Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna si de la mine pe ziua de azi.
Bumbi, probabil atitudinea lui Sebi vine din faptul ca nu e mai singurul baiat a lui mami. Cine stie..si asta se poate. Si Dani are accese de furie, de crize si o bate ciar si pe Sandra. Atuni il pedepsesc normal si chiar merita asta. Sandra sta linistita si el merge si ii trage un pumn asa din senin in burta. Am vazut cu ochii mei. L-am luat la intrebari de ce a facut asta si imi raspunde ca :"Pentru ca nu mi-a dat pisica"..deci se razbuna pentru o faza petrecuta in trecut.. Weekend placut iti doresc si distractie in familie.
Giova, deci sunteti buni de cinste nu? . Felicitari lu Clau..pana la urma se aseaza lucrurile cum vrem noi.
Silvia aici eu nu stiu sa se gaseasca ciuperci de munte de cumparat. Eu le-am cules cand am fost la munte. Incearca cu ciuperci normale dar nu cred ca gustul va fi acelasi.
Ana e ciudat ca acum dupa atata timp diseci problema si vrei raspunsuri, dar cand am fost batjocorita 3 zile la rand in n` mesaje nu ti-ai pus nici o intrebare de lamurire. Ba mai mult spuneai ca nu intelegi despre ce e vorba. Hai sa o lasam balta ok? Nu am de ce sa mai dau atatea explicatii .

Azi Dani a venit cu punct rosu acasa, l-am scos de la gradi si era fericit ca a lipit frumos si a primit punct. Mi-a spus educatoarea ca e istet si raspunde la intrebari si ca danseaza f frumos ..el care acasa e "plopist" la dansat..adica nu danseaza deloc .

Astea sunt poeziile pe care le-a invatat Dani la gradinita de cand a inceput gradinita.

La cules de vie

Dimineata-n deal la vie
Este mare bucurie
Au venit cu mic cu mare
Si strang boabele de soare
Si din ele must se face
Si noua mustul ne place.

Familia mea

Tatal meu e muncitor
Lucreaza tot mereu cu spor
E harnic, vessel si cinstit
Si-n hotare, neclintit.

Mama mea e muncitoare
Cu fata vesnic zambitoare
In munca nimeni nu o intrece
Caci mama mea face cat 10

Dar eu cu toate ca sunt mic
Nu credeti ca sunt de nimic,
Am meserie cu renume
Sunt zidar de-o lume buna.

Gradinita mea

Gradinita mea iubita
Bine te-am gasit
Esti atat de frumoasa
Cum nici nu am gandit.

Rade soarele-n fereastra
Florile zambesc
Iar papusile frumoase
Din dulap privesc

Ce sa zic, sunt fericita
Ca pot sa invat
Intr-o lume minunata
Cum e gradinita mea

Toamna

Val de bruma arginite
Mi-a impodobit gradina
Firelor de lamaita
Li se usuca radacina

Peste crestet de dumbrava
Norii suri isi poarta plumbul
Cu podoaba zdrentuita
Tremura pe camp porumbul.

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

hai sa nu las suspans de we -pana da cristi startul si ne caram de acasa.
Bianca - taman ca nu ti-am cerut nici o explicatie...alaturi de fete am incercat sa explic cum sta treaba cu musafirii nepoftiti de pe net ca apoi sa nu mai apara vreo acuza generala tip aia cu "draguta" in care prin reducere chiar si eu puteam fi una dintre acuzate, ceea ce absurd ca doar nu stiam unde-i blogul tau...De ce n-am intervenit atinci?Raspunsul e simplu: initial, cum ai retinut si tu, nu am inteles exact toate datele pb ca nu am avut timp sa aprofundez(ca eu nu scriu niciodata cand e vb de sub sensibile pana nu sunt sigura ca am inteles exact despre ce e vb)si apoi, cand am vrut sa-mi dau cu parerea la modul serios au aparut citatetele de pe mess...ori eu in cazul asta nu ma mai bag, din principiu...ca poate fiecare sa dea ce citat trunchiat ii convine si ne avand contextul risc sa interpretez aiurea...
acum sper ca intelegi ca:
-nu am nimic cu tine, din contra...am vrut doar sa fie clare niste lucruri ca asa sa nu mai cada nimeni in pacatul generalizarilor si eventual teoretizand nitel chestai cu virtualuk asat sa ajungem sa ne intelegem mai bine

