Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 14

maraki spune:
Hello Cosmi Vad ca ne.am apucat de scris 3 in acelasi timp
Distractie placuta diseara
Nu mi.ai raspuns: esti edu la grupa mica?
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

maraki spune:
Ei am scapat... doar de o parte ca sant scumpe aiciBanii astia ajung pt 2 perechi de blugi captusiti,salopeta de iarna si pantalonii de ploaie....dar CONTEAZA
Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Biancas spune:
Si eu pe aici, am terminta supa, mai incolo fac o salata de boef ( Maraki ca stiu ca iti place )
Cosmi, deci avem copii batausi . bine ca e stanga si nu dreapta, poate lua notite. Distractie frumoasa la party
Maraki, bine ca ai scapat de rata. Eu am rata 110 E pe luna dar ii simt si pe aia..daca nu i-as avea ar fi mult mai bine.
Magda bine ai revenit, sanatate Iarinei.
Ali, cuscra, ia mai zi de Iarina ta...ce mai face?
Silvia, amenda? Naspha...poate scapati fara.
Dulce cred ca am sa fac gombot cu prune (galuste cu prune) cum i se mai spun...pana mai sunt prune.
Bianca
, mami de Sandra( 8.07.1997)
si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud) "Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

cosmi1975 spune:
gata ciorba de afumatura..
Maraki...eu ma referam la aia 750 euroi....nu s chiar la grupa micaca exista o singura grupa dar a vem copii de la 3 si un pic pana la 6
asa ca vai de noi
Bianca la mine si Bianca il zgandare pe papande exemplu il streseaza cu un cantecel in engleza pe care el l a cantat intr o seara....unul cu ding dang dong
el nu stia ca noi il auzim
si pt ca noi eram fff curiosi sa mai cante el s a rusinat si nu vrea sa l mai repete
...si eu care ziceam ca ce rost au optionalele
dar tot nu l dau

szaboali spune:
Salutare doamnelor, noi suntem bine mersi foarte incantate de gradi, chiar si dimineata m-a stresat si a inceput sa boceasca ca vrea la gradinita
...ii place la nebunie, joi le-au facut ceva poze pentru prezenta, le vor pune pe un panou si am mers mai repede dupa ea ca sa o aranjez sa ii fac coditele sa fie si ea frumoasa si cand colo s-a apucat la bocit ca am mers prea repede dupa ea
asa ca nu stiu cum a iesit in poza ca era toata rosie de la plans
...sper sa ii faca fotograful ala ceva retusuri la poza
...in ret e ok...eu am ales la optionale engleza si dans fiecare e 10 lei pe luna si fac in fiecare saptamana cate o ora (parca), tariful pe zi a ramas tot 7 lei , asta pana cresc preturile distribuitorii, asa ne-a zis directoarea la sedinta. Noi am dat fondul grupei 100 lei pentru rechizite si inca 20 lei pentru niste cuburi din lemn pentru constructii.In fiecare zi ducem noi parintii cate un bidon de apa plate la 5 litrii si pahare de unica folosinta, am vrut sa le ducem fiecare cate un pahar dar nu ne-au lasat ca cica nu ii lasa cei de la OPC.Mancarea e super buna si anul asta doar ca acum e mult mai diversificata adica au mai multe feluri de supica si mai multe feluri doi.
Am vazut ca vorbeati depre hainutele de la gradi, la Iarina ii trebuie o pijama, si un rand de haine de interior si o pereche de slapi sau ceva papucei de interior si atat , i-au mai scos si afara dar i-au scos in hainele de interior ca era cald afara in curtea gradinitei .
Vineri a fost foarte incantata ca i-a lipit doamna un fluturas rosu pe fisa de lucru, au colorat ceva desene si pe verso trebuia sa traga sageti de la diferite obiecte pana la diferite persoane
aaa.. si sunt inscrisi 29 de copii in grupa dar nu au fost niciodata toti prezenti, cei mai multi au fost cate 23, asta e un pic rau ca sunt numai 20 de patuturi si pe 3 care sunt mai micuti ii culca intercalati.
Bumbi nu e Sebita singurul care isi streseaza fratiorul
...am si io un exemplar de asta p-aci prin zona...ma streseaza si pe mine de nu mai pot, urlu cateodata la ei de ma aude tot cartierul
(glumeam
nici chiar asa dar mai stig pe ei ca nu am ce face ca de pleznit nu o prea fura mi-e mila sa le palesc cate una)...doar ca la gradi e foarte cuminte nu am avut probleme, sper sa nici nu am ...poate ca Sebi a fost atatat nu cred ca se apuca el singurel ca dea in alti copii si poate ca educatoarea nu a fost pe faza sa mai vada si asta
.
Fetele io va si sper sa mai intru...si mai sper sa vina Mitica acasa cat mai repede sa mai scriu si io p-aci ca de astia nici timp sa respir nu am
...un we excelent va doresc.

