Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 18
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Giova Uite aici e pledul: http://good-times.webshots.com/photo/2786483940058404457uEZhQE e misto, chiar imi place, si culoarea e unisex, pretul ok. Nasol cu pachetul, si acolo se fura la posta...ca la noi ?A pus o mamica la zmeurici niste versuri: Pe asta lume am venit plāngānd, Sunt asa de mic, gingas si plapand. E prea multa lumina si e asa de frig, Sunt singur fara tine si mai tip un pic. Dar n-o sa ma supar sa stii, Daca tandru m-alinti si īn brate ma tii, Si din somn ma trezesc si prind Sānu-ti cald ce pe obrajori īi simt. Iar daca m-agit, caut si mi-e sete, Ss ai rabdare, māngaie- ma cu blāndete, Laptele, caldura si dragostea ta sa mi le dai, Atāt īti cer mamico,de la tine īn dar, si īti promit ca nici n-o sa mai plāng, Mamico! Da-mi odata sa manānc! la spiridusi nu mai e cazul...dar mi-au dat lacrimile cand le-am citit...cat e de frumos ._ Gio de Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2) |
Giova, poate la posta aia lucreaza romani
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| citat din mesajul lui bumbita Buna! eu nu am somn, clar! am dormit azi la pranz si deja vad ca nu mai sunt obisnuita cu asa rasfat... am fost in parc cu bicicletele ( ale lor, normal kurtos-ul l-am mancat in parc cu piticii...ma bucur ca le place si lor la fel de mult ca mie ( lui dani insa nu prea-i place ).la intoarcere, au mancat amandoi frumos la masa fara sa mai dea si pe jos ( spun lucruruiel astea pentru ca incep sa se aseze si la noi lucrurile - pana acum era dezastru la masa - dupa edi alergam prin casa - acum si-a gasit si el locul). mai fetelor, ![]() ![]() acum mi-am dat seama de gafa care am facut-o. am scris ca trebuie sa mergem la " ziua" colegei lui dani sa dam banii aia, dar, de fapt, este nunta ei....nu stiu cum de am scris ziua![]() ![]() si da, poate fii privita ca pe o obligatie....![]() giova, cred ca voi ajunge saptamana viitoare la ikea...ne-am hot sa le luam masa si scaunele mamut( desi eu le vreau pe cele albe din fag ) sa le punem la ei in camera si sa coloreze pe ea...caci mi-au patat de carioca si de plastilina perinele de pe scaunele de la bucatarie!!!! ![]() e ffff frumos pledul - alb cu model. este chiar la raionul de copii sau jos la textile???? daca merg saptamana viitoare in wknd, iti zic, il iau si vb dupa unde ti-l trimit. ![]() maraki dar ai cumparat o gramada cu banii!!! sa stapaneasca sanatos angelos tot ce ai luat!!! varicela?? de unde? aoleu!!!! nu m-am gandit ca vor incepe si aceste boli ale copilariei...eu nu am facut decat otita, deci cand le vor face ei, le vom face in grup ( nici dani nu a facut )....si vom sta fericiti cu totii acasa!!!![]() o reteta cu fasole verde buuuna imi puteti spune si mie? si rapid de facut, bineinteles. mai caut acum si pe net.www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Bumbi eu mai am de curatat juma de usa de la baie
Varicela a luat de afara de la copii, vezi ca e nasol rau sa faci boala asta tarziu. Angelo e vaccinat impotriva varicelei, sper sa fie faza usoara sa nu se umple de bube.
Asa este, varicela e varsatul de vant.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Buna dimineata si de la mine ![]()
Eu m-am trezit la 11...boierie pe capul meu
. Astept sa vina Sandra de jos de la magazin, am trimis-o dupa cafea ca nu mai am deloc si mi-e greu capul de somn
.
Vad ca azi noapte nu ati avut somn...
Bumbi ce fasole draga? Ciorba sau fasole scazuta? Ciorba am pe blog o reteta, scazuta nu am pus dar am pus la muraturi fasole la borcan de unde se poate lua reteta si facuta dresatura cu lapte si faina si gata papica. Alta mancare nu stiu dar sigur ai gasit ceva pana la ora asta.
Maraki, si eu am gandit ca si tine sa salut fostiivecini cu saru-mana dar eu cand le-am spus saru-mana, ei saruma-mana suna f ciudat nu? Atunci am zis ca e momentul sa salut eu altfel ca deh...nu mai eram copilul care le trecea pragul casei ci o doamna maritata (probabil asa gandeau si ei)
Miha, ce bine ca Tudor e mai bine. Sfatul meu e sa il mai ti o saptamana acasa sa se vindece bine sa nu se intoarca boala cum se spune. Odata am patit si eu cu Dani , credeam ca e vindecat, l-am dus la cresa si dupa 2 zile inapoi bolnav
. Cat despre manifestarile cu fetita aia...cine stie... M-a distrat cand ai spus ca ai luat Sedocalm, eu nu ma am cu calmanetele cu toate ca copiii mei zilnic imi fac nervii prastie si toata ziua strig la ei
.
Apropo de nervi si neuroni...i-am explicat mai demult Sandrei ca omul cand se enerveaza pierde neuroni care sunt element de baza al sistemului nervos si de cateva zile mi-a spus odata cand m-a vazut nervoasa sa nu ma mai enervez ca pierd nuroni
, si ca profa de biologie a spus la ora s-a gasit o modalitate de inmultire a acestor neuroni. A spus ca le va spune cu alta ocazie 
Imediat mergem in centru sa cumpar niste mere, dupa care acasa. Dupa-masa nu stiu ce facem inca.
