Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Silvi poti sa o treci pe Canda la tine in drop...in stanga apesi unde scrie add friend si scrii canda2

edit: sa vezi ce dulceata de copil este Tamina, o prinde foarte bine rosul!!!!

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Maraki si cu cersitul si cu ceresitul tot pe acolo e.Insa cred ca nu am nimerit-o .Vad ca nu are nimeni.Eu vreau musi sa iau ca la mine simt eu ca e umiditate in camera mare si nu e bine pt bebe.
Silvia acum chiar ca e super misto site-ul , eu doar vizionez si salivez.SI pot sa spun ca imi casc ochii pe ele insa imi place doar al tau si cel al lui Teo, nu stiu dc il stii.E bine ca iti place asa.Eu nu am deloc rabdare de inspiratie ce sa ma vb.Gnadeste-te ca mie butelia de aragaz imi ajunge un an asta ca sa iti dai seama cat gatesc.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumbita spune:

BUNA!!!

Canda FELICITARI pentru TAMINA!!!! Am ratat eu postarea cu linkul cu poze sau unde o pot vedea pe minunea ta mica?

SA FIE FERICITA, NOROCOASA SI IUBITA TOATA VIATA!!!

Ioana FELICITARI si tie, mami!!!! Sa ai o sarcina usoara, sa treaca repede...si o nastere rapida!!! si beblina frumoasa si cuminte!!! zici ca nasti in mai? deci o sa fie geamana sau taurita??? eu sunt geamana si pot zice ca e o zodie tare norocoasa...despre tauri...fff muncitori si oameni pe care te poti baza....aaa si familisti convinsi!!!

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbita ai disparut si ai aparut asa, fara nici un cuvant?Spune-ne ce s-a intamplat? Esti bine? Copiii?
Si chiar asa Ioana ai ventiai anutnat , acum da mai multe detalii...ce va doriti mai mult, ce spune Razvan, cum a primit vestea sotul tau? Acum doar nu ai sa mai scrii dupa ce nasti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

S-a trezit si Edi sa pape dupa 5 ore de somn. ai dreptatea Maraki, am un bebe cuminte, la fel ca si Marco...parca e mai cuminte si mai linistit. D-zeu are mila de mine, stie ca mi-e greu cu 2, asa ca mi i-a dat cumintei.
Irina habar n-am de ap. ala de la ceresit. de fapt nu ma prea am cu astea, nu am avut nevoie, sa vedem acum la iarna daca e cazul de ceva.
Bumbi nu zici nimic? sunteti ok? ai primit sms-ul meu?
Silvia stai linistita, la cat de pofticioasa am fost salivam dupa orice reclama. Produsele din reclama le cumparam in ziua urmatoare, dar retetele puse de tine nu le-am facut. acum nu am timp nici atat.

Ne imbracam si o taiem in Real la cumparaturi si la facut poze. am prins oferta in mag. SAY si sunt ieftine pozele, asa ca le scot si pe cele de la botezul lui Marco, si pt. albumul nasilor si inca cateva de la EDi. sa le pun toate in album...macar ala l-am cumparat, ii pun pe amandoi baietii cu botezurile in acelasi album.
pe mai tarziu, daca mai apuc...daca nu diseara...

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

giova, da, am primit sms-ul tau si am tot zis sa-ti multumesc prin sms pentru gestul tau...dar am uitat, iar a doua zi am plecat la cv de l-am petrecut iar pe edi...si dupa aia, a inceput o noua saptamana si tot asa.

irina am disparut cu un mare regret...si am revenit, la fel cu un mare regret. aveam poate eu prea mari asteptari de la aceasta comunitate in care suntem cu toatele implicate....unele, mai mult, altele, mai putin. e dreptul fiecareia sa scrie cat/cum vrea....important este ca TOATE ne implicam afectiv si tinem la acest capitol ( cu riscul de a ajunge la pagina 3 - sper sa nu mai ajunga vreodata ). DE ASTA SUNT ABSOLUT SIGURA!!!

noi suntem ok, din ce in ce mai bine...am facut si eu aparatul si o sa mai pun poze, filme cu piticii mei. e minunat cu doi copii!!!!

