Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 15

silvi_2005 spune:
Am trimis mesajul ca il incepusem de o ora .
Am uitat sa va zic faza tare si sa va cer un sfat, imi zice vineri de la scoala ca saptamana viitoare e "saptamana gustului " la ei si ca fac mancaruri de pe toate continentele si ca ma roaga si pe mne sa fac ceva din Ro desi e tot Europa ca aveau si din Asia si Maroc si Australia...in fine vad lista si vad ca nu au din America si le propun ca le fac eu ceva de acolo gen muffins sau ceva placinta americana ma gandeam, super incantati a ramas ca fac din America dar sa fac si din Ro ceva ca nu au avut niciodata...faza e ca trebuie preparat la scoala impreuna cu copii ...deci o sa fac muffins marti cred ca e simplu si se prepara repede dar cesa fac specific ro ? Simplu si sa il pot face acolo, sau dulce sar sarat nu conteaza...sincer nu am idee ma gandeam la ceva praji cu mere dar e complicat de tocat mere si facut foi altceva chiar u stiu ma enerveaza a numai cu asta nu aveam chef sa imi bat capul acum. Pls daca va vin ceva idei
...repede
.
Eu am facut azi ciulama de pui de casa ca am gasit pi fermier la piata si al meu pitic nici nua vrut sa auda
e asa mofturos ca nu m-as mira sa aud ca ii pune in cap o farfurie o data la cantina ca e culmea cumnu ii place nimic, i-am facut apoi spanac cu ou si a topit o farfurie intreaga deci ii era foame...e culmea.
Sper sa reusesc sa pun pe site sa va arat ceva retete mortale de praji cu mere si placinta cu mere si ceva moellleux à la noix de coco am facut e ca un chec cu unt si mult cocos mortal dar nu ammai gasit timp de pus si pe site .
Spor la treaba va doresc !
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

bumbita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Biancas Buna dimineata, haide-ti la ![]() Dau de ![]() ![]() ![]() Bianca ![]() ![]() ![]() ![]() www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare... ........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) ![]() ![]() |
bianca, tare ma bucur pentru tine!!!

am o prietena care are 5 firme carora le tine conta si se ocupa si de ceea ce tinede RU....le ia 300 lei/ luna, are contract de 4 ore/zi....acum se gandea sa-si faca firma....si sa stabileasca un contract de colaborare....eu i-am sugerat sa renunte la ideea cu firma pentru ca dupa aceea s-ar ingreuna ea cu impozitele, cu declaratiile si alte cele la Finante....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2

bumbita spune:
silvi nasoala faza cu amenda. cam cat e amenda la voi? este tot pe puncte ca la noi sau cum e ?
cat despre coletul sotului tau, cred si eu ca s-a suparat. nu a facut scandal/reclamatie pe acolo? acum ce va face , asteapta din nou.
vai, dar ce scumpe sunt gazele la voi 280 euro ? ati dat drumul la centrala sau doar din consumul de apa? cat despre cheltuielile neprevazute, nu-mi zice....si noi avem o tema de solutionat in wknd: ieri o colega de-a lui dani a facut o invitatie generala tuturor colegilor sa vine la ziua ei...asta, dupa ce cu o saptamana in urma, le zisese ca meniu costa 180 euro...deci, DACA AM MERGE am avea o cheltuiala neprevazuta de 500 euro....eu zic nu, clar, insa dani se gandeste ca merg majoritatea si ca....
maraki , SUPER, ca ai scapat de ditamai rata...cred c sunteti tare usurati
...dupa 8 ani....sunt sigura ca o sa schimbati si schimbarea.....cum e sa nu ai rata!!!
sa ne zici ce ai cumparat!!!
ali il asteptam si noi pe mitica ca sa intri si tu mai des....tare mult ma incanta postarile tale!!! zici ca te aude cartierul cand tipi...si eu am stresul cand mai strig la ei sa inchid geamul
sa nu ma auda vecinii ( la fel de batut la fund, nu pot)
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

bumbita spune:
silvi ce teme interesante au!! ce parere ai de un bulz ardelenesc???
rapid , simplu...si tipic romanesc...ma mai gandesc si-ti zic...
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

szaboali spune:
Am o clipa de respiro...pana isi plimba astia p-aci carucioarele
Bumbi si eu mai inchid geamul dar daca sunt in bucatarie tot se mai aude pe scara oricum nu sunt singura p-aci care urla ca nebuna
...sunt care au copii de 10-11-12 ani si urla de pe geam de ma sperie pe mine
asa ca io is mic copil p-aci
Cand ma enerveaza Iarina ii spun...vezi ca ma enervezi, chiar vrei sa ma enervezi?
ea:da' daca te enervez nu mai vrei sa fii prietena mea?
io:nu
ea:de ce?
io:pai daca ma superi si nu ma asculti cum mai vrei tu sa fim prietene?
ea:no bine mami stau cuminte ca sa mai fii prietena mea
Toata ziua imi spune ca ma iubeste la care io ii spun ca eu o iubesc mai mult si ea imi spune ca ea ma iubeste mai mult decat io pe ea...si toata ziua ne contrazicem asa

bumbita spune:
ali, si eu tot faza ca nu mai suntem prieteni daca ma superi o folosesc...cel mai mult ii place lui sebi atunci cand ne impacam si il intreb daca vrea sa fim din nou prieteni...si ne luam in brate si ne iubim!!! si-mi promite ca nu mai greseste si nu mai face prostii
...asta pana data viitoate cand uita promisiunile. la noi nu tine faza asta...nu stiu cum ai reusit tu cu iarina....el zice " promit, data viitoare nu mai fac!"...dar...
...s-au trezit...amandoi in aceeasi clipa...desi sunt in camere separate...

bumbita spune:
ali, pai mamaliguta, cu branza, cu smantana, cu ou ochi si putina sunculitza.
se pare ca sebi vroia doar pe olita, iar pe edi l-am luat langa mine....e tare incantat de imaginile ce se schimba pe ecran.

bumbita spune:
...mai fetelor, ce ma amuza edi asta al meu cat/cum vorbeste...este un curios si jumatate...promit sa-l filmez wknd-ul asta intr-un dialog de-al nostru si sa-l vedeti si voi...mie mi se pare tare haios, mai ales ca sebi a vb mai tarziu si taaare pocit, pe cand edi vb f corect si muult acum ma tot intreaba " de ce e ratusca asta acoo?"..." uite se pupo"..." ce e aiciea?"..."uite tanti"