Duminica frumoasa
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Maraki, ce prajitura aia cu prafuri doamne? Faina aia cu praful de copt creste si se uneste fara sa o amesteci? Nu am auzit asa ceva 
Bianca
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
maraki spune:
Bianca sa o faci ca iese super gustoasa
asa m-am mirat si eu la inceput, ai uitat ca am mai scris de ea acum vreo 2 ani...astery este fan praji cu prafuri.
Silvie daca pui cantitate dubla, mai usor cu zaharul ca mi se pare prea dulce cu 2 cani
Te orientezi la unt sa se topeasca in cuptor sa poata acoperi toata suprafata.
Hy Miha 
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| citat din mesajul lui Biancas Maraki, ce prajitura aia cu prafuri doamne? Faina aia cu praful de copt creste si se uneste fara sa o amesteci? Nu am auzit asa ceva ![]() Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)![]() www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane" |
ce sa amestec? se amesteca prafurile doar...
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Biancas spune:
Maraki, de unt nu ai scris in reteta. Sau unt trebuie doar la tapetat? Nu mai tin minte draga cand ai scris de prajitura..ar fi culmea acuma sa tin de toate minte ![]()
Bumbi, de ce nu le iei la copii masuta de plastic cu scaunele tot de plastic? Eu asa am de la Sandra inca, e foarte utila ca o car peste tot unde vreu foarte usor. Plus ca Dani are si tabla dinaia magnetica care se face masuta ca e 2 in 1. Masuta aia de palstic si scaunele sunt f ieftine..dar nu de asta spun ci ca se trasnporta usor dintr-un loc in altul (chiar si afara in curte ca doar voi stati la curte).
Copiii mei nu au avut mania desenatului pe pereti..Sandra a mazgalit peretele la socrii odata chiar dupa ce au zugravit si au certat-o.
Dani nu e fan desen, lui ii place mai mult sa picteze dar in primul rand ii place sa joace prin casa cu orice, sa fuga, sa alerge, sa se uite la TV decat sa stea in cur sa deseneze
. Si nu cred ca e momentul si nici nu vreau sa il fortez sa faca ceva ce u vrea. Inca nu
.
Bianca
silvi_2005 spune:
Maraki prajitura pusa de tine ar fi ideala la cat de simpla e, nu ai zis cat unt se pune, cat ai pus? O sa o incerc chiar maine ca trebuie sa cumpar gris sa nu fac experimente acolo pentru prima data . Deci spune-mi cat unt si cu ce se tapeteaza tava, nu am timp acum sa caut pe forum reteta sa vad ce au zis fetele. Super retetta merci
o incerc si daca iese ok asta o fac
ca e simpla si o sa fie amuzant pentru copii. Eu merele le dau pe razatoarea mare si calesc putin la foc mic cu scortisoara sa lase zeama acre e in exces de la mama stiu faza asta .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
silvi_2005 spune:
Bianca eu sunt super incanta de vasul roman si nu e fragil deloc si face mancarea mai buna ca yena totusi parerea mea.
Giova daca vrei sa iei tablete vezi vb cu ginecologul tau ca sunt speciale si pentru perioada de alaptat . Tu esti tinerica poti lua inca eu cam trebuie sa ma gandesc si la alte variante . Este ceva sterilet cu ceva hormoni locali care cica e cel mai bun, poate mai fac o incercare la anul ca ala ca eu am avut o data dar am fost cam nemultumita nu stiu zau ce varianta o sa gasesc , vasectomie sotul
ar fi ideala
dar eu nu am avut sanse de reusita cu convinsul ca a zis ca ar fi primul din istorie care la 30 si ceva de ani isi face asta
.
Miha doamne ce taxe sunt si lamaster e 30mil si aici la faculta unde m-au invitat pe mine lamaster era 180 euro
ca tot intrebam ca proasta daca asa e ca nu imi venea sa cred.
O duminica frumoasa va doresc, poate reusesc si eu sa pun pe site ceva retet de praji cu mere ce am facut saptmana trecuta ar u stiuz au. Azi fac mititei
ca am gasit amestec de carne de porc cu vita si fac.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
Pai nu am scris de unt ca am pus asa din ochi deasupra. Incearca Silvie si vezi cum iese, tava o ungi cu unt si presari faina, plimbi tava in mana ca sa fie stratul subtire de faina, ce ramane din faina arunci si dupa aia incepi sa pui straturile. Cred ca asa face si mama cu merele dar sa stii ca ai nevoie de zeama ca e prajitura din prafuri![]()
Miha bine ca mi.ai adus aminte ca trebuie sa stea la caldura angelo.Dr. a spus ca poate fi scos afara dar sa nu intre in contact cu lumea, adica pana la bunici se poate duce cu masina.
galuste cu prune si eu stiu ca se fac cu cartofi, faina si nu mai tin minte....le scufunzi in apa fierbinte dupa care se tavalesc in pesmet cu zahar...stiti cum se face pesmetul,putin ulei incins intr-un vas, puneti pesmetul sa prinda culoare aurie dupa care se ia de pe foc si se amesteca cu zahar.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

.
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
varicela?? de unde? aoleu!!!! nu m-am gandit ca vor incepe si aceste boli ale copilariei...eu nu am facut decat otita, deci cand le vor face ei, le vom face in grup ( nici dani nu a facut )....si vom sta fericiti cu totii acasa!!!
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)