am facut si eu testul cu desenatul FAMILIEI pe care am auzit-o pe moni vorbind ...si pe care il recomand tuturor sa-l faca. descoperiti lucruri nestiute in urma interpretarii lui.

la noi, sebi l-a desenat pe taica-sau prima data pe jumatate de pagina, apoi pe edi miiic in josul pagini, apoi pe el......si " gata"...la care eu i-am zis " nu mai ai pe nimeni de facut?..." aaaaaaaaaaa, pe tine...si m-a facut langa taica-sau tinandu-ne de mana cu totii.

cum deseneaza sebi un OM?! un cap maaare, doi ochi - adica doua cerculete destul de mari, gura, par - fetele mai mult - si doua maini si doua picioare mici-mici!!!!

cu gradi, noi suntem printre veterani - la a patra gradinita, cred si eu. taxa e 8 lei/ zi. activitati extra, am ales engleza si dans - 40 lei/ sedinta. se fac 2 sedinte pe saptamana. l-am mai inscris la pictura la Palatul Copiilor unde mergem de luni, dupa ce cumparam o lista de rechizite.

edi cu bona e f bine...e un mancacios jumate....ali pot spune ca sunt si eu o fericita - nu numai tu - intrucat edi al meu isi trage castronul cu mujdeio de usturoi ( cu iaurt in el ) in fata si nu se lasa pana nu termina tot...ba cu carne inmuiata, ba cu paine!!!!!

aseara am fost la circ cu ei - circul orlando - am auzit ca a fost si in tg mures, bianca! - si a fost tare distractiv pentru ei. pt mine, nu prea! aveam asteptari mai mari...adica nu tu animale, nuami acrobatii, jonglerii...clowni....au incercat sa-i implice pe copii si asta pe ei i-a amuzat tare mult. ne-am intors obositi si dornici de somn. spre fericirea mea, care am fost singura cu ei.....dani e plecat pana vineri seara la oradea.

bianca tu parca ziceai ca ati dat 50 de lei pentru rechizite? noi am dat 150 lei si 200 lei fondul clasei - vor sa schimbam covorul, mesele, scaunele, dulapurile cu patuturi si sa luam casuta si jucarii...cam mult, stiu, dar, spre surprinderea mea...cand m-am dus ieri dimineata, am vazut afisata la panou lista cu parintii care dadusera banmii...si mirare mare!!! 20 parinti platisera din 27 copii. eu nu i-am dat, in ideea ca sigur o sa duireze ceva si de ce sa ma grabesc. ieri duma masa m-am executat si am platit si noi. deci, concluzia, are lumea bani!!!!

bianca felicitari pentru site!!!! e de inspirat!!!!!!

revin....

www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei

bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

Mergi la inceput

Bumbi imi pare rau acum ca am intrebat! Am inteles perfect si unde ai batut si ce ai vrut sa spui, insa, spre binele tuturor cred ca ar tb lasate lucrurile asa cum sunt.Si eu aveam asteptari mari de la unele persoane si culmea ironiei chiar ele m-au dezamagit cel mai tare.Nu stiu despre ce desenatul familiei vorbesti insa nu imi e greu sa imi imaginez de unde vine si poate spre surprinderea unora eu chiar nu citesc celalalt topic si chiar nu discut pe mess cu nimeni( si in paranteza fiind vorba nici sa las comentarii pe alte "bloguri"nu fac , ca dc am chef sa fiu uracioasa imi face placere sa spun in fata nu sa ma ascund).Sunt convinsa ca s-a inrosit messul atunci insa putin imi pasa si stii de ce? Pt ca nu trebuie sa judeci dc nu stii sa o faci.Asa ca nu stiu dspre ce e vorba.Am vazut ceva pe pozele Danei niste desene.
Si la noi tot 8 lei dam pe zi insa in ceea ce priveste banii pt rechizite am dat 100 pt ca asa au vrut parintii ca educatoarea cerea 50.In alta ordine de idei ma bucur ca sunteti impreuna , se simte din ce scrii , in ciuda tonului trist.
Giova si eu plec spre Real acum ca a intrqat o oferta noua care arata chiar bine ,plus de asta maine e ziua lui taicamiu iar sambata soacramea si socrumiu aniverseaza anii.ChIAR ASA NU AVEM SARBATORITI IN OCTOMBRIE?

