Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 16
szaboali spune:
La noi nu eu am inceput cu faza asta cu prietenia, ea a inceput....odata i-am spus sa fie atenta ca ma supara si ea m-a intrebat direct Nu mai vrei sa fii prietena mea? am ramas socata...dar asta cred ca de pe la gradinuta a luat-o.
Aaaa si am uitat sa va spun ca au invatat la gradinita "cuvantul magic"
te rog frumos
a doua zii de gradi mi-a zis ca ea stie cuvantul magic
, cand vrea la baie isi cere voie si acasa
sau imi zice "va rog frumos imi aprindeti becul?" "va rog frumos sa ma lasati la baie" , "va rog frumos sa-mi dati bluzita jos" ...io cand i-am spus sa roage frumos cand vrea cate ceva dar parca nici nu auzea, acum vad ca daca ii zice doamna educatoare baga la bibilica...poate nu is io prea importanta
.
Cand vrea laptic imi zice "imi puneti un pic de laptic?" sau "imi dati un pic de ciocolata?"...vad ca fata mea incepe sa vorbeasca frumos si sa ceara frumos cand ii tre cate ceva.
No v-am
ca vad ca incep astia sa faca dezastru p-aci...merg sa ii bag in vana ca acolo e lumea lor...in vana e si Iarina sirena si innoata
O seara minunata va doresc.
bumbita spune:
frumos...
si noi folosim, cand vrem, cuvantul " te rog frumos"...acum ma bucur ca a inceput sa salute cand intra si cand pleaca de undeva si face diferenta intre salutul adresat copiilor si salutul adresat oamenilor mari...
pentru oamenii mari - femei - ai vostri ce folosesc " buna ziua" sau "sarut mana"?????
ma duc si eu sa le fac o budinca cu gem de capsuni deasupra, dupa care...ne pregatim sa mergem la plimbare prin parc.
o seara placuta sa aveti cu toate
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2
eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)
silvi_2005 spune:
Bumbi e 90 de euro minima
de aceea se circula regulamentar
Jean a luat 135 de euro ca a parcat pe loc de handicapati...fara nici o reducere ca platesti repede. Ma gandeam la mamaliga dar e cam grea pt copilasi ...ca trebuie s o si manance merci de sfat
. Zi de nastere de cu 180 euro meniu ? 500 cadou dar draga ce oameni cu bani se invart pe acolo ca aici nici la astia de castiga 5000 pe luna nu fac asa dezmat
eu as sta acasa si as face un we de lux ca familia
daca nu ar fi clar obligatie de servici '
Ali nu am facut sarmale de cand am venit tot imi zic ca la iarna, desi le ador
dar samaapuc de asa mare cocaleala si fiert nu stiu cate ore e prea greu, ceva bisuciti cela raji...ma gandeam ca poate le fac chiftelute desi si aici au ceva bulete de carne le zic e cam complicat ...
Si noi suntem f f politicosi saluta pe toata lumea si strainii pe strada
nu stiu de unde are faza cu strainii , zice mai nou si merci bien adica multumesc frumos nu numai merci ca pana acum ...la capitolul asta stam super bine .
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui silvi_2005 Am trimis mesajul ca il incepusem de o ora .Am uitat sa va zic faza tare si sa va cer un sfat, imi zice vineri de la scoala ca saptamana viitoare e "saptamana gustului " la ei si ca fac mancaruri de pe toate continentele si ca ma roaga si pe mne sa fac ceva din Ro desi e tot Europa ca aveau si din Asia si Maroc si Australia...in fine vad lista si vad ca nu au din America si le propun ca le fac eu ceva de acolo gen muffins sau ceva placinta americana ...repede Eu am facut azi ciulama de pui de casa ca am gasit pi fermier la piata si al meu pitic nici nua vrut sa auda e asa mofturos ca nu m-as mira sa aud ca ii pune in cap o farfurie o data la cantina ca e culmea cumnu ii place nimic, i-am facut apoi spanac cu ou si a topit o farfurie intreaga deci ii era foame...e culmea.Sper sa reusesc sa pun pe site sa va arat ceva retete mortale de praji cu mere si placinta cu mere si ceva moellleux à la noix de coco am facut e ca un chec cu unt si mult cocos mortal dar nu ammai gasit timp de pus si pe site .Spor la treaba va doresc ! Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde |
Silvie daca vrei iti dau eu reteta aia cu prajitura cu mere care se face din prafuri

Te duci cu merele rase de acasa si in rest doar amesteci prafurile, pui unt deasupra si bagi tava la cuptor
Angelo are varicela!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bumbita frumos... si noi folosim, cand vrem, cuvantul " te rog frumos"...acum ma bucur ca a inceput sa salute cand intra si cand pleaca de undeva si face diferenta intre salutul adresat copiilor si salutul adresat oamenilor mari...pentru oamenii mari - femei - ai vostri ce folosesc " buna ziua" sau "sarut mana"????? ma duc si eu sa le fac o budinca cu gem de capsuni deasupra, dupa care...ne pregatim sa mergem la plimbare prin parc. o seara placuta sa aveti cu toate ![]() www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006) |
Al meu spune Hallo la toata lumea
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
M-am intors din mall, am cheltuit fix 102 euroi
4 perechi de blugi cu captuseala la cate 14 euro, o salopeta de blugi la reducere cu 9 euro, un plovaras cars cu 16 euroi, pantaloni de ploaie 16 euroi, curea 5 euro si...atat
Mi.au ramas ochii la o haina de iarna atat de frumoasaaaaa.....dar avem inca lista deschisa cu ce trebuie pt gradi, salopeta de iarna mai incolo, in rest maruntisuri....
