Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 3
d_melli spune:
Mda o porcarie.Sunt atat de mici toti.Nu inteleg cum poate fi atat de insensibila.Se face acusi luna si femeia asta nu am vazut-o zambind.Iar copiii sunt asa dragalasi.Am inteles ca iese la pensie in ianuarie.Sper sa iasa.Si sper sa nu mai aud ca ii urecheaza sau ii plesneste ca jur ca zboara de acolo cu fulgi cu tot.Voi ati dus ceva la educatoare sau intentionati sa duceti ceva? Adica o atentie ceva? Ca am inteles ca asa da bine.
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!
silvi_2005 spune:
Intru si eu la voi la cafea a treia pe azi ca abia m-am trezit si Alain nu mai vb ca era 11 si era circ ca nu vrea sa doarma singur la el in camera sta cu el de la 9,30 la 10 cand sa ies plans revn dupa o jumate de ora la fel ...m-au si apucat dracii ca trebuie sa stau ca prosta degeaba in loc sa citesc sa "astept" sa binevoiasca sa adoarma in fine ...m-am cam saturat dupa 4 ani de stat nonsop cu el as vrea sa am si eu baiat mai mare si mai cuminte...greu.
Cosmina super aiurea cu Bianca sper sa scape repede saraca . Alain ia inca antib e dupa 5 zile tuseste de parca i se rup plamanii , ma dispera sper sa ii treaca.
Bianca hello !
Irina tare faza cu tipa care-i cafteste ce sa iti zic ca i eu am rams masca cand mi-a zis Jena ca l-a auzit pe asta micul acum de vreo 2 zile ca ii zicea seara "Tu t' allonge ou je te tape " m-a si chemat sa imi zica, e clar de la scoala de cand ii pune la culcare ca altundeva nu avea unde sa auda faza cu "te intinzi sau te plesnesc " in franceza ca eu il amenint numai in romana ...deci cred ca ii mai ameninta si pe acolo dar sa aud ca il plesneste chiar m-ar enerva . Am vazut directoarea ca punea un baietel la colt cu mainile sus pe perete si stiu sa le fac asta daca sunt rai sau sar la bataie cu alti copii si mi se pare normal sa ii si pedepseasca dar fara bataie.
Maraki dar chiar asa ia-o si tu mai moale ca i le mai cumperi si pe rand. Eu ii dau mere blugi sau ceva panlatoni de tercot de la C&A care au si ceva strat ca si captuseala f moale aia sunt ideali de vremea asta dar nu am gasit decat 2 culori si mai are ceva mai grosi de catifea si si din ceva material tot cu elastic. Ideali sunt cei cu elastic pe talie dar destul de putini sunt asa. Aici nu e faza cu hainele de interior( ca nu ii dezbraca si imbraca nimeni ) asa ca in trenig numai acasa il tin ca mi se pare prea frig sa il trimit la scoala ca ii scoate si in recreatie si merg si la cantina 200 m dus si 200 intors si nu stiu de ce am eu impresia ca e rece poate o sa i dau ca are unul foita captusit ca ii a si ramane mic . Mai vezi si tu pe site-uri la voi de hainue ca poti sa gasesti cu oferte super nu musai in magazine. Eu i-am mai comandat asa am si primit cadou ceva sac de dormit ca si de adulti dar de pitici si in ala il culc acum.
Giova vad ca nu mai intra asa ca o sa o intreb pe messsau la tel cum e cu marimile la papuci la NEXT ca i-as lua ceva cizmulite de cauciuc mortala si ceva cizme de iarna ca sigur le trebuie.Nu stiu cum e cu nr din UK ca aici are 29 si in SUA 11 dar acolo cred ca e dif.
Maraki ca am uitat cum sut aia pantaloni de ploaie ? Aii numai ceva pelerine am vazt are si Alain una lunga si na scurta dar pantaloni ?
Gata merg sa ma pun si eu pe treaba, o zi buna tutror .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
d_melli spune:
Cosmi pai flori am dus si eu insa aminteles ca se mai duce cat eo atentie...bizar ,nu?