Giova spune:
Noi am fost pe-afara si la piata.
Edi doarme langa mine, clau e cu Marco in dormitor. profitam de timpul frumos, de luni se raceste si vin ploile.
Maraki bine ca scapati de rata.Noi nu avem, dar in fe. 2010 trebuie sa achitam ultimii 12.000 euro pt. apartament. asa ca nu avem alta sol. decat un credit de nevoi personale, pe 5 ani .Poate lua Clau 10.000 si dupa 5 ani dam 15.000 inapoi. e foarte mare dobanda, dar alta sol. nu avem...decat cu ipoteca pe ap., e mai complicat. El are si salariu mic in cartea d emunca, dividentele se iau cu procent, banii de ingrijire copil nu se pun, suntem 4...asa ca nu prea avem sanse la un credit.
Bunicul e mai bine,mi-a zis mama ca asa se emotioneaza cand merge pe la el, am obs. si eu la tel. cand am vorbit cu el, ca ii pierise vocea...dragul meu...simte ca nu mai are mult..of.
Sunt buni si cei 100 euro, va prind bine acum, decat nimic.
Bianca felicitari pt. prima firma. la cat mai multe!
Galuste cu prune si eu vreau sa fac, nu mi-am satisfacut pofta pe deplin.
Silvia ce cizmulite vrei de la Next? ma bate un gand sa dau si eu o comanda, sunt haine bestiale de bebe. Pt. Marco nu m-am uitat inca. Poate am norocul si livreaza, caci la unele fete le-a zis ca nu mai livreaza, la unele le-a trimis coletul....m-as risca si eu.
Cosmi trebuie sa s einvete si Stef cu mancarea. de Dim. mananca ceva acasa?
Bine ca are si sotul tau de lucru si a avansat in grad.
Bb3? nu esti intreaga! Mie trebuia sa-mi vina cm acum 3 zile si nimic....al meu a zis ca doar acum nu raman numai din priviri
? eu nu mai tin minte ce si cum...sper sa fie o dereglare ceva...ca de nu o iau razna
.
Magda putin mai ai si tu. Sanatate Iarinei! Nasol cu racelile si bb mic in casa.
Ali ma bucur ca ii place Iarinei mult la gradi. si marco e foarte cuminte acolo, si acasa, dar ori il bazaie pe Edi, ori alearga si sare in pat sau in ap. ma gandesc la vecinii de jos...si atunci zbier la el si eu.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

cosmi1975 spune:
GIova aia cu intreaga la minte era de bine ???sau de rau???[
m a suparat Bianca...asa ca de azi adio calc,telefon...si i am sters si messul
ma duc sa i preg de parti

