Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 19
Bee spune:
Buna fetele.
Bumbi, am vazut ca ti-ai dat baiatul la pictura la PalatulCopiilor? In ce zile are? Luni si mai cand? A mea merge la ceva dans: marti si joi.
Vad ca am ce citi din urma. Sorry, ca-s defazata. Copiii, ca de ob bolnavi, eu chiar mai rau ca ei si sotul in delegatie in Germanika vreo 10 zile. Fain de el (somn, mancare si training).
Sper sa am mai mult spor la scris, dar am avut niste probleme cu Razvi si ne-au cam dat peste cap. Gelozia asta!
si ma bucur ca scrieti, desi eu scriu si "dincolo"
http://www.dropshots.com/dochia
Giova spune:
Salutari si de la noi!
azi am fost la Zoo, ne-a prins ploaia pe acolo...gata s-a stricat vremea si la noi
.
Aseara am fost in centru si pe malul-ul Begai, unde l-am alaptat pe Edi...e a 2-a oara cand imi expun
in public. daca se poate numi asa, ca nu se vedea nimic, nu-mi prea place mie, dar pana la masina era ceva de mers.
Baita le-am facut la amandoi incada, astept cadita din Aba, caci asta ii e mica. doamne ce s-a mai distrat Edisorul mic...statea la el in suport si Marco il stropea cu apa...eu ii spuneam sa inceteze, dar Edi radea de numa...asa ca m-am lasat pagubasa.
Bumbi ma interesez de unde l-a luat si te anunt. daca vrei da-mi contul pe mess. si-ti pun urgent banii.
Si nunta si tot e scump meniul, dar nu ai incotro...o fi vreun Marriot sau ceva pe aproape. cu ce te imbraci doamna?
Ma bucur ca incep sa se aseze si la voi lucrurile...Edi a fost crescut de bunici, in alt stil, asa ca trebuie rabdare si se va adapta modului vostru de viata.
Prezervativ folosim, asa mi-a zis si dr., dar uite ca nu vine...si luna asta cred ca odata am facut-o
. eu nu ma bazez pe alaptat, mai ales ca mi-a venit si cm, la fel ca si la Marco.
Miha aici e 3700 lei/an doctoratul, nu e mult, dar era mai misto sa ia 500 euro/luna si sa si predea.
acum din cauza crizei...multi s-au inscris, caci le convine, e mare bursa si pe langa un salariu e boierime, clar.
Ce tare e , auzi ca va striga si el la voi...scot cate una de ne lasa masca.
ma bucur ca e mai ok si ati scapat de cortizon.
Maraki m-a distrat ca pe aici se spune la paturica, "paturita", ultimul t e cu sedila. la mine toate sunt scutece...si prin magazine asa ceream si vanzatoarele credeau ca cer scutece pampers
.
asa facc si eu galustele si pesmetul pt. ele. acum sa aflu exact cantitaea ingredientelor.
Biancas e foarte buna reteta lui Maraki. am facut si eu praji si e tare gustoasa.
Silvia stiu ca sunt ceva tablete indicate si in perioada alaptatului. dar eu sunt impotriva lor, nu-mi plac de nici unele. ba m-au ingrasat, ba mi-au aparut cosuri pe fatza...nu ma incanta ideea anticonceptionalelor si dr. o stie. dar nici sa-mi pun sterilet, nici sa-mi leg trompele...mai bine Clau vasectomie, dar nu-l incanta nici pe el.
Bee nu-i bai ca scrii si dincolo, dar da un copy/paste si aici sa stim mai multe despre voi. Nu toate citesc si celalat subiect.
Imi pare rau de razvan cu "gelozia" lui...sper sa se indrepte lucrurile si la voi. Ce fain ca e sotul plecat, el se odi\hneste, tu mai putin. sper sa scapati cat mai repede de perioada asta nebuna de la inceput.
Am vb. de dim. cu mama si soacra sa ne puna pachet, daca tot merge adi dupa cadita. asa ca soacra ne-a facut minciunele sau izmene-ntoarse. doamne ce-mi plac...acum tot la ele ma gandesc si astept sa iau pachetul.
Edi al meu doarme de rupe...e pe burta si normal ca nu se trezeste la ora lui de papa.
marco e cu nasul curgator si tuse
, mi-a zis directoarea ca nu de la inot, ci de la grupa cealata mai mare...ei au dat la restul grupelor....of...parca vad ca ia si edi, din nou
.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
bumbita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui maraki Prajitura cu mere---de la forum 1 cana faina 1 cana gris 1 cana zahar 1 praf de copt se amesteca bine intr-un vas merele se rad( cred ca pe razatoarea mica din cate imi amintesc, sa lase sirop ca sa se poata incorpora bine cu prafurile la cuptor) si se amesteca cu zahar( din ochi, dupa gust )scortisoara, zahar vanilat( 3 plicuri ) Se pune in tava tapetata 1 rand de prafuri, unul de mere, etc.Ultimul rand trebuie sa fie de prafuri dupa care se adauga deasupra bucatele de unt din loc in loc( eu am pus destul )pt a ajuta la rumenirea prajiturii. Silvie eu am facut cantitate dubla ca am tava mare,cred ca mai bine faci acasa o data sa vezi cu ce te prezinti la concurs Se taie dupa ce se raceste, eu o tin in frigider.Plovarasul este rosu cu dungute albe si negre parca...pun astazi poza in drop5 |
categoric o voi face si eu cand ne intoarcem din parc. e prea rapida si prea simpla. multumim!!!

