Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 4
d_melli spune:
Maraki pai la asta ma refeream ca se trezeste tarziu si cred ca ii va fi greu sa se trezeasca asa dimineata dc nu e obisnuit.O sa fie obosit mititelul primele zile.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Off ca nu pot invata ca mi-a pus iar vecinul de deasupra muzica de zic ca-s pe stadion .
Maraki programl de adaptare pt gradi cu somul fa-l minim cu 2 saptmani ianinte nu atunci. Am inteles cu pantalonii zi-mi cum le zice in germana sa ii caut pe ceva site-uri poate comand de acolo si eu ca m-ar tenta tare, aici la C&A nu am vazut asa ceva.
Canda ma bucur ca sunteti bine si bun venit printesei tale foarte frumos nume Tamina . Nu stiu ce sa zic de papucii din State eu 11 ii dau si ii sun ok un pic mari chiar ca au ceva format mai diferit mai butucanosi in fata si talpa mai in afara chiar vb cu Ana de France la tl ca si ea luase ceva papuci produsi acolo si era aceasi faza, depinde de model tare lasa ca va ajunge oricum sa ii poate Filip sa se faca bine. Sa iti aduac din SUA blugi pt copii ca sunt la o treime de pret soacra mea ii ia mereu Levis cu 10-20 dolari si aic sunt 60 euro se comporta super laspalat si eu ii spal dupa fiecare purtat iti dai seama . Pupici de la noi.
Maraki pai cum sa ii pedepseasca daca sunt rai ? Daca e un copil cuminte din nascare are numai stelute si bulinute stai linistita daca nu trebuie cumva sa invete regulile comunitatii, tie ti-ar palcea sa il bata careva pe Angelo si sa ramana nepedepsit ? al meu a fost de 2 ori pedepsit la haltgarderie ca a impins ceva copil si ca lua fortat masinuta de altul alta data si mi-au zis educatoarele s i-am explicat si acasa ce a gresit.
Azi fac iahnie de fasole din boabe din acelea proaspete de toamna .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
canda_h spune:
Irina sa sti ca Filip a reactionat foarte bine. In afara de faptul ca ar pupa-o tot timpul, sau vrea sa il pupe Tami nu am avut nici o problema. Si asta n-ar fi chiar o problema, ca si eu as pupa-o tot timpul . E asa dragut ... ii spune buna dimineata, ma trimite la ea daca plange ca sa ii dau lapte.
Maraki si eu ma gandesc ca se mai schimba, nu cred ca o sa fie chiar copia lui Filip.
Angi de motanel (5.02.2006)
maraki spune:
Silvie cred ca regenhose se numesc cum sa-i schimb programul de somn cand sta acasa? daca se culca la 22.00 cel mai devreme....lui giorgos vad ca-i convine sa doarma pana tarziu ca sta si el si se uita noaptea la filme
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
silvie uite aici, primul produs:
http://www.mytoys.de/catalog/show/KID/de-mt.cw.ca02.21/
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
d_melli spune:
Maraki pai il schimbi din mers.Il trezesti tu mai de dimineata adica la 9 apoi la 8 ,treptat, nu de pe o zi pe alta.Ca oricum el doarme foarte mult pana la 10.Ca trezit brusc la 7.30 sau la cat o pleca la gradi o sa fie greu.Incearca sa il trezesti cum stii tu mai usor si ori iesi cu el afara ori gaseste ceva de facut.Eu asa cred.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
maraki spune:
Irina pai eu sant la sv si ajung in jur de 10 acasa
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
andiaroro spune:
Canda-e superb numele ...de bebelina nu mai zic
Irina-Ariadna era numele , pe care visam eu din copilarie sa-l dau fetitei mele,dar n-am avut loc de intors cu partea adversa...pana la urma ar fi acceptat Ariane (varianta fr), dar am renuntat pt ca nu era ro si pt ca fr au avut o racheta botezata asa si ma gandeam sa nu faca copii misto de ea la scoala...asa ca mie varianta Ariana mi se pare superba. Si Carla e frumos, dar am intalnit f multe fetite cu numele asta in ultimul timp.
Cosmi-offf!
Silvia-gasit cutia, gasit scotch-ul, pierdut cutia....maine trimit. Sunt si aici pantaloni impermeabili, dar fara bretele. nOI AM avut unii de vertbaudet, unii de la dpam si unii de la adidas.
Maraki-pt binele copilului si al vostru musai sa treceti la schimbarea treptata de program de pe acum...pasul 1 e sa incercati sa-l culcati mai devreme seara(il obositi- fizic-bine dupa-amiaza) si pasul 2 e cu trezitul. daca nu esti tu acasa, sa se ocupe sotul tau de asta-pune-l sa-si imagineze ca de mine il trimiti la prg tau de la 5 dim si ca tr sa se duca si poimaine si tot asa...cam ce-ar simti el, o sa simta si angelo, daca nu-l obisnuiti de pe acum treptat si asta nu va face integrarea mai usoara...cu siesta s-ar putea sa ai surpriza sa vrea el singur sa o faca cand va veni frant.
