Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 10
canda_h spune:
Papusica mea doarme de la 3 ... pana se scoala mai scriu vreo doua vorbe.
pana nu uit Ioana de bistrita felicitari pentru bebicul mic din burtica! Sa ai o sarcina usoara fara nici o problema si un bebe sanatos si cuminte. E asa frumos cu bebe mic!
Irina dai pe aici daca ai probleme cu laptele, ca stim cateva smecherii ... pe mine m-au ajutat mult: ceaiuri de stimulare, Galactocil ... vad ca a scris si Ioana de ele
S-a sculat micuta ... revin dupa ce ii dau laptic
Angi de motanel (5.02.2006)
maraki spune:
Buna seara,
Ooooo Bumbiiiiii Vai saracul Sebi,imi imaginez cum sta sa te astepte la gradi....nasol cu programul asta la sv! Vroiam sa scriu ca sant super tari activitatile la care l.ai inscris dar....ma uit si la stiri si am uitat ce am citit Lasa draga regretele, pe ultimul nu l-am inteles dar sa ramana asa
Ana am inteles faza cu dubiul Frumoasa prietena si.a tras Alex Nasul mare imi aminteste de cineva cunoscut dar nu imi dau seama cine Ce face Anastasia? Sa mai pui poze cu ea ca e dulce foc
Bianca prima oara aud de ciorba munteneascaCum se face???Ce pui in ea?
Canda ai o fetita superbisima
mai trag un ochi la stiri si merg sa curat cartofii pt ciorba....revin
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
szaboali spune:
Seara buna,
Canda felicitari pentru minunatia de fetita, sa fie sanatoasa si norocoasa.
Ioana felicitari mami!!! sa ai parte de o sarcina usoara si fara greturi.
Biancas spune:
Buna din nou.
Canda, scuza-ma ca nu te-am nominalizat, sa iti traiasca mica mnune si sa va bucurati de ea. V-am vazut pozele, e tare dragutzica si seamana cu Filip in afara de guritza parca.
Maraki..lasa ciorba munteasca ca iti faci pofta .. o sa vezi cum e cand o postez .
Cusca Ali vad ca ai aparut si tu , ce face nora-mea? Merge la gradi nu? Grupa mijlocie deja
Am vrut sa fac tocanitza de carne pentru maine dar m-am razgandit si am facut spaghete in seara asta (am si pentru maine) si lui Nelu mamaliga cu branza ca sa nu mestece prea mult .
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
silvi_2005 spune:
Bonsoir doamnelor am intrat sa ii dau Giovei o reteta rapida :
Giova uite puiul cu ciuperci la cuptor facut azi http://bucataria-sylviei.ro/pui-cu-cartofi-intregi-si-ciuperci-champinion-in-vas-roman/ sper sa iti placa si sa il gasesti usor si rapid de preparat ca numai le arunci toate in cuptor .
Maraki nu reusesc pune-mi tu link pls cu pozele pe mess ca il vad eu cand intru .
Bumbi ma bucur ca sunteti ok nu am inteles nici ue regretele de acum dar in fine sper sa postezi mai des la noi.
Bianca sa stii ca ii dau dreptate Anei in ce a zis si eu am sesizat ca ai intrat un pic "coltoasa " si nu imi plac nici mie generalizarile ca nu toata lumea e vinovata de certuri aici pe Dc eu de ex nu sunt si mai sunt multe dar sincer ma tenteaza cateodata sa renunt si eu ca e prea oboitor sa fii asa impaciutor mereu . Spor la gatit si sa stii cu blogul ca si eu primesc o multime adica vreo 7 am avut de comantarii dubioase nici nu earu randuri ci doar hieroglife cica sunt spam-uri cine stie cine a scris aiurea si la tine ca "concurenta " e mare nu poti acuza nici tu pe toata lumea asa la general vb . Oricum poti sa vezi si Ip si restul daca iti pui pe langa contorul ce ti l-am dat si analytics-ul de la google vezi exact cine si de unde intra. Eu vad cate vizite sunt zilnic, din ce parte a lumii sau a tarii iti arat de cate ori a intrat fiecare, eu am ceva club fan in Moldova .