Mergi la inceput

ana de france vroiam de mult sa-ti zic, TARE FRUMOASA CRESTINA AI AVUT!!!1 SA FIE SANATAOSA SI SA AIBA PARTE DE NOROC IN VIATA!!!

...si pentru ca veni vorba de cei mai tineri crestini:

LA MULTI ANI, EDI DE GIOVA!!!

LA MULTI ANI, TUDOR DE MONI!!!

LA MULTI ANI, OCTAVIAN PETRU DE BEE!!!

MAMICI, SA FITI FERICITE ALATURI DE COPILASII VOSTRI SI SA VA ADUCA MULTE BUCURII IN VIATA!!!

eu mai am 10 minute si plec acasa....am fiecare minutel calculat ca sa ajung in timp util la gradi la sebi. il iau la 5 20. fie e numai el si cu educatoarea si ingijitoarea si se uita la desene, fie mai e cu un baietel-filip a carui mamica vine tot asa de tarziu!!! tarziu?! eu nu stiu cum poate fi tarzie aceasta ora...tinand cont ca suntem in bucuresti unde traficul e cum e ....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

Iaca vin si eu cu « dilema » mea…m-am tot gandit muuult, daca sa o scriu sau nu….au aparut fetele cu minunatiile astea de vesti care mai de care, iar am amanat ca intodeauna ca « nu se facea »si apoi mi-am dat seama ca daca nu o fac acum e posibil sa intr-o zi ca nu mai support si nu as vrea sa nu am regretul ca nu am spus clar ce ma doare…Fraza asta era problema « Mi-a venit cheful sa scriu ca vad ca s-au calmat apele pe aici..inca cam prea tare si persoanele care trebuiau sa intre "cu aplomb"...nu au mai intrat deloc asa ca hai sa sa ne vedem de oile noastre, putine cate suntem dar sa scriem cu drag atunci cand avem timp ». Bianca-Bine ai revenit ! dar de ce trebuia sa arunci cu o ironie fina din prima. Un « buna seara »frumos(cum ai si facut) si apoi povesti despre tine si familia ta, nu iti erau de ajuns. Ti-ai pus oare vreodata intrebarea ca poate « virtualelor » cu care stai de vorba aici taman apele astea « calme » le plac ?!!!
Pana sa prind eu curaj sa scriu a aparut si asta « Mi-am facut si eu blog cu mancarurile pe care le gatesc in casa. Ma mai inspir si de pe alte bloguri dar cam putin pentru ca nu am avut timp de sapaturi. Mai am mancaruri gatite si fotografiate dar nu am avut timp sa le postez. Pentru cine e in pana de idei si nu stie ce sa gateasca pentru ziua in curs...asta m-am gandit sa fie blogul meu, nu opere de arta sau ceva deosebit....doar un motiv de inspiratie:
http://biancams76.blogspot.com/ (pt cine intereseaza)
Si tot pentru cine e "draguta" care a lasat comentarii neadecvate o anunt ca nu trece nici un comentariu daca nu e aprobat de mine...asa ca nu va obositi sa scrieti aiureli. » Daca e pt prima oara cand pui aici adressa blogului tau ( si eu nu-imi amintesc sa fii dat pana acum coordonatele)- de unde putea « draguta » dintre noi sa-ti scrie « aiureli » ? E clar ca vinovata nu e pe aici, asa ca nu o poti « anunta »…poti, eventual, sa te plangi la noi ca cineva ti-a lasât mesaje ciudate la blog, dar nu poti arunca cu acuze…Sfatul meu este sa pui un mesaj de intampinare in care sa precizezi regulile blogului tau : politete, caracterul mesajelor, dimensiunea, tipul moderarii,etc. si nu o sa mai ai pb. Oricum, eu te felicit pentru réusite : blogul si serviciu si asteptam si alte vesti bune…si sper ca ai inteles mesajul meu. Imi cer scuze ca m-am adresât tie direct, dar sunt singurele fraze construite diferit in ultima perioada si um zicea titlul unui topic , care mi-a placut la nebunie si mi se pare ca es potriveste(titlu, topicu nici nu stiu despre ce e)« Noi vrem respect. Dar nu facem nimic »cam asa simt si eu ca as vrea sa fiu respectata, dar in acelasi timp de dragul armoniei tac….pentru ca pentru mine respectul asta virtual inseamna cu mesaj politticos, fara ironii, zeflemele, mesaje cu dublu sens si altele din gama asta…asa ca de acu tineti-va… ca ma facui Zorro …cum prind pe careva in flagrant cu o fraza aiurea cum i-o pun in piatza publica…
aaa..si ziceti-mi : daca io sunt singura nebuna care are senzatia asta, inseamna ca pb e in ograda mea si ma duc repede sa ma culc…numai ca nu stiu, daca fonctioneaza ca io lasa-i sa treaca ceva timp pana scrisei, am si dormit si m-am trezit cu ac idée, asa ca, daca voi ganditi diferit , inseamna ca io-s singura defecta care vrea « politeturi ».

