
alexutzzza spune:
Fetele cu bebei miscaciosi si al meu cam bate toba in ultima vreme
simt p-acolo numa' buf zdruf! bang! buf! nu stu ce tot face si din ce in ce mai puternic si mai des si mai mult, vorba voastra nu stu cand doarme. Nu bufaie mult, dar destul de des. Noaptea am observat ca numa daca dorm p spate buf buf zbang! rau de tot, in rest sunt ok pe parti, uneori se intampla sa prefere una din parti dar nu ma invart ca o clatita, incerc una din cele 3 pozitii disponibile: spate/stanga/dreapta, de obicei se multumeste din prima cu una din ele si se potoleste. Mergem si noi la susu...intr-o noapte am vost din 10 in 20 de min intre 12 si 2 !!!

dar nici vorba de trezit si insomnii
relatia mea cu somnu e mult prea veche si bine cladita!
Mai mult se trezeste sotul 

i se apre tare curios, inr-o noapte mi-a zis ca am fost la susu, ca de obicei pe intuneric, nu aprind lumina sa nu-mi sperii somnu si ochii si am facut susu, se terminase hartia, am luat am pus alta, am tras apa am fost la bucatarie am aruncat sulu gol etc, toate pe intuneric si m-am intors in pat cu ochii semi-intredeschisi, trantit pe perna si da-i nene somn in secunda 2
el saracu' nu stie ce e aia , el e cam cu foitu pana adoarme!
23+
Yannis
Rebiana27 spune:
Nemary poti incerca pe Monetariei (in spatele Muzeului Taranului Roman) la dr Turculet. Acolo am facut eu morfologia fetala in sarcina cu Luca. (din cate stiu e dr la Filantropia)
Fetele dragi, am capatat o "mandrete" de infectie urinara de am numai intepaturi si presiuni uterine
Fac tratament medicamentos si sper sa treaca!!!!
Mami de
+
!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
cristies spune:
Despre miscarile lui bebe si eu am fost panicata o vreme. Credeam ca nu doarme deloc dar am aflat ca exact ca si noi se misca in somn si (isi imagineaza probabil cercetatorii englezi) viseaza si atunci se misca mai mult... Eu am crezut ca sta treaz cu mine si doarme odata cu mine (cam egoist din partea mea) pana mi-a zis tati ca se joaca si noaptea si atunci m-am speriat. Dar acum sunt linistita, mai putin cand ma concentrez la ceva si de-o data imi da un sut sau un pumn, sa-l bag in seama. Cum eu am si o perioada in care sughit foarte des, nu prea realizeaza lumea de ce tresar uneori.
.
Cris.mario nici vorba sa ajunga bebe picasso din genele pe care i le dam noi - niste antitalente artistice - dar ne distram de fiecare data pentru ca eu sunt genul care se plictiseste si la cinematograf, dar sa umblu creanga prin muzee - sotul la fel. V-am mai spus de melodia lui bebe - noua nici macar nu ne place. 
Suntem dezastru. Dar in aprilie am fost de 4 ori la teatru in doua saptamani, doua vernisaje + o data la opera. Sunt constienta ca bebe nu a inteles nimic din ce am vazut eu, dar asa ma distreaza...
Alexutzzza pe mine nu ma tine treaza bebe. Eu am insomnii de foarte mult timp. Acum s-au intetit pentru ca ma duc mult mai des la baie si mi-e si sete continuu...
25+
nemary spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alexia28 Nemary nu am inteles te-a reprogramat dar la altcineva? Unde faci la Fortis? Acolo nu este decat Iosup din cate stiu. Eu n-am facut morfo decat la 22 sapt la dr Pop la care imi facusem programare de cand am aflat ca sunt gravidutza. www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Mamica de Natalia Maria 20.02.2008 si 24 prietene DC . |
da, la Fortis trebuia sa merg si m-au reprogramat la o doctora carei nu i-am retinut numele. mi-a spus ca pt.Iosup ma poate programa pt.eco de trim 2, in decembrie
Mari
de Daria Maria(29.01.2008)
14+ Povestea Darului plangacios
sunt tot mai mare
Daria

Natalia Maria 20.02.2008 si