vad ca bumbi e acu cu "tabere adverse" si alte cele, dar asta "aprofundam" dua we ca-mi suan tel...sau pe malul oltetului la un gratar( dar atunci ar fi dicutie privata si n-as mai putea pune cl aici ca ar intra in ac categ cu alea pe mess)
gata cu teoreiile.......fuginm la primu cheffff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Biancas spune:

Buna dimineata, haide-ti la
Dau de la toata lumea, mi-am luat prima firma sa ii tin conta acasa . Tare ma bucur ca asa invat mai multe si ma lovesc de probleme.

Noi suntem bine, pentru azi fac o supa de gaina si am spaghete milaneze. O sa fac si ceva dulce..ma gandesc inca..am 2 variante.
Dani se uita la TV la Disney Chanel, iar Sandra e la engleza la Cambrige.
Azi e ziua nasei lui Dani...(nu prietena mea ci ceaalta) asa ca o sa trecem si pe la ea dupa-masa.
O sambata frumoasa va doresc

Bianca , mami de Sandra( 8.07.1997) si de Daniel (17.01.2006)
www.dropshots.com/biancas4" target="_blank">Poze cu noi
Poti sa ai orice valoare,sa fii DOMN(A) e o-intamplare,sa fii OM e lucru mare...
........Fiecare om pe care il intalnesc in drumul meu imi este superior prin ceva. De aceea incerc sa invat cate ceva pe langa fiecare. (S. Freud)

"Multumiri persoanelor care se intereseaza de viata altor persoane"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Intru si eu la cafea ca apoi fug la piata terbuie sa il astept pe Jean care e plecat la posta ca i-au ratacit nu stiu ce colet cu filme. Ieri am fost la shopping si cred ca am luat si ceva radar la o iesire de autostrada stateau 2 politisti care statea cu ceva aparat aproape in strada si faceau poze era cat pe ce sa ii calce al meu sot sa vad acum aca ine ceva ca nu depasise decat cu 5 km dar daca e amenda e 90 de euro .
Giova ce fain de voi ca e vreme buna inca sa va plimbati aici vin iste ploi de zici ca da apocalipsa evident ca Alain vrea sa doarma numai cu noi ...Lasa ca e super bine asa sa aveti banuti, sa va faceti vacante si liniste in familie. Am uitat sa zic la faza ca soarca ca exact asa faceam si eu ba cred ca ma uparam mai tare si mie una taaare greu mi trece suparearea pe cineva.
Ana distractie frumoasa la chef .
Bianca eu te abordez direct si ultima data pe tema asta. Mai termina si tu ca zanzania discuta si alte chestii si nu mai tot insista aiurea pe teme neplacute. De ce trebuie mereu sa ai ultimul cuvant si tu ce a zis Ana a fost de mare bun simt ca nu trebuia sa sari pe toata lumea si asa si e nu poti intra trantind usa intr-un loc unde vrei ca lumea sa iti fie prietena ...sfatul meu. Irina a depasit atunci limitele de exprimare, i s-a spus asta a fost circ, a trecut gata ca vrea lumea sa se relaxeze aici, exact cum am propus si eu daca mai sunt discutii din aste rezolvati pe Pm ca aici sunt mamici care nu isi vad capul de treaba nu e cazul meu , care vor sa poveteasca linistite. Sper ca ai inteles mesajul meu si ca terminam o data cu discutiile de genul asta mai bine vb de muraturi, filme, copii diete sau orice altceva.
Gata ca trebuie sa fug la piata mai revin eu.Un we frumos !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Acum am vazut mesajul tau ca scriu la al meu de vreo 30 de min felicitari si succes !

Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Am intrat si eu in concediu de maternitate.
Iarina a fost 7 zile la gradinita, i-a palcut, dar acum are cel putin 2 saptamani "vacanta" pt. ca a racit si ia antibiotic. Luam de la capat povestea de anul trecut: mai mult acasa decat la gradinita..., ma rog, ne facem noi mari si scapam de racelile astea frecvente!

Magda 30+ cu
si IARINA 31.01.2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Silvie daca nu ai reusit sa vezi pozele Candei, intra la mine la drop5 si apesi pe ea la mine in listaAsa reusesc eu sa vad o gramada de dropuri care nu le am in lista, pe la Bianca gasesc multe nume si dincolo intru de la marchplayer2
Ana distractie placuta pt Alex Spuneau la gradi ca atunci cand este ziua unui copil, este tratat ca un rege acolo Al meu va fi intotdeauna in vacanta, nu o sa se bucure de atentie nici la gradi si nici la scoala.
Giova cum se simte bunicul? Super tare ca a prins contract baban Clau Mai scapati de griji Noi luna asta terminam cu rata de 750 pe luna dupa....8 ani mai si nu ne.am luat casa (macar stiam o treaba ) dar ne.am afundat in timp cu datoriile si am platit de ne.a uscat atatia ani.

Miha unde esti? As fi mancat eu niste amandine, svararine, violete dar la restaurant se face doar tiramisu si crema de zahar ars care e foarte dulce( e smecher bucatarul, pune zahar mult ca sa se sature omul cu portia mica de crema caramel )

Astazi avem zi de cumparaturi Ne-a dat socrul 100 euroi pt Angelo sa.i luam ce are nevoie pt gradi, a specificat de 3x ca sant banii pt onomastica din noiembrie E bine si asa....

Bianca ce faci dulce?

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

salutare gagici...nu mi vad capul de treburi dar mai bag si un ochi pe aici si vad ca ne am inmultit iarasta e fff bine

eu cu treburi gospodaresti ca diseara mergem la un party

Stefan e un scump si un nazdravan...asa a zis doamna educatoare,ii place nespus la gradii cu manacatul inca e in stand by
Bianca e ok eri am fost la dr...mana stanga este eca cu pb asa ca....e de bine,la scoala e bine dar se paote si mai si

GIOVA m a bucur pt Clau...si la Gabi e mai ok acum,dar are fff multa tb pt ca acum e cica ,,sef ,, peste 3 statii
Dmellii fff bine ca ai atentionat o pe doamna aasa prin invaluire
Maraki lasa draga ca nu i mare pagubamacar e buna prajitura???
ALIIII doar atata???
CANDA cred ca e superb cu un bebeu....ma bate un gand
Bumbii stai calma ca asa s toti...cu toane
Bianca felicitari pt noul job ....si papan ii mai trage cate una Biancai
Ana cred ca i cea mai buna atitutdine...sa nu te bagi daca n ai intelesasa am sa fac si eu
Silvii felicitari pt fan club

ma duc la ciorba mea de afumatura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Magda mi.am amintit de tine Ai fost strigata acum 2 zile Sanatate la printesa, intra si tu mai des daca stai acasa

Bianca daca ai stii de cand ma chinuiesc sa imi amintesc poezia cu gradinita mea iubita Il intrebam pe Robert daca o mai tine minte ca de la el am invatat-oNoroc cu tine ca ai postat-o aseara

Monica
http://www.community.webshots.com/user/maraki36
mamica de bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
Foto Angelo
Angelo1
Angelo2
Angelo3
Angelo4
filmulete maraki5

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

Maraki aulleuu ce de bani ...bine ca ai scapat