Aolica, maraki. ….Ce faci tu pe aicea , muica ? Nasica mica a lu’ Anastasia e de fapt Alexandra, prietena lui Alex…Ca-mi stricara dom’le parintele si cu Cristi schemele…deci : panza alba potrivita nema pe aici, asa ca am facut ca la Alex…m-am dus la un magazin am luat una bucata prospop alb pufos, pe care i-am brodat numele cu « fuchsia » http://fabulous-vintage.blogspot.com/2009/09/sacou-anii-80-culoare-fuchsia-marime-m.html…Ma duc frumusel la magazinu’ de decoratiuni interioare sa cumpar lumanare asortata « fuchsia »si una alba de rezerva…tac’su ca nu pot sa botez copilu cu asa culoare…sun la mama, sun la tata pe mobil ca era haimana, ca doar se pricep oamenii…nu stiau ei ce e cu culoarea aia, dar au zis ca nu are imp, lumanare sa fie…cristi nu se lasa convins, asa ca la botez am plecat cu amndoua si primul lucru ce l-a facuta fost sa le propuna unei maicute, care a ales-o pe aia alba, bineinteles…A inceput slujba…a venit mom cu lumanarea si-l vad pe parintele ca tot cauta ceva prin biserica….la luat pe alex sa tine lumanarea. Acu alte emotii : daca da asta foc lu’ nasu…. Dar parintele tot nu se oprea si eu nu pricepea ce mai vrea sa mai faca, el o zarise pe Alexandra, care taman aparuse in usa si s-a gandit ca ar da bine in scenariu, asa ca a luat-o si pe ea de manuta , a asezat-o langa Alex si i-a infipt in mana o lumanare dintr-un sfesnic…..daca as fi stiut eu ce vrea sa faca !!!!era singura ocazie sa-mi prezint si io frumusetea de lumanare si am rata-o ( era in sacosa cu palaria si pantofii, dar nu se facea sa ma apuc acu sa intrerup slujba ca sa schimb lumanarile sa-mi iese mie asortelile)…Care, Cristi …tot el se gasise sa comenteze : de ce nu i-ai dat fetii lumanarea colorata…Na, de’aia ! ca avusei si timp.Dar ajutorii de nas au fost super cumintei si impresionati de rolul lor…Bine cuminti cat au fost in biserica ca pe la sarmale au aparut de afara uzi din cap pana in picioare-udasera gradina maicutelor si nu au ratât ocazia sa faca si ei un dush la furtun.