Silvie pai la asta ma gandeam si eu , sa ii pedepseasca ca metode sunt suficiente,insa nu mi se pare normal sa ii pedepseasca fizic.Pai pe ele cand gresesc le articuleaza careva?Oricum ar fi nu au voie sa dea si cu asta basta.Eu sunt convinsa ca ii arde insa nu pot acuza fara sa fiu sigura.Mi-amai spus o fetita pe care ocunosc si care vb foarte bine ca ii bate insa mai astept un raspuns.Ideea e ca in general educatoarele astea mai in varsta au ramas cu sechele din trecut.Cel putin asa vad eu situatia.Aici zic haine de interior la hainutele cu care sta in sala.Eu il aduc cu ele , adica nu ma apuc sa in dezbrac sau imbrac pe holuri.Doar ii schimb incaltamintea.Ei nu au unde sa iasa afara , decat dc ii scot ca azi la teatru, in vizita pe vreun vapor, sau la joaca.Cantina e in interiorul cladirii.
maraki spune:
Buna dimineata,
Silvie, pantalonii de ploaie sant dintr-un material impermeabil, cred ca e putin cauciucat, au pieptar si seamana cu aia de pompieri Sant la C&A, bleumarin cu doua dungi fosforescente jos. pe mine m.ar deranja sa stiu ca imi pune cineva copilul la colt cu mainile ridicate De bataie nu mai spun, m-as duce la televiziuni daca as fi in Ro
Cred ca la blugi ramane pt gradi dar trebuiesc cumparati ca are doar 4 perechi normali si unul cu captuseala, daca se murdareste zilnic stau sa usuc la ei mereu?
Cosmi tu esti la gradi cu grupa mica? Imi pare rau de Bianca, care mana este?
Bee sa va traiasca bebelinul crestinAsteptam poze cu cei trei muschetari
Eu mai citesc pe la generale,Angelo s.a trezit la 5 sa se uite la mickey, banuiesc ca doarme pana pe la 12.00 acum....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
canda_h spune:
Hello si de la noi!
De doua saptamani suntem 4 ... bebita nostra Tamina e o scumpica. Ne luptam un pic ca nu am suficient lapte ... dar ma tratez cu multe lichide si Galactocil. Nu prea vreau sa ma dau batuta, ca la Filip am cedat prea usor.
Multumesc ca v-ati gandit la noi!
Silvie eu am luat de aici marimile:
http://shoes.about.com/od/sizemeasurementcharts/a/kidssizechart.htm
Zici ca Alain poarta 11 (SUA)??? Eu tocmai i-am zis la sora mea sa ii ia 12 si 12,5 ... o sa inoate in ei
Filip e in carantina la bunici, dupa ce a venit de la gradi cu muci si tuse ... si dureri de ureche (sper ca nu da in otita).
v-am pupat
Angi
Angi de motanel (5.02.2006)
d_melli spune:
Maraki ce program de somn are si Angelo.O sa ii vina greu la gradinita.Incearca sa il schimbi un pic pana incepeti gradinita.
Canda sa iti traiasca printesa.Ce nume frumos ai ales.Noi ne-am gandt la Carla sau Ariana (parca ma intrebase cineva).Cum a decurs intalnirea cu Filip? Dar acomodarea?
maraki spune:
Canda sa va traiasca printesa, sa fie sanatoasa, papacioasa si fara coliciM-am uitat aseara la tine in drop, sa stii ca seamana foarte bine cu Filipelu cand era ca ea Dar e posibil ca mai tarziu sa nu semene, ai mei la 4 luni erau identici aproape, acum nici o asemanare intre ei vb de cei mari. Super, super, super frumos numele Tamina
Irina eu intrebam, mie mi se pare Ariana aproape de Mariana Ca nume romanesc imi place Violeta E frumos si Carla
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bumbi am vazut un film cu o bona, stii unde avea mamica ascunsa camera video? La un ursulet de plus in ochiVoi ce faceti cu bona? merge bine?
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Irina nu e obisnuinta la Angelo sa se scoale noaptea. Normal se culca pe la 22.00-22.30( se intampla si la 23.00 )si se trezeste dupa ora 10.00 si bineinteles ca nu face pishu deloc....cand incepe gradi se va scula la 7.30 si voi incerca sa nu doarma dupa masa ca sa il culc de seara pe la 20.30 cel tarziu.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5