Ca idee generala sper sa se calmeze si aici lucrurile si sa ne dam seama ca timul petrecut aici e timp "furat " de la familie sau alte activitati si atunci macar sa merite parerea mea. Eu oricum nu ma mai bag ca nu am energie de asa ceva sa mai zis sa vina sau sa scrie cineva face fieare ce vrea si simte ( Giova tu trebuie sa ramai musai ca esti gazda ) e cand am timp si chef scriu pana ma voi trezi ca vb singura pe aici si atunci ma mut la mine in blog .
Gata ca am treaba, am pus fetelor si un cake sarat cu masline si feta si o piza regala cu ou, atat am apucat azi si asa mi-a luat prea mult timp sper sa va placa. Reiau ideea si sper sa am coaliti sa intrati ca v-am facut rubrica sa postati si voi la mine retete sigur are fiecare ceva bun de impartasit o sa adun un pic si cand ma ceva timp fac un concurs si premiez castigatoarea cin vrea imi zice mie dacanu si ii fac cont .
PS Irina pe tine nu ma bazez daca foloseti o butelie un an. Mama cand avea asa o schimba lunar deci imi imaginez ...bine ca are cine sa te ajute cu gatitul si poti sa scapi.
Sory de greseli dar nua m timp sa reiau
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
Biancas spune:
Silvia, arata f bine reteta ta . Mie din pui imi place foarte mult sa fac friptura in cratita de teflon in care pun apa, sare si piper si sa o mancam cu pireu de cartofi. Cu muratura normal ca altfel nu aluneca carnea.
Cu cometariul ala nu ma mai lungesc ca mi-a ajuns.
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
MIHA78 spune:
Buna seara,
Oau nu mai reusesc sa tin minte ce si cum tb. sa raspund. Eu de asta am scris mai mult in sapt. trecute ca mintea mea odihnita putea retine ce a scris fiecare si puteam raspunde.. Glumesc, cred ca va dati seama, de fapt am fost mai mult in concediu pe motiv de boala a flacaului. De ieri merg la serv., azi am ajuns la ora 19 acasa, abia am reusit sa citesc acum.
Canda, au am parcur cred toate paginile si n-am reusit sa-ti vad printesa. Tare as vrea s-o vad si eu. Ma bucur ca sunteti bine, ca ai laptic si tu si Ioana, bravo fetelor ca va straduiti si va alaptati copilasii.
Ioana, eu la cate luni are Edi acum cred ca faceam un sfert din ce faci tu intr-o zi si aveam si ajutor . Ma bucur ca ati inceput sa va intelegeti bine cu Marco, a fost si el putin tulburat pb. si-a simtit amenintata pozitia. Frumos si elegant ai rez, cu soacra, f. bine ai facut ca i-ai spus.
Ana . Legat de botez eu am fost putin surprinsa ca nasul o tinea pe Anastasia, aici e tocmai invers, nasa tine copilul la botez. Cu aprecierile rautacioase, eu nu am pe nimeni in mess, n-am apucat sa intru deloc pe siteul Biancai si cred ca de pe aici n-ar fi nimeni in stare sa faca asta. Sper adica, bine-ar fi sa ne bucuram de ce face frumos si bine cineva, eu abia astept sa mai fac cate o mancare buna de pe blogul ei si al Silviei.
"Ca idee generala sper sa se calmeze si aici lucrurile si sa ne dam seama ca timul petrecut aici e timp "furat " de la familie sau alte activitati si atunci macar sa merite parerea mea", asta e si parerea mea, Silvia mare adevar ai spus, n-as fi gasit cuvinte mai potrivite.
Cosmi cum e Bianca cu mana?
Bumbi, se vede ca esti fericita acum cu frumosii langa tine. nu mi se pare tarzie ora la care mergi dupa Sebi. Poate ceilalti copilasi au cate un bunic in zona si de asta merg mai repede.
Maraki tu esti clar mare fan tiramisu, parca scriai ca mancai zilnic cand erai gravida. Tare frumusel Angelos cu florile in mana.
Giova spune:
am venit acasa de la pizza. am stat putin, dar macar am mai iesit si eu din monotonie si fara sa aud mieunat de bebe in jur.
Irina nu stiu de oferte.....la noi a fost jale...3 ani de la deschiderea realului si plin de lume. de stiam nu ma duceam nici unde.
