Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

ioana-Felicitari!!!!!!!Ma bucur pt voi si tin pumnii sa fie totul bine!
ce bine ca am uitat calc deschis si am aflat repede vestea.....acum fug la gym

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Wow Ioana ce de vesti bune ma bucur foarte tare pentru tine ca stiu ca va doreati asta un bb sanatos si sarcina usoara. Ce serviciu ai gasit ? Super ca s-au rezolvat toate si sunteti happy. Alain e exact ca Razvan la al doilea tratament dar cu amoxicilina ca augmen e cam tare totusi pt ce avea el. Super ce te alinta baietelul tau pupici de la noi si te asteptam sa ne mai dai vesti cu frecventa mai mare .
Ana de France nu e nici o graba ca eu cica sunt la dieta dar vezi sa nu ma tin de ea sau sa imi iasa ceva din asta.O sa ma uit si eu de pantalonii aia, cumle zice in Fr ? Faza e ca i-as lua daca poate sta u ei si in interior daca nu renunt ca nu il va schimba nimeni cad merge la masa si apoi inca o data cand se intoarce asa ca spune-mi te rog ce textura au daca ati avut. Poate sta si in interior cu ei?
Maraki merc de inf cu pantalonii e binevenita aici in Nord unde ploua mereu .
Canda unde ai pus poze cu bebelina ca eu nu am vazut?

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

silvie nu poate sta in interior cu pantalonii, astia cred ca se pun deasupra blugilor cand iese afara...sa ne spuna Ana
Moaama Ana, voi ati avut dintotdeauna regenhose M-ai facut tare curioasa cu dubiul O sa-i spun lui Giorgos sa il scoale pe Angelo mai devreme,credeam ca primele 2-3 zile va fi greu
Bianca ce ai mai gatit?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

tioanasuper vesteeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MIHA78 spune:

Ioana, felicitari, o sarcina usoara si un bebe sanatos. Inteleg ca Razvan e incantat.
Noi, mai bine, alaltaseara a fost mai rau, a corectata tratamentul, mi-a facut si o criza de stomac, cred ca de la atatea medicamente, noi de cand a inceput gradinita luam cate ceva asa ca nu e de mirare. Ana el are tratament de fond, e adevarat ca nu incepusem decat de vreo 2 sap, pb ar fi trebuit mai repede, dara fost bine in ultimul timp. Sanatate puiutilor, ma vazut toate pozele de la botez, tare frumusei ati fost.
Cosmi, sa-si revina Bianca cat mai repede, se descurca la scoala cu mana?
Maraki, poti lua cum au zis si fetele, pe rand hainute, eu asa fac. Si lui Tudor ii lipseste una alta dar iau pe rand si cu ce mai am ma descurc. Eu il imbrac in blugi, pantaloni de catifea, intr-una din zile a fost si in pantaloni de trening.
Silvia trimit im. adresa de mail. Cred ca am mai spus ca sunteti norocosi cu asa magazine. Sti si tu ca la noi astea sunt cam lux.
Irina, ma bucur ca e bine bebelina. Ariana mie imi place mult, un var are o fetita de 3 luni pe care o cheama Ariana.
Bianca, seviciu usor sa ai, copii inteleg ca sunt bine.
Giova mie personal mi-e tare dor de postarile tale, sper sa vii cu vesti despre voi cat mai curand.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_melli spune:

Ioana ce veste minunata!Acum ce sa zic? Eu banuiam si la fel banuiam ca o sa spui mai tarziu!Sper sa vii luna viitoare si cu vestea ca e fetita ca stiu ca iti doresti!Nu sunt sigur gemeni ,deci?De ce zici ca e nepotrivit momentul sa revii?
Ana deci iti place Ariana,ma bucur.Mie imi place si Carla.Chiar aici nu prea am auzit foarte des numele asta.Ce e ciudat e ca nu prea merg bine amandoua zic eu.Care e dilema si cand se repeta?
Maraki sa ne spui dc a reusit Giorgios sa trezeasca mai repede un pic pe Angelos.
Miha acum ca sunteti mai bine ati inceput gradinita?
Eu am fost la gradi azi cu Mario si am intrebat educatoarea cine il bate ca imi spune ca il trage de urechi si par si il bate la fund.A sarit aia ca un miel la taiere, ca ea nu, ca ea il pune pe scaun , ca acolo il pedepseste.Ca el e rau ca ii plesneste pe care mai de care.Ideea e ca nu prea i-a convenit nici ei nici ingrijitoarei.Insa am avut grija sa o atentionez suficient cat sa priceapa.
Eu sunt la munca si cat merge netul mai butonez.
A si vroiam sa va intreb ceva .Stie ceva cam cat costa un higrometru sau dc e bun aparatul ala de la ceresit pt umiditate?

Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Ioana felicitari iubita! sa dea domnul sa fie fetitza pe care ti-o doresti!

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Ioana spune-ne de Edi cate kilograme a mai luat? Cum mai e? Dar de Marco de gradi?Hai lasa pauza ca a trecut de tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Irina prea multe lucruri bune nu am sa spun. avem o perioada cam nasoala...sau doar mie mi se pare, inca putin si o iau razna.

In ziua cu botezul, pe bunicul l-a dus salvarea la spital...asa ca am avut o zi "superba", iar mama cred ca va tine minte toata viata ziua ei de nastere din 2009.
Bb a fost cumintel, a dormit toata slujba, iar la cufundarea in apa sfanta nu a plans defel. Toata lumea s-a minunat de asa bebe.
A fost un botez frumos, pacat ca nu au participat si bunicii mei cu unchiul si matusa.
Edi a avut un costumas supern din in crem...un ingerash nu alta. Ca norocul, au fost 28 grade in 20 sept., mie imi era frica ca moare de frig. mai ales ca avea si muci de ceva zile.

Drumul Alba-Tm l-am facut eu, Clau a ramas fara carnet pe 3 luni, dupa un proces pierdutcu pol. din Sibiu...asta e...

Dupa o sapt. Clau s-a intors la Alba, murise tipul cu care a colaborat in aug-sept. in Alba, "mentorul" lui, cum ii placea sa spuna. Desi ne asteptasem, ne-a cam socat si intors pe dos, al meu a ramas foarte marcat.

Marco a inceput gradinita, de sapt. asta si inotul.
E la fel de agitat, rar cand ma inteleg cu el si ma asculta. sau vorba unei prietene din parc...el e la fel, dar nu mai am eu aceeasi rabdare....si cred ca are dreptate.

Edi e cu tuse acum, ne tratam homeopat si tot amanam vaccinul de 2 luni. daca am sari peste el AR FI IDEAL.
e UN GRASOLE, LA 3 LUNI AVEA 7300 GR, cumintel, plangacios la ora de papa, sau in carucior...cum il pun zici ca sta pe ace....fac slalom cu caruciorul prin parc, cum ma opresc urla.
Nu ma scapa din ochi, ii place sa vorbesc cu el, rade cand ne vede...iar eu nu ma satur sa-l pup si sa-l iubesc.....este ceva inexplicabil...nu stiu de ce nu am simtit asa la Marco...poate ca e ultimul profit de fiecare clipa, zambet, gest.... as vrea sa opresc timpul...sa ramana la fel de dulce, cuminte si naiv ca acum....

gata...cineva mic, m-a trezit din visare. isi cere drepturile, asa ca revin mai tarziu.

aici am pus ceva poze noi:
http://www.dropshots.com/edi_marco#

_
Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

Mergi la inceput

Aoleu Ioana ce de peripetii si al voi!
Imi pare rau de bunicul tau, acume mai bine? Am vazut poze de la botez.Era super grasunelul si il prindea si culoarea.Mi-a placut si la local , tin minte cand am vazut pozele ca m-a luat instant foamea.Sa inteleg ca esti soferita pe timp de iarna.
Deci Marco e agitat.Sa stii ca multa lume seplange ca de cand au copii la gradi sunt un pic mai agitati.Ma refer la grupa mica.
Sa stii ca eu am fost la homeopata si i-am spus ca Mario nu are anithepaticul si ala de la nastere si mi-a zis ca nu e nici o problema ca sa nu le fac sid c comenteaza cineva sau ii cere undeva imi da imediat o hartie prin care spune ca are nu stiu ce fond alergic si nu are voie sa le faca.Si eu fug de vaccinuri ca de dracu.
Ce ma bucur cand vad cum vorbesti de grasan se vede ca esti innebunita dupa el.De ce zici ca e ultimul , chiar ai renuntat la ideea de a mai face si o fetita? Pana nasc poate ne mai conversam sa imi dai reteta la grasan,sa fa csi eu fetita o grasana.
Ma bucur ca ai scris si sunt convinsa ca ai sa vii des pe aici

Mergi la inceput