Spiridusi de ianuarie-februarie 2006 (335)
Raspunsuri - Pagina 12

d_melli spune:
Bumbi..ce sa aiba..au si ei perioade...paiai vreasa fie smirna de cuminte toata ziua? Cand povestesti parca ma vad pe mine.Asa am si eu una din educatoare, nu imi spune nimic d ebine.Insa azi am vazut cu ochii mei ca nu e cam asa...cum a trecut pe langa un baietel ala l-a impins si asta a ripostat.Apoi una din fetite le impinge la greu pe altele si cand a ajunsl a el asta a imbrancit-o imediat.Ideea e ca in toate fazele nu incepea el ci era provocat.Nu spun ca asa ar fi mereu insa cred ca se si exagereaza mult.Ai si tu rabdare un pic.Pe mine azi ma intreba asta dupa juma de ora dc nu vreau sa il duc la celel doua psihopate care activeaza in gradi ca el e asa mai acitv si poate ii face bine sa vorbeasca cu ele.Dc vrea il duc nu e bai sa le vad pe alea ca au 22 de ani
.Parca vad ca le dovedeste
.
Asa ca stai calma au si ei zilele lor,mofturile lor, prostioarele lor,toanele lor,nici o zi nu seamana cu alta.I ti cunostimai bine copilul decat oricine asa ca stai linistita
Cel mai destept intotdeauna cedeaza!

Giova spune:
fac si eu o pauza...am aspirat dormitoarele si holul...dar mai am nene...ca atat taraganez cu femeia in casa.....parca nu-mi convine sa-si bage cineva nasul la noi... in loc sa fiu si eu mai libera...uite ce fac? Clau imi zice mereu, dar are cine sa auda?
Ana si eu m-am mirat cu dormitul...cu toate ca am cam tras-o langa Edi, caci eram terminata. Fulgii i-am incercat si eu, nu-s pe placul meu, dar ce nu fac?
Oricum, am la lada 2 sertare pline cu laptic. la mama inca unul. cel muls din iulie, l-am dat la mama sa-l dea la o femeie necajita cu 2 copii mici.
si acum mai depozitez, dar ma mulg la sanul negolit de peste noapte, caci dim. dau amandoi pe-afara si Edi de abia papa din unul...inca mai ramane.
Ma bucur ca nu ai renuntat la alaptat, chiar daca din bibe. Nu ti s-a diminuat cantitatea?
la mine de cand s-a reglat laptele, sanii sunt moi, se intaresc doar dupa ce trage bb de cateva ori, dupa care iar se inmoaie. daca incerc sa pompez, nu prea vine. In schimb daca trage Edi curge la greu....vad cum se aduna laticul in mamelobul de silicon.
In primele 2 luni a fost extrem de gras, se aduna cativa cm de grasime deasupra. acum nu mai e chiar asa, probabil la inceput a fost necesara mai multa grasime.
Nu a vrut sa doarma fara tat-su', iar cand a venit Clau ne-am pus pe povestit si uite asa s-a facut ora 2.
vad ca nu m-au sunat, nu a adormit pe acolo, acum sunt la masa si imediat la somn.
Bine ai slabit, felicitari! am vazut in pozele de la botez, ce silueta esti.
irina bine=ar fi sa iasa tara din criza...la noi s-a simtit foarte bine...ne-a fost greu de la inceputul anului, s-au dus si economiile noastre, acum sa speram ca ne mai revenim.
Bumbi sa stii ca si Marco are iesiri dintr-astea...cred ca e si varsta.
si noi de abia asteptam weekendul pt. relax. Trebuia sa mergem la Alba, la un chef, dar ne-am hotarat sa ramanem acasa cu copiii, sa ne plimbarim si sa ne relaxam. iar a devenit pt. noi iesitul in 4 un lux.
E in grupa cu Bianca de Cata? v-ati intalnit pe acolo?
Bianca parca tu m=ai intrebat de kg. am ajuns la cele de dinainte de sarcina. am slabit foarte mult la picioare, coapsele sunt mai subtiri ca inainte...toti pantalonii imi sunt largi pe picioare si fund. In schimb am niste tzatze si o burta..mama-mama. Primele le-as vrea sa ramana la fel, in schimb pt. burta trebuie lucrat, dar mi-e lene sa ma apuc de abdomene.
gata pauza, merg sa termin pana se trezeste bebu. acum trebuie sa-l mut cu bouncerul in dormitor. sper sa nu-l trezesc.
_
Gio de
Edi (02.07.2009) si Marco(06.01.2006)
poze(1) www.dropshots.com/giova1" target="_blank">poze(2)