Cu pantalonii de plaoie…aici se cheama impermeabili si-s de 2 tipuri : unii ca aia pescarestii de care zicea maraki cauciucati si scartaitori si unii de iarna dublati pe dinauntru …mie nu mi se par nici unii, nici altii potriviti sa stea un copil in ei in interior…

Giova-multe se mai adaunara pe capul vostru in ultimul timp…e extraordinar ca ai prins curaj si sigur o sa te descurci cu alaptaul, nu are de ce sa-ti fie teama…momente mai bune sau mai proaste sunt intotdeauna, dar le depasim….Cu vaccinurile pb e discutabila…In primul rand, ca cele fabricate acum nu mai sunt chiar asa pline de toate cele cum zicea pe site-ul ala….Si in al doilea rand, in lumea actuala in care un copil se intalneste cu atatia virusi oare ne putem permite riscul sa-l lasam nevaccinat ? Anul trecut in Fr a murit o fetita de 5 ani ai carei parinti au refuzat sa o vaccineze…Directorul scolii i-a anuntat immédiat ca e nu stiu ce épidémie sa o tina acasa ca stia ca nu e vaccinata, dara fost prea tarziu, déjà luase virusul…ceea ce a fost o simpla raceala pt colegii ei vaccinati, pt ea a fost fatal…Au fost tot felul de interviuri cu parintii, ed, dr, dir scolii, dar regretele au fost tardive…Nimeni nu neaga pb ce pot fi date de vaccinuri, dar tr sa cantaresti f bine, care e riscul pe care sa ti-l asumi …

Canda-superbi frumuseii tai….eu am realizat ca imp e sa consumi lichide cand alaptezi…nu musai ceaiuri.acum eu am alaptat de zor si ceaiuri nu am baut mai deloc, dar m-am indesat de zor cu apa plata bogata in calciu…

Irino-vad ca te chinuie dilemele…acu te vedem pe aici trepidand de emotii

Bumbi -pupiciiiiii

Fug si io sa-l iau pe alex si nu mai am timp sa corectez...scuze pt eventualele greseli grave....ca din alea grabite fac tot timpul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine, si eu pe aici scriu repede ca vreau sa mergem pana la piata in plimbare.
Maraki, deocamdata nu cred ca mai am curajul sa insist cu netul ca i-am spus deja de 2 ori. Saptamana viitoare incerc iar.
Silvia, situl meu l-am facut pentru inspiratie mai mult...am spus ca sunt alte bloguri mult mai frumoase ca al meu. Eu asa gatesc si cine vrea sa incerce sa o faca. E gratis . Trebuie sa scriu ciorba de burta si ciorba munteneasca..sa vad daca azi am timp. te-ai interesat de ciorba munteneasca...lasa ca vei vedea..vei avea o surpriza
Ana, esti simpatica cu analiza ta . In primul iti spun ca Da, e prima oara oara cand afisez blogul meu AICI, dar pe mess il am ca si status, deci poate intra oricine sa il vizioneze. Sunt sigura ca in viata de zi cu zi nu am dusmani atat de mari incat sa fie capabili sa imi comenteze intr-un blog de rau, cudat e ca de la prieteni am primit doar cuvinte de lauda... si zau ca nu le-am cerut sa faca asta. Daca au fost sincere sau nu e problema mea pana la urma, dar au fost laude. Si chiar daca am dusmani, acele pers nu sunt in mess-ul meu , cel putin persoane din viata de zi cu zi. Pe cand de pe forum am multe persoane in mess. Iar cu privire la "intrarea" mea tin sa precizez ca mi s-a aruncat in fata ca din cauza mea si a lui Maraki nu scriu fetele (care fete? ca pe prima pagina suntem doar cateva ramase..restul au disparut in timp sau scriu la alt subiect ), si ca revenirea lor va fi cu aplomb. Ei uite ca am stat vreo 3 saptamani fara sa scriem, am ajuns si pe pagina 3 si apele au fost foarte linistite si cred ca nici uneia de aici nu i-a placut asta. Sint sigura de fapt. Probabil acum ai inteles mai bine, ti-am spus ca in afara de forum mai exista si mess unde mai discutam una, alta si unele lucruri si substraturi ale problemelor nu le stii.
Bumbi, ma bucur ca ai aparut .Ai dreptate, hai sa lasam tristetea si sa ne bucuram de forum in putinul timp pe care il avem.
Hai spune-ne despre ce e vorba in testul ala ca nici eu nu am timp sa citesc pe altundeva..serios.
Giova ai fost tare activa azi

Iesim si noi la plimbare, Sandra e la volei si Dani se uita la TV.
La noi sunt 27 grade,doamne da sa fie tot atata si maine.
Mai revin..deseara.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput