Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

am terminat si eu cu Edi, tat-su' cu baita, eu cu imbracatul, cosmetizatul si alaptatul.

Si noi am fost afara, de 2 zile e asa cumintel Marco si ma inteleg super cu el.

Am intrebat la gradi la el ce grupa sunt. Raspuns: grupa ursuletilor, dar cica e mijlocie. au 2 fetite noi (au plecat 2 in vara asta), dar sunt micute, 2,5 ani ambele si se vede...ceilalti sunt toti nascuti in ian-martie 2006.
Au avut tema cu familia, ca toate gradinitele...au facut o groaza de fise, zilnic vad ca au afisate acolo....se vede ca au inceput in tromba, asta-mi place.
Fac optional si judo, pe langa tenis, dansuri, inot, dar noi am ramas doar la ultima. sa vedem cum se prezinta, sper sa nu raceasca, ca il intrerup, nu mai am chef de virusi adusi la Edi.

Bianca spor la achizitionat rechizite pt. gradi.
Fain blogul tau, cand mai ai timp si de el? eu ma chinui de ceva zile sa fac un montaj cu botezul strumfului si numai nu-l mai termin.
Silvia sa ma anunti cand pui retete rapide, voi fi cel mai tare fan al lor.
Cu pozele...mi-a cam lipsit inspiratia, noroc cu fetele de la zmeurici si cu revizionatul pozelor lui Marco. atunci zau de aveam atatea pe cap ca acum.
Da, sunt soferita si de exterior, caci de 4 ani numai in oras sofez. Culmea e ca-mi place, am prins curaj si fac o groaza de depasiri...drumul Ab-Tm tot in 3,5 ore il fac, dar resimt oboseala, de aceea vom merge mai rar acasa.

Edi vorbea la greu cu caruselul, tare incantat a fost de el...aseara l-am rupt...asa ca nu mai are dispozitivul care canta si se invartea. marco nu l-a bagat in seama, a ramas lui Edi...acum...sufletul...ma orientasem catre un centru misto de activitati...sper sa nu mai fie cazul de carusel, caci adio paturica asta.

Sunt singura cu baietii, Clau la o intalnire in mall.
Maine ies cu fetele,, putem merge si cu copiii, dar eu am zis pas...raman amandoi cu tati, doar e baiat mare si descurcaret, le face fatza la amandoi.

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Giova, deci te si afara. Clau nu poate merge sa dea examen sa ii dea carnetul inapoi dupa o luna? Din 15-16 intrebari trebuie sa raspunda la 13 si daca raspunde ii da carnetul inapoi. Interesati-va ca este legea asta.
Cu blogul..am avut timp pana acum, acum mai putin dar ma straduiesc.
Silvia, mersi frumos de aprecieri. Eu incerc sa dau idei cu blogul nu sa fac ceva neipomenit. Am si spus asta, asa gatesc eu in casa. Si inca parca nu am gatit mai nimic ca am putine retete . Pofta buna la pizza. Te-ai apucat de regim? Nu stiu cum o sa poti facand retete si postand...ca te apuca poftele...cel putin pe mine ma apuca.

Dani e innebunit de Diney Chanel..fostul Jetix, si inainte era de alfel. Cartoon am zis ca il scot din Tv dar nu m-am tinut de cuvant. Sunt prostii desenele de acolo.
Pe Disney Chanel dimineata la 8 sunt desene cu Mickey Mouse Clubhouse ..pacat ca nu ramane Dani sa se uite la ele dar mergem la gradi...e interesant, cel putin asa am vazut asa putin.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Vorbeati de gradinita..Dani a invatat 3 poezii dupa cate stiu eu.
Una cu toamna si strugurii din vie pe care o stie cel mai bine, una "Familia mea " care are 3 sau 4 strofe si care am uitat sa mi-o scriu si inca una care am vazut-o azi afisata dar nu am luat-o inca.
De cand a inceput gradi a venit cu vreo 4 sau 5 puncte rosii acasa si unul negru ..cel negru l-a primit pentru ca s-a jucat la apa cand a fost la baie..si-a bagat mana la teava si s-a stropit tot . El cu inca 2 prieteni...ca doar e gasca mare acolo .

Astia de la Pro au innebunit cu serialul lor tiganesc. Doamne fereste asa ceva . Noi singuri ne facem rau cu tampeniile astea.
Merg sa ma pun la un film si apoi nani ca maine e o noua zi.
Noapte buna

Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

Mergi la inceput

Initial ii luasera carnetul pe 60 zile, si putea sa dea examen dupa o luna sa il recupereze.
Rezultatul de la proces a fost dat la sf. lui iunie, el a vazut pe net, nu l-a informat nimeni(avocatul sau vreo citatie). Noi am tot asteptat...citatia a venit in 8 sept. sa predea carnetul. I -l-am predat eu in Alba, dupa o sapt. a venit alta citatie, cum ca nu a predat carnetul in 15 zile de la afisarea rezultatului de la proces si in consecinta i se mai prelungeste cu 30 zile, fara dreptul de al lua dupa o luna. Oricum, examenul tot trebuie sa-l dea. cand a vb. cu pol. din Sibiu, l-au anuntat ca el a semnat un document prin care se angaja sa predea permisul in 15 zile, daca va pierde procesul. dar el a uitat de aia si uite...daca va lua sala, in 15 dec. isi va lua si carnetul, care nici nu a mai plecat catre Sibiu, a ramas in Alba.
e tare greu sa fiu numai eu sofer...fug in toate partile, mai fac si pe soferul, si-l caram si pe edi dupa noi. In plus mai circula si cu taxiul, o groaza de bani se duc si acolo...