bumbita spune:
giova FELICITARI ma bucur pt clau...ca munca lui este recompensata pe masura...si ca puteti sa plecati in concediile in care nu ati mai fost demult...sa va relaxati.
dar nu ne-ai zis deloc cum este la facultate?
cat despre edi - tizul nostru - cred si eu ca esti tare indragostita...sun eu, care nu ma mai satur sa ma uit la el in poze...dar tu ca il ai langa tine. prin poze se vede ca este un copil tare cuminte si linitit.
la fel, tare ma bucur pentru tine ca ai laptic buuns si ca bebe e fericit. ..ca esti o mami activa-activa!!
cum a fost aseara cu fetele???
ana,intrai in priza, asa-i ....sunt o olteanca iute-iutre...si cu toata iuteala mea, parca tot nu-mi ajunge timpul asta. pai azi dimineata , m-am trezit la 6, in ideea sa fac dus - nu am avut timp aseara - si sa fac o mancarica de cartofi pentru edi. ....pai dusul l-am sarit, normal...pentru ca nu am mai avut timp...m-am luat prin bucatarie cu diverse si imediat s-a facut 7 30 cand a trebuit sa ies pe usa....
revin....
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

bumbita spune:
irina si pentru ca mi-adusasi aminte sa nu las o postare de-a ta neraspunsa
...regretele...imi pare rau ca se spun ( citesc ) niste vorbe f grele spuse intre unele fete, vorbe pe care eu una nu mi le explic...de unde atat inversunare, ata ura, atatea orgolii....fapt ce are repercursiuni si asupra celorlalte fie ca vor, fie ca nu...adica una e sa intri aici si sa citesti ce a mai facut mario, alex, alain, dani, angelos, matei, razvan ( nu mai continuu, dar nu am intentia sa omit pe nimeni, parol )....si alta e sa intri aici si sa te umpli numai cu energie negativa./...
m-am intors cu acelasi regret...pentru ca vad ca inca nu au fost soltuonmate probleme si acum ma intreb " oare pana cand?" urmatoarea cearta/disputa/ urmatoarele scantei pentru ce, intre cine si cand va fii?????nu mi se pare normal!!!!
eu va consider pe toate prietene virtuale cu care impartasesc, cand am timp, bucurii si necazuri si carora va solicit opinia, cand am urgenta nevoie - pan merg la dr. de ex sau pana ma documentez mai bine, de ex.
insa, indiferent daca s-ar zice ceva despre mine ( direct sau pe la spate - pe mess cum ziceti voi ), nu m-as supara sau nu as jigni persoana respectiva public...eu v-am mai zis odata - m-as consuma si as ataca o persoana verbal numai daca ar fii vizata familia/casa mea, in rest...sunt f pasnica!!!
cat despre cititul prin alte parti - eu una recunosc ca citesc, CAND AM TIMP, peste tot despre persoanele care imi pasa...am cititi si la ZMEURICI cat a fost giova plecata..recunosc..pentru ca imi pasa si tin la ea si la strumfii ei.
dar cum sa nu citesc, CAND AM TIMP , si la PRIETENE FARA TITLU ( si "dincolo", cum ziceti voi ) ???
motivele:
1. sunt copilasi acolo care chiar imi sunt dragi si simpatici si imi place sa citesc despre ei ce lucruri minunate fac si ce nazdravanii mai fac;
2. am si acolo de invatat lucruri noi de la mamicile de acolo - si, in general, si in viata de zi cu zi imi place sa fiu inconjurata de persoane de la care sa am ce invata;
3. nu am avut niciun conflict cu nicio fata, nu am deranjat pe nimeni si nu m-a deranjat nimeni; si chiar daca s-ar vb despre mine , fie direct, fie indirect, tot nu m-ar deranja sau nu as face scandal ( sunt o fire pasnica , in general ) pentru ca NU AM NIMIC DE IMPARTIT cu NIMENI pe acest forum.
EXPLICATIA ca nu scriu si acolo este legata pur si simplu de lipsa de timp ( pentru asta am renuntat sa scriu si la DULCETURI SI PAPANASI ai lui EDI )si de faptul ca acest capitol mie imi e fff drag!!!
cat despre tema cu FAMILIA ( pentru fetele care nu au citit la celelate fete ) - moni a pus-o pe diana sa deseneze familia si apoi eu am citit pe net despre interpretarea unui astfel de desen ( e posibil sa fii pus si ea linkul cu interpretarea, nu stiu )....mie mi-a placut tare mult acesta idee si am aplicat-o si eu si m-am amuzat cum apare familia noastra in viziunea lui sebi.
...revin.
www.dropshots.com/bumbita" target="_blank">am mai pus si eu poze noi- noute cu baietii mei
bumbita mami de 2 eduard ( 25 septembrie 2007 ) si sebastian ( 03 ianuarie 2006)