Ieri am avut asa o mare "dilema"-am depasit-o, daca o mai am va anunt
cica anulara cursu de azi de dans pe motiv de profa racita.....noroc ca iesi soarele intre timp si-l pot duce la gym ca martea e la sala care e nitel mai departe(eu ma duc la carrefour cat se destrabaleaza el)...aseara m-am prins -cantecul cu leul nu l-a gradi il invatase alex ci la cursul de muzica....
Biancas spune:
Buna gagici, am ajuns si eu de la servici..am avut de lucru cat incape.
Merg la cursul de resusrse umane asa ca ne auzim deseara.
Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
T_Ioana spune:
Buna ziua dragelor!
Am intrat sa impartasesc si cu voi "vestile". Sper sa fim sanatosi si in mai Razvan sa aiba o surioara sau un fratior. Aproape 2 saptamani am strat intr-un stres si o tensiune cumplite pt ca la echo la sf lui spetembrie nu s-a vazut deca Sg, fara embrion, si pt ca dupa UM aveam aproape 6 saptamani dr (si eu) suspectam o sarcina oprita in evolutie. Aseara in schimb am fost iar la echo, am vazut embrionul de 1.63 cm si i-am auzit inimioara asa ca pentru moment ne-am linistit.
Am gasit in drop, niste comentarii anonime extrem de malitioase si rautacioase si pt ca aveam o fff vaga banuiala de unde ar putea veni am decis sa anunt la spiridusi ca sunt abia dupa ce o sa am confirmarea concreta (nu am vrut sa dau satisfactie anonimilor in cazul in care lucrurile nu ar fi mers bine).
De citit v-am mai citit si vad ca mi-am ales un moment sa revin cum nu se putea mai nepotrivit
Ma bucur pentru copilasii care s-au adaptat la gradinita si imi pare tare rau pentru cei care au racit.
Miha, sper ca Tudor e mai bine, azi nu ai mai intrat sa ne dai vesti despre voi!
Irina, ma bucur din suflet ca fetita e bine si nu exista nici un fel de problema. Tu cum te mai simti?
Ana, sanatate multa va doresc. Am vazut pozele de la botez si aratati mununat cu totii. Tu esti ca o adolescenta, fantastic ce bine arati dupa 2 sarcini.
Cosmina, bravo lui Stefan, ce frumos ca se adapteaza. Sanatate multa Biancai, imi pare tare tare rau pt manuta ei. Vindecare rapida si completa!
Angi, ce frumos povestesti tu de puii tai! Sanatate lui Filip (sper sa nu faca otita) si mi-as dori sa vad si eu ceva poz cu micuta printesa (nu pui un link, rte rog?) Numele este deosebit, imi place si mie tare mult, nu l-am mai auzit pana acum
Silvia, inteleg ca esti prinsa cu invatatul. Cu telefonul e posibil sa nu ma prinzi ca ziua sunt la serviciu. Sper ca sunteti bine si Alain e din ce in ce mai incantat de gradinita/scoalal lui.
Sa-l laud si eu un pic pe scumpul meu: anul asta scolar nu a plans absolut deloc. In primele zile cand ajungeam in grupa imi zicea"Acum gata mami, hai acasa la Johnny Test/Bakugan/Kid&Kat (sau ce desene lasase el acasa". In fiecare seara zice ca nu vrea la copii, ca sta acasa cu mami si bebe mic din burtica dar dimineata e fericit cand mergem. Si in grupa se duce urgent pe scaunel, ma pupa si imi face pa-pa (ba imi mai zice si "La revedere domnisoara mami, o zi buna!"de or crede educatoarele ca sunt "single mother"). Din pacate nu prea mananca pe acolo si azi mi se plangea educatoarea ca nu vrea niciodata sa coloreze. PAi si eu ce sa-i fac?! Ii place sa picteze, sa lipeasca, sa faca puzzle, e tare "cantacios" nu poate sa le faca pe toate, stiu ca nu-i place niciodata sa coloreze, sau chiar daca o face la insistentele mele abia atinge foaia de hartie cu creioanele, de multe ori nici nu lasa urme (parca i-ar fi frica sa nu faca mizerie).
Acum mergem la dr de familie ca ii curge nasul si e plin de mucisori transparenti plus tusea de rigoare (si saptamana trecuta am terminat Augmentinul). Sper sa nu raceasca fff des si mai ales sa nu-mi dea si mie ca numai botic in botic vrea toata ziua si pupat si madarit!
Am plecat
Ioana 8+ si www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=1bb14a37cece1022bc3177&skin_id=0" target="_blank">Razvan (03.12.2005)
Pozici: www.dropshots.com/T_Ioana" target="_blank">1 , www.dropshots.com/T_Ioana2" target="_blank">2 ,www.dropshots.com/T_Ioana4" target="_blank"> 3
"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri ce nu le vom vedea"