Minunea asta mica nu vrea sa doarma...se hlizeste la jucariile din bouncer. toata ziua a mancat si a dormit si uite acum....
Am norocul ca doarme toata noaptea, ultima masa fiind la ora 23 si dim. se trezeste la 7-8 sa manance. Dar doarme pe burta toata noaptea. cand il mai culc pe spate se mai suceste, scanceste, cand e pe burta...nimic nu zice.

_

Mergi la inceput

Giova e naspha cu carnetul. Si noi am patit ceva de genul asta odata ..am primit o amenda prin posta cum ca am depasit viteza la Puschenii Mari..pe langa Bucuresti parca..veneam de la mare spre casa..a ajuns la noi amenda in 21 decembrie..noi am mers la posta in 23 sa o platim ca vezi doamne..ne-a fost lene si aia nu aveau martori ca ne-au pus-o in cutia postala in 21 care era data postei. Si am platit suma intreaga, nu i-a interesat scuzele ca poate nu a fost in cutia postala scrisoarea... Si eu ca fraiera in loc sa o arunc ca nu aveau dovada ca am primit-o..in prag de sarbatori am platit vreo 80 lei amenda .
Deci bebelinul doarme toata noaptea pe burta? Normal ca e mai linsitit asa..asa dormea si Dani, daca era pe burta dormea toata noaptea, daca nu se mai scancea.

Eu am povestit cu vara-sa lui Nelu pe mess si m-a chemat in Spania..bine ca acuma si-a gasit sa ma cheme cand mi-am gasit si eu de lucru. Toata vara...nu ne-am gandit . Poate mergem la vara toti cu masina macar mai vad si alte tari chiar daca e obositor drumul. Si daca timpul ne permite poate trec si pe la Maraki ca nu vreau sa o ratez .. Eh..visele mele de plimbari prin Europa
Acum chiar ca plec.
Noapte buna.

Mergi la inceput

pe burta doarme de cand l-am nascut.
In seara asta de abia a adormit, era obosit, dar agitat...

Si finii nostri din Spania ne-au chemat la ei la vara, sa mergem cu copiii undeva la mare. Sincer, e cam lung drumul cu masina cu 2 copii mici, iar cu avionul avem cam multe de carat.
Eu as fii multumita sa mergem o sapt. la turci, aia e vacanta ideala pt. o familie cu copii mici: soare, apa si leneveala.

merg si eu la somn.noapte buna.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Buna dimineata si de la mare!
Giova chiar ca e nasoala situatia cu permisul, mai ales ca tb sa dea examen iar.Aici sunt probleme mari la examene , culmea la oras nu la sala.Nu prea se mai trec.Cand te aud cu Edi de abia astept si eu sa imi vina randul.Si Mario dormea pe burta insa doar ziua primele luni ca imi pusese in vedere doctorita sa nu il las noaptea pe burta.Insa dormea super bine pe burta.

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Neatza!
haideti la . Eu centrez, eu dau cu capul.
Edi al meu s-a trezit, a papat si pe urma atata a tusit pana a varsat o groaza de laptic digerat. la greu si el, ca si frate-su'. Nu vreau sa-l suspectez de reflux...bine ca ia in greutate. acum sunt mai documentata despre acest subiect, avem la zmeurici cateva mamici super dotate cu multe info despre bebelushi. cateodata ma gandesc ce naiva am fost in cresterea lui Marco, cate nu am stiut, si peste cate am trecut....si uite e sanatos si nu asa sensibilos, cum va fii Edi.

Aseara a venit Clau de la intalnirea cu prietenul lui cu cadouri pt. copii. Marco a primit un utilaj de la Lego si Edi o vacutza cantatoare.
Chiar ne uitasem in catalogul pe 2009 de la Lego, pai are o groaza din ele...tare-i plac si asa de fain construieste...dar tare scumpe sunt, noroc ca a si primit multe din ele, prea putine am cumparat noi.

Acum e fan Thomas&friends si cumparam trenulete. asta dupa ce am terminat cu colectia lui Bob the Builder, avem o groaza din Cars...ne tampeste nu alta cu locomotivele.

si azi se anunta o vreme frumoasa,pe marco il voi lua la ora 18 de la gradi, caci are inot, la ora 19 voi pleca eu in oras...m-am scos.
Pana una alta, merg sa pun sarmalele la foc, profit ca doarme bebu.
o zi frumoasa.

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Giova nu arunci niste sarmale si aici, te rog frumos?La ce te referi cand spui ca nu ai stiut multe la Marco si ca Edi va fi mai sensibilicos decat Marco?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

uit ca avem gravidutze pe-aici. doamne ce pofte am avut si eu cu Edi. ma uitam la pozele Silviei si salivam instant.

La Marco nu stiam de puseele de crestere si uite asa am pierdut lapticul la 3 luni...eu credeam ca nu se mai satura cu el, si cand colo...el avea puseu de crestere. Asa am patit si cu Edi acum aproape 2 sapt., dar stiind, nu am cedat, l-am pus la san de fiecare data cand cerea si nu am bagat repede completare. Sincer, nici nu am lapte praf in casa.
Nu stiam asa multe despre vaccinuri, ce contin si cat rau pot face aluminiul si mercurul din ele...si multe altele, care nu-mi vin acum in minte.

Zic ca e mai sensibil, ca a si racit. poate e si faptul ca avem frate mai mare si intra in contact cu mai multi copii si de aici virusii...

Numai acum le-am pus la foc...nu aveam ceapa, asa ca am luat copilul dormind, l-am pus in scoica, in masina si la piata cu noi.

Irina de unde a cumparat cumnata ta pledurile? am vazut pe aici pe albastru la 150 lei...enorm de mult.si nici nu e asa fain.
Mi-a promis fina ca-mi trimite din Spania, Eric are pe crem, cica e din fibra de bambus.

_

Mergi la inceput