auzi, maraki, dar cand spui prafuri, te referi la faina, gris, zahar si praful de copt, da?
noi de dimi ne-am trezit la 8 30, am mancat, dani a dat cu aspiratorul prin casa, eu am facut ciorbita de vita...apoi am plecat in parc. sebi , cu dani si cu un priten de-al nostru au jucat baschet - au dat la cos - eu cu edi la leagene, topogane, caluti si alte cele pe acolo. la intoarcere au mancat( sebi a mancat ciorbita strecurata
), felul doi - cartofi cu smantana si branza lui silvi si pulpite la cupor cu sos de rosii ...si somn...nu s-au mai trezit, ii asteptam sa plecam iar...de data asta in herastrau!!!www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
bumbita spune:
bianca pai scaunele si masa de la mamut de care ziceam sunt din plastic. se vor asorta cu patul lui edi si dulapul si comoda de la ei din camera. le pot muta si in living, daca vreau sa-i am sub observatie.![]()
giova pai nu-i urgenta cu banii. il iau si-ti zic dupa ce si cum. important e sa ajungem noi acolo...ca e tocmai la iesirea inspre brasov unde s-au apucat astia sa faca pasaj si e cam greu accesul...e o coada mereu cand ne ducem....dar in wknd-ul urmator eu zic ca mergem. daca mai vrei ceva, imi zici, ca tot merg si iau pledul...![]()

cu tusea si pe noi ( pe sebi, mai exact ) ne incearca. sper sa fie decat ceva pasager si sa treaca de la sine. ii dau tantum verde cu vitamina c.
bee da, mergem luni de la 18 la 20....maine prima data...caci saptamana trecuta ( trebuia miercuri sa mergem)am fost la circ si am zis pass
sa vedem daca poate sta atata timp. el face la gradi dansuri si engleza...sa vedem daca se prinde ceva de el.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
bumbita spune:
multumim pentru comentariile din drop. sunteti niste dragute, ca de obicei!!!
am incercat sa pun si un filmulet in care dialogam cu edi azi dimineata , insa imi spune ca nu e spatiu suficient. cum as putea sterge sau cum sa fac sa deschid un album nou si sa copiez acolo si nu in cel vechi?![]()
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">pozei
bumbita mami de 2
bumbita spune:
gata, mi s-au trezit copiii...ne pregatim sa iesim. asa necaz imi e ca la 19 00 e deja intuneric!!! poate mai intru mai tarziu. o seara placuta sa aveti!!!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">poze
bumbita mami de 2
Giova spune:
Filmuletul din drop trebuie sa nu depaseasca 2 minute. poate nu mai ai spatiu, ai 10 filmulete puse? ori mai stergi din ele, ori faci filmul de 2 minute.
Nu e graba cu pledul, daca aveti drum pe acolo, ok, daca nu stai linistita. am indraznit la tine, caci stiu ca mergeti des pe acolo. si noi tot mammut avem masa si scaunele cu spatar, verzi. noi suntem multumiti de ele...numai la el in camera nu stau...ci in living.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita multumim pentru comentariile din drop. sunteti niste dragute, ca de obicei!!! ![]() am incercat sa pun si un filmulet in care dialogam cu edi azi dimineata , insa imi spune ca nu e spatiu suficient. cum as putea sterge sau cum sa fac sa deschid un album nou si sa copiez acolo si nu in cel vechi? www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">pozei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Bumbi, prafuri ca m-am luat dupa reteta

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bee sanatate la toti va doresc
Eu sant la zi, m-am uitat si la pozicile vostre, stiu si despre voi
Nu v-am spus ce a patit Maia Morgenstern
Saraca femeie, era sa moara de la simplu fapt ca este actrita
Este o emisiune la protv " serviti va rog " in care sant invitate in fiecare sapt cate 4 vedete la o pensiune, trebuie sa tina luna pensiunea, sa aiba grija de animale, sa gateasca pt turisti. Maia saraca se trezise de la 6.00 a dat mancare la animale, a facut curatenie in grajduri la vaci, porci, a muls vaca, oile, a dus vaca la pascut ( nu e usor pt ca tragea de lantul vacii si parca era o stanca, nu se misca ) In final, pe la 14.00 s.a dus intr-o mica pauza sa vb cu turistii si deodata a cazut ca un lemn si nu se mai misca. Toata lumea a aplaudat, strigau incantati " super tare, moama ce actrita de nota 10, doar e cea mai tare, ce bine se preface " A venit si Nea Marin cel care e prof de dans pop la Dansez pt tine , si el radea si spunea ca e tare de tot ca se preface bine....turistii continuau sa stea pe scaune la mese, Maia cazuta jos si nemiscata
la un moment dat nea marin spunea ca suna la salvare ca nu crede ca se preface dar tot din picioare se uita la biata femeie si nu incerca nimeni nimic.....vine si Kamara, incepe sa.i dea palme Maiei, o mai si pupa
( asa a reactionat el din cauza panicii ) In fine, astazi este continuarea emisiunii, vad cum s.a terminat dar cert este ca Maia a lesinat si aia habar nu aveau
Credeau ca este o simulare
Lesin lung, vreo 5 minute am vazut eu pana sa se termine prima parte din emisiune....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Bianca aici a fost seria cateilor de la Mc acum o luna si ceva,atunci cand puneam poze cu Angelo de la castelul Mc. Misto unde ati fost aseara
iar mancarea era
Au dat la stiri mai devreme ca a fost astazi si expo cu mancaruri la voi
In 30 de min au ras romanii tot, au ramas farfuriile de la standuri goale
Mi-a ramas in minte cum am fost cu Giorgos la super market in Bucuresti si a vazut o coada luuungaaaa...ma intreaba ce se intampla si-i spun ca se da gratis bucatele mici de sandwich sa testeze lumea![]()
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5