bumbita spune:
in alta ordine de idei, legat de noua atitudine rebela a lui sebi, irina , giova, asa e , o fii exagerare din partea celor de la gradi, o reactiona la provocarea celorlalti colegi, o fii varsta...insa clar e ca trebuie sa iau atitudine si sa ma inarmez cu marerabdare si sa nu mai cedez si...sa tzip la el.....aseara la culcare ma intreba ?: de ce sunt ASA DE TARE suparata pe el ???"
dupa ce l-am pus pe olitza prima data azi-noapte pe olitza ( ma trezesc de doua ori pe noapte si il pun ), l-am luat in brate langa mine la noi in dormitor...si a dormit cuibarit la mine in brate.
giova, nu , nu suntem cu bianca de cata in grupa...desi am inteles ca si ea e tot la grupa mijlocie, insa sunt mai multe grupe mijlocii - noi suntem la mijlocie IV. si, din pacate, nici nu ne-am vazut pe acolo nici dimineata si nici dupa-masa.

Giova spune:
Bumbi am aflat ca Bianca de cata e la grupa mica, ca ii place foarte mult si e o cumintica.
Si eu aseara m-am suparat pe Marco, a plecat dragul meu la el in camera. cand m-am dus la el, dupa cateva minute, m-a intrebat de ce ma tot supar pe el, caci lui nu-i place sa fiu suparata pe el si sa urlu la el...of...asa vinovata m-am simtit, prea repede imi pierd rabdarea. Ma intreba tot atunci, cand vine taica-su', si nici nu a fost chip sa doarma fara sa-l vada.
Cu faculta, vesti proaste si aici: putine locuri si foarte multi inscrisi. asa ca s-a luat in ordinea mediei de terminare a facultatii (Clau a avut doar 8,50) si au luat altii 2 locurile pe toata facultatea de constructii. Profu a ramas fara asistent, caci s-a dus locul la alta specialitate. ar avea sansa sa mearga la zi, sa plateasca, dar lui i-ar fi placut sa predea si avea si bursa de 500 euro/luna. Asa?... nu are el timp prea mult liber, ar fi culmea sa mai mearga si la faculta la cursuri, sa invete si pt. examene si sa mai si plateasca scoala. daca dorea sa faca o cariera din asta si sa ramana in cadrul univ. era ok, dar asa nu prea are rost.
A fost tare necajit, mai ales dupa interviu...comisia a aflat in dim. aia ca sunt mai multi inscrisi decat se asteptau si nu le-a convenit, asa ca i-a fuserit pe toti, nu s-au uitat peste CV-uri, etc...
Interesanta chestia cu familia desenata, parca am vazut ceva poze in drops la fete. la gradi nu cred ca au desenat, nu am vazut fisele pe panou, dar il voi pune acasa, daca are chef.
Ma imbrac sa plec la gradi, de abia astept sa-l iau pe spiridus. sper sa nu mai fie necajit si sa se fii odihnit cat decat la pranz.
_
Gio de