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
maraki spune:
Eu credeam ca varicela este varsatul de vant...deci nu este??? Sper sa nu mai apara asa multe bube, are 5 pe o mana si 2 pe cealalta dar arata urat, sant in prima faza rosii si cu aoreola rosie imprejur.Am citit ca dureaza vreo 5 zile pana mai scoate altele dupa care incep sa se usuce, ne-a dat medicul de la urgente lotiune cu sulf.
Monica
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5
Giova spune:
Cine ma poate ajuta cu ceva de la ikea? e vorba de un pled pt. bebe, usor, la 50 lei (a pus si Irina poze cu el, are nepoata ei). L-am vazut la cineva si e bestial, musai sa aiba si Edi al meu.
Bumbi nu ai tu drum pe-acolo?
ma pun sa citesc ce ati scris si revin.
_
Gio
de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)
Biancas spune:
M-am intors si eu, am fost iesiti dupa masa asta la festivalul viului. Am dat o tura pe acolo, apoi prin centru ca e plin de mere si la MC. Mere cumpar maine ca era deja seara si vreau sa vad ce aleg.
Mama cat ati scris...am si uitat ce am citit
.
Ali..zau ca si eu strig la copii ca uneori ma scot din sarite si decat sa le dau pedepse sau cate una la fund strig...mare prostie dar asta e. Deci Iarinei ii place la gradi..si lui Dani![]()
Bumbi, multumesc frumos
, as vrea eu sa imi deschid firma dar inca nu se pun problema. Ca sa iti faci firma de conta trebuie sa fi expert contabil. As putea sa imi fac in colaborare cu cineva ca sunt multe firme asa dar nu e cazul inca. Oale de Real inca nu am apucat sa cumpar, am ochit tigaia Wok, aia vreau sa mi-o iau. Dar o sa mai trebuiasca sa platesc 90 lei..nu prea merita avand in vedere ca reducerea e de 70 lei si eu am facut cumparaturi de 1000
.
Giova, ce vrei sa faci cu "pledul" ala? Ce denumire urata ..pled se spune la tzara la alea care se pun pe pat
..eu ii spun patura/paturica. dani in carucior ava un sac.. era cumparat separat,...o parte venea in carucior si el intra inauntru si il acoperea cealalta parte. De timp rece era excelent.
Maraki pai nu sunt scumpe hainele la mall? De ce cumperi de acolo? Varicela este varsatul de vant si daca se scarpina raman semne. Da cu mixtura alba..daca exista la voi asa ceva.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"
Biancas spune:
Vorbeati de salutat...Sandra, Dani saluta cu saru-mana..aici asa se obisnuieste si daca e barbat si daca femeie. Cand Sandra va fi putin mai mare va saluta barbatii cu buna ziua probabil. Asa am facut si eu...pana pe la 18 ani salutam vecinii din bloc cu saru-mana. Apoi cu buna ziua. Mai demult, dupa ce m-am maritat si mutat de acolo mergeam la maica-mea acasa si uitam cum sa salut si zicea-m saru-mana (la barbat) si el ma saluta saru-mana
.
Dani nu prea saluta...acum "muncim" sa salutam pe toata lumea dar si cnd saluta baga capul in barbie si nu se aude mare lucru.
Cand e vb de oameni straini se cam rusineaza Dani sau e doar o chestie de fitze..si cand vorbesc de fete sau vede fete mai mari mai multe..asa adolescente..se rusineaza ![]()
Dani era in camera Sandrei si ii tot stingea televizorul de la buton,. Sandra striga sa ii lase tv in pace dar el continua. Am strigat la el din camera mare:
"Dani daca mai stingi o data Tv vin la tine si iti tai degetele" la care el..
" Nu poti ca`s lipite" .....

Sandrei i se misca o masea dar f bine..a venit la mine si ..i-am scos-o
.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)
"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"