Bumbi ma bucur ca ai scris, si ma bucur ca e ok cu amandoi copiii langa tine. nu e tarzie ora de scpos copil de la gradi, doar ca la stat...la ora 16 nu prea mai sunt copii si fac urat educatiarele ca stau dupa ultimii.....la 15:30 pleaca majoritatea. cu toate ca programul lor e pana la ora 17, nu prea le convine, doar ele pleaca imediat ce au plecat copiii.
Miha si eu stiam ca nasha tine copilul la botez, eu l-am tinut pe finut, dar la biserica unde am botezat pe Edi, preotul a zis ca-l tine nashul, ca e baiat...fiecare preot cu obiceiul lui.
Cum ii ziceam si lui Maraki, am noroc ca e cumintel Edi, mai chitzaie el, dar rar stau in brate cu el, il tot mut dintr-o parte in alta. ce e mai important e ca doarme noaptea, de nu eram varza. asa ma culc la 24 si ma trezesc la ora 8 pt. alaptat, asta e boierime.
Ana si eu stiu ca lichidele fac laptele. mai ziceau fetele din america ca dr. in lactatie le-a zis sa bea 2 cani de ceai dintr-ala pe zi, sa doarma de 2 ori cate 2 ore si sa manance fulgi de ovaz cu lapte.
Tu ai intarcat-o pe Anastasia? sau cum ai procedat?
Eu nu am aici apa cu calciu, asa ca beau pastile de Ca si vit. la greu. Oricum, mananc si foarte bine, vesnic mi-e foame...dar nu m-am ingrasat, din contra am slabit si ma bucur.
Interesant ce zici si tu despre vaccinuri, merg pe schema obligatorie si nici unul in plus, deocamdata.
Canda cum te-ai refacut dupa cezariana? nu ti-e greu?
Bianca am fost activa ca am avut timp...Edi a dormit la greu...5 ore incontinuu. el doarme si mananca in majoritatea timpului.
Silvia mersi de reteta. chiar te rog sa mai anunti cand mai pui ceva rapid, nu am timp sa intru zilnic sa vad site-ul.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
Giova, poate te incumeti si la ciorba mea de burta..se face usor in cca 3 ore . Am postat-o acum ca tot ma plictiseam Deci te-ai distrat azi..bine ai facut ca mai trebuie si distractie ca sa iesim din monotonie. Cu kg cum stai? Mai ai de dat jos?
Miha, cu e Tudor? Mai bine presupun din moment ce nu ai mai spus nimic de el.
Maraki eu nu sunt mare amatoare de tiramisu. Lasa draga fa-le paguba ca nu saracesc ei din atata. Fura ei pe alte parti..doar stii bine.
Bumbi..vroiam sa iti spun ca la voi sunt preturi de Bucuresti...40 lei sedinta de dans sau engleza . La noi e 5 lei 30-40 minute parca.
Azi Dani a avut prima engleza si a venit acasa cu o masca pe care scria My name is (era scris Dani) si I am a boy..trebuia sa si-o coloreze si noi sa il ajutam sa o taie si sa si-o puna la ochi. Prea multe nu stiu ce a facut la engleza ca e un incapatanat, nu a vrut sa ne spuna absolut nimic...Nelu l-a adus de la gradi, i-a cumparat un kinder si i-a spus ca primeste kinderul atunci cand spune cuvintele in engleza (my name is...i am a boy) si n-a vurt...a facut o isterie de numa...pana la urma l-am luat eu cu frumosul ca Nelu s-a enervat si a vrut sa il pedepseasca si asa a zis cumva printre urlete cuvintele si si-a primit kinderul. Nu merita dar..mai las si eu de la mine si stiu ca nu e bine dar eu cred ca a dormit putin la gradi de a urlat azi in halul asta .
Giova spune:
Bianca ciorba de burta nu fac, nu-mi place si nu support mirosul....Clau e mare fan, mananca la mama cand ii e pofta si atat.
Azi mi-a sarit copilul in bazinul olimpic de la trambulina, fara aripioare. era foarte incantat de tot. dar e deja cu nasul curgator si daca se agraveraza treaba, pas pana la primavara.
_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)