bumbita spune:
buna si de la mine, dragelor!
ooooo, bianca/cosmi deci intru si eu in clubul batausilor cu sebi sau nu?! ca o fii autoaparare, ca o fii ca sa trezeasca atentia, sa se bage in seama , cert este ca aseara m-am certat cu o mamica in parc. pur si simplu, s-a dus la un baietel si l-a dat jos de pe legan ca vrea sa se dea si el normal, ca m-al luat femeia la cearta
pe mine......offfff!!!!
bianca si tu cum faci, draga mea, asa de multe mancaruri...??? mi-e si ciuda pe timpul tau si pe energia ta....eu abaia am facut la cuptor niste cartofi si carnita , ciorba aveam de ieri...am mancat cu totii la masa ( nu va zic ce era pe jos dupa masa de firimituri ), i-am culcat (dani pe sebi, eu pe edi ), am sdormit si eu langa edi vreo 30 minute si acum am zis sa intru sa ma relaxez....
bianca stiu ca tu mai esti fan real - ai luat pana acum din oalele alea acum ce se dau pe puncte??? cum sunt??/ ati luat careva??? eu am doua taloane completate si nu stim pe care sa le luam....
giova ce zici tu acolo???? o fii vreo dereglare, sigur!!!! eu am trecut pe anticonceptionale de cand am patit ce am patit....mi se pare cea mai sigura si simpla metoda contraceptiva!!!
marakina fff scumpa-i gradi a voastra...mi-am adus aminte cat ar costa pe zi daca nu ar suporta statul o parter...s zici ca-i de stat....sa faci poze si sa ne arati si noua, pls!!!!
revin...
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

silvi_2005 spune:
Giova super faza exact asa patesc si eu s cu intzriere ca imbarlig tabletele
si exact asa replica aud de la al meu sot
. De la next vreau sa ii comand ceva bluze, cizmulitele alea mortale de zapada la 20 de euro si ma tentau ceva cizmulite de cauciu dar din astea am vazut pe Vertbaudet imblanite si poate ii iau de acolo. Au de bb niste minunatii
si eu le-am amirat. Tu stiu ca i-au luat ceva papuci lui Marco nu mai iti amintetsi ce nr de-al lor la ce nr purta Marco? Mi-a zis Canda ca probabil 11 er fi habar nu am exact asta ma retine. I-am mai luat ceva bluzite de la 3suisse nu se compara cu Laredoute ...care are marfa proasta parerea mea.
Bianca ai zis ca faci gomboti ? adica prune in aluat ...la noi asa se zice super idee ca nu am afcut de o vesnicie soacra mea face mortali cu ceva aluat cu cartofi si faina...nu stiu reteta. Sper sa scapam de amenda ca numai asta ar lipsi ...
Maraki super ca scapati de rata sincer pe noi tare ne-ar dezechilibra o asa rata ...ca oricum in fiecare luna apar plati neasteptate luna asta a fost 288 euro la gaz si curent regularizare, apoi o sa vina revizia la masina 500 luna viitoare si uite asa fix o rata mai lipsea. Super de acum va destrabalati la cumparaturi
cred ca faci chef ca scapi de ea.
Cosmina dar ce a facut Bianca?
Ali super program de gradi aveti. e tare simpatita Iarina ta mereu am admirat ce traznai face .
Al meu sot e necajit ca nu i-a sosit ceva pachet cu 17 filme a sunat la posta si cica a venit rupt si incomplet si au trimis inapoi la expeditor...toata dimineata a dat tel si a umblat pe site-ul ala ma dispera ca parca vad ca tot de asta aud toata ziua
ba ii mai si zicea lui Alain ca ii comnadase ceva desene cu Scooby si ceva caine de rade nu stiu cum ca au disparut pe drum si acum ma freaca la cap si asta mic unde e cainele
ca " l-a luat nenea " sunt teroare amandoi.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

bumbita spune:
maraki sa folosesti cat mai util cei 100 euroi!!! cred ca nici nu stii ce sa iei mai intai cu ei...la cat de scumpe sunt pe la voi hainutele ( dar si frumoase ).
au fost niste amici ai mei la munchen...tocmai s-au inors, ziceau ca le-a placut tare mult pe la voi pe acolo....au mers cu trenul la salzburg ....la casa lui mozart unde, la fel, au fost f incantati ( ziceau ca e f apropae, au ajuns in 30 minute ). cel mai mult , le-a placut centrul olimpic de la reprezentanta bmw....am vazut si poze!!!
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)