Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 20
bumbita spune:
ne-am intors si noi de la plimbarica. acum piticii sunt in baie, am la cuptor macaroanele cu branza sa le dau cand ies din baie. nu am mai facut praji ca nu aveam unt
, dar e de tinut minte 
maraki saraca femeie, ea lesinata si aia ca e o simulare, zici?! la ce ora este partea a doua???
ma duc la ei ca ma striga, nu stiu cevor sa-mi arate la baie...
...revin..
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
maraki spune:
Bumbi eu ma uit la protv international, ce vad eu voi ati avut acum o sapt la protv.
vine iarnaaaa...e friiiig....
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Sunt si eu pe aici...Sandra imi face unghiile la picioare...incerca ceva desene si nu prea ii ies
.
Noi am fost in centru azi, am cumparat mere, apoi am trecut pe la Mc ca Dani vroia un suc si i-am facut pe plac (4 lei un suc de portocale
)apoi ne-am mai plimbat putin pe centru si o fuga scurta in Kaufland ca era aproape si vroiam sa cumparam pt pisica asternut (pietre unde isi face treburile) si apoi baita si nani.
Bumbi, credeam ca mobila e de lemn masiv deasta am spus ca mai bine sa iei ceva usor de plastic. Stiu ca Edi are patul mamut si dulap parca. Sebi patul Cars. Eu nu fac mararoane cu branza..faceam pe vremuri dar...nu stiu de ce nu mai fac. nelu le manca cu zahar deasupra. Si nu le uneam la cuptor, ci le amestecam asa cu branza pe foc (puneam pe fund la tigaie putin ulei).Poate fac si eu intr-o zi ca chiar am cas scos afara. In drop fa-ti alt cont...e simplu si iti trebuie username si parola. Si apoi copiezi pe toata lumea (adaugi) in lista pe cine aveai in lista veche.
Maraki, trebuie sa incerc si eu praji aia... sincer nu vad cum s-ar putea face foaie de prajitura fara sa amesteci cu mana.
Silvia, eu nu calesc merele deloc...le razalesc prin razatoarea mare (prin robotul de bucatarie) , pun zahar si scortisoara si gata. Mama mea le calea dar eu nu mai vad rostul..
Giova nu stiu ce sunt izmenele alea...nu am auzit niciodata.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Maraki, sa ne spui ce s-a intamplat la emisiune. Saraca Maia..poate de epuizare a lesinat. Eu nu ma uit la emisiune ..adica mai vedeam asa cateva minute...dar ma tot gandesc ce oaspeti merg acolo...ca e undeva la dracu`n praznic vila aia parca.
Si la noi ploua de vreo ora deja...s-a terminat cu vremea buna, am vazut temperaturi de -1, -3 grade noaptea 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
Giova spune:
ce izmene Bianca?
Bai, Maia a lesinat de ceva timp...cred ca de vreo 2 sapt. Eu ma uitam vinerea si sambata cand era emisiunea, dar nu am mai vazut continuarea.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Am vb. de dim. cu mama si soacra sa ne puna pachet, daca tot merge adi dupa cadita. asa ca soacra ne-a facut minciunele sau izmene-ntoarse. doamne ce-mi plac...acum tot la ele ma gandesc si astept sa iau pachetul. |
Bianca
maraki spune:
Super tare Maia Morgenstern!!! Cand si-a revenit cat de cat, intinsa pe jos cu perna sub cap si medicul langa ea, a spus asa: am vazut si eu cine e om si cine spectator( arata spre turistii care priveau in continuare fara sa schiteze un gest, tot sub foisor la masa ) A mai spus: cat timp santeti spectatori? Unul din turisti: pai nu avem pregatire....ea:pregatire pt ce? Sa inveti ce-i omenia? Super tare gagica 

Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Minciunele facea mama cand eram mici
E un aluat, se taie romburi cred, cu gaura la mijloc si le intorci prin gaura...se prajesc si se mananca cu zahar deasupra
Vali Vijelie e la bucatarie,face ciorba de perisoare
si sa vedem felul doi...abea a inceput emisiunea.
edit: felul doi: mancare de cartofi cu afumatura
ce l-as fi pus pe Vijelie sa imi cante ca tot ar fi fost gratis..la cate mii de euroi castiga la nunti pt cantari, profitam si eu....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
chiar ca le-a dat o replica buna. pacat ca nu am vazut partea a 2-a.
Bianca uite aici:
http://retetelemamei.wordpress.com/2009/02/15/minciunele/
eu le stiu de ciureghe, minciunele sau izmene-ntoarse.
la somn cu mine, pe maine.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)