bumbita spune:
eu stiam chiar de la cata ca a inscris-o la grupa mijlocie. cine stie, s-o fii razgandit!!! ma bucur ca ii place. grupele mici sunt in corpul cel nou al gradinitei, cu care s-a extins gradinita anul acesta si unde sunt clasele fff frumos aranjate - mobilier nou, termopane, baile frumos amenajate....e ca o gradi particulara.
giova cat de cunoscuta imi pare scena voastra de aseara!!! si la noi este la fel...cand vine dani acasa, eu nu mai exist!!! decat edi ma tot cauta si mai are nevoie de mine si mai vine la bucatarie si ma intreaba " ce faci acooo, mami?" " faci papa?"
cu dani ii place f mult sa se joace cu masinile, sa faca curse, piste de curse, intreceri...au imaginatioa lor de baieti. cu mine, vorbeste, discutam , ii dezvolt imaginatia cu povestile mele inventate si nu numai, ne jucam pe diverse jocuri , coloram, facem forme din plastilina, riglete....dar daca apare dani la orizont, ma da la o parte....
eu stiu chiar de la cata

silvi_2005 spune:
Am intrat si eu in "pauza"ca numai asa as sta daca as putea.
Giova felicitari pt proiectul lui Claudiu ma bucur mult pentru voi e super sa poti sa te gandesti deja la vacate de iarna
o sa vin si eu cu idei la aia in 2
. Pacat ca nu a reusit si cu faculta cum vroia dar lasa ca a scapat de o grija si un strss mare itis pun ca stiu de ce vb ca si fratele meusi sotia lui sunt la doctorat, ea la zi inca. Sunt super stresati si obositi seara tarizu cand ajung la munca urmeaza proiecte si citi lui Clau cu 2 copilasi mici numai asta nu avea el chef si tu cu atat mai putin de un sot super ocupat si obo
mai bine in vacata la iarna iti zic eu.
Bumbi eu una chiar nu am inteles faza cu regretele de acum nici acum dar sincer prefer sa o las asa ca nu merita dezbatuta faza , cu atat mai putin cea cu cele" 2 tabere de mamici" ...parerea mea. Cu Sebi cred ca e reactie la toate schimbarile din viata lui, e un fel de autoparare si atragere de atentie, cu pupaceala multa si niste reguli simple rezolvati sigur am vazut la supernani asa un caz.
Irina am vb cu Ana de France si mi-a zis ca si tu ai cautat asa la piata si ai avut succes uite ca eu nu am gasit inca dar era slaba tare piata mi mai pun sperante maine .
Acum chiar gata cu pauzele ca imediat imi vin baietii.
Adevarul, pur si simplu, este rareori pur si nu este niciodata simplu. Oscar Wilde

Giova spune:
Am luat un copil foarte plangacios de la gradi. Motivul? ca si-a lasat de dim. sabia in masina si nu avea rabdare sa-l incalt sa plecam. Mi-a zis educatoarea ca la pranz, numai nu adormea cu botul in farfurie. ea i-a dat sa manance, la cat a fost de obosit.
Nu si-a facut el nici somnul de pranz, de aceea a fost morocanos la plecare. sper ca diseara sa adoarma repede, iar dim. poate sa se trezeasca la ce ora vrea.
Bumbi si eu azi am aflat de la cata.
Silvia si eu zic ca e mai bine...numai de asta nu avea el timp, proiecte si teme de sustinut, lucrari...mai bine profita si sta cu copiii.
Edi doarme de la ora 14:30. a venit Clau sus, cat am fost eu la gradi, trebuia sa pape la ora 16 si nimic. Mor de ciuda ca e frumos afara si vreau sa-i scot in parc. Il mai las 10 min. si merg sa-l bazai.
_
Gio de

bumbita spune:
silvi eu am raspuns la intrebarea care mi s-a pus. sau, mai bine zis, am dezvoltat ideile care le-am exprimat ( si sincer, de putine ori mi-am spus si eu punctul de veder). nu e normal si frumos asa?
daca m-am facut inteleasa sau nu..asta e...atat am putut eu sa ma exprim intre muncile de la birou....
in rest, acum ma pregatesc sa plec sa-l iau pe sebi si sa-l pupacesc toata seara...vreai=u sa-o propun sa ne impacam si sa fim iar cei mai buni prieteni!!!!
asa ca...o seara buna tuturor.