FIV246

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

dandanutz - denisa Protopopescu stiu ca are renume bun, ca nu am ales-o degeaba numai ca in momentul in care faci fiv nu e suficient sa fi tu doctor bun - tu ajuti la "productia " de ovocite, le recoltezi, transferi embrionii ... dar e foarte important ca echipa de embriologi cu care lucrezi sa fie buna pentru ca acei embrioni sa fie viabili nu numai pe hartie.Cu dansa lucreaza Embriolog Ramona Mihart si Embriolog Mihaela Radu- am sa caut acum ceva pe net despre ele. Am transferat in total 7 embrioni de grad 0. Nu s-a prins nici unul! Sunt femei care toata viata lor nu fac 7 embrioni de grad 0. Poate ca nu erau asa de buni dar trebuia sa stiu, nu? La insistentele mele doamnele sau domnisoarele de la laborator mi-au zis ca sunt excelenti acum eu ce sa zic, nu ma pricep, la ET nici nu am mai vrut sa-i vad ca sa nu ma mai incarc si cu asta. Primilor le-am facut si poze. Si? Era un articol despre reusitele medicilor din Austria si ei mai in gluma mai in serios spuneau ca embriologii lor pun lipici la embrioni. Cred ca exista acel ceva secret in profesia asta, ceva care nu se invata din mers, ceva pentru care trebuie experienta si dedicatie.
Endometru a fost perfect, peste 12 de fiecare data, embrioni grad 0 si tot degeaba. Eu nu cred ca e vointa lui Dumnezeu, Dumnezeu nu poate dori sa suferi iar si iar, cineva face o greseala.Cine?
Vreau si eu pe cineva de aici sa-mi zica deca a reusit cu echipa de la Clinica Genesys.
Dansa a lucrat cu o echipa de greci la Medsana unde am inteles ca pana la un puct rezultatele au fost exceptionale. Dar grecii au plecat iar Medsana nu mai face FIV.
pogonici1977 - pacat ca ajungem aici cand deja avem un fiv ratat si embrioni congelati la aceiasi clinica asa ca mai dam niste bani pentru 1-2-3 ET-uri cu aceleasi sanse slabe de reusita pentru ca ne gandim ca nu e moral sa parasim embrionasii. Cate sanse reale au acei embrioni, cat de buni sunt, nimeni nu ne zice? Mai mor la dezghetare, mai supraviatuiesc - ca nu se incaseaza ET-ul complet fara transfer - de unde nu stim ca nu ni trasfera deja compromisi?
Crezi ca o clinica de la noi ar spune: nu avem ce sa va transferam, nu va putem lua banii? Eu nu cred! E trist rau dar nu cred!
Iar m-am intins...

Mergi la inceput

Am cautat pe net nu exista nimic despre cele 2 embrioloage - nici un congres la care sa fi fost, nici o carte scrisa, nimic nimic... si atunci? Stiti cum este: degeaba obtin eu un contract bun daca echipa de la executie nu face o lucrare buna.Clientul nu e multumit si se reziliaza contractul. Pacat ca noi platim ca la curve inainte .
adyluka - 24 ovocite mature, 1 embrion prin FIV, 12 prin ICSI - toti grad 0(4 grad 0, 2 grad 0.25, 4 grad 0.5, 2 grad 0.75, cel prin FIV grad 0.75). La Genesys 0 e grad f bun si 4 grad prost.
Dar nu am incredere din ce iese din acel laborator.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

dana e clar ca undeva cineva greseste .7 embrioni de gradul 0 si nu s-a prins nimic?mai bine schimba clinica si echipa.eu am o prietena care in romania nici nu obtine ovocite iar in israel a obtinut embrioni f buni si din 2 de gradul 0 si doi mai putini buni s-au prins 2.insa tratamentul de sutinere dupa cum am mai spus e f bun zic eu

Mergi la inceput

Asta voi face - din pacate mai sunt 6 embrioni acolo - pe de alta parte poate mai invata si ele ceva intr-un an -doi si vor avea mai multe sanse.

Mergi la inceput

sa dea DUMNEZEU sa reusim cu toate .eu incep a treia oara dupa sarbatori

Mergi la inceput

cu ce ai facut tratam de sustinere?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Citat:
citat din mesajul lui claudia79
Catalina daca ar vrea vreun " cercertator britanic" sau "american" sa se faca util ar inventa o "pastila de uitat zilnic ca faci fiv", io as investi puternic in treaba asta, pentru ca procesul asta pur si simplu nu e distractiv! asta si utrasound acasa, ca sa pot eu vedea cum cresc toate cele pe acolo, sunt cele mai bune 2 chestii, indispensabile unui fiv fara stres, parerea mea.

Da, da, da si teste de sarcina imediate.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dana, Claudia: . FIV-ul il fac in Ungaria, la dr. Zadori. Nu dau vina in exclusivitate pe el pt. ca am inceput stimularea fara a avea toate analizele. Asta e, am primit f. tarziu rezultatele iar dr. Zadori, vazand in ziua 2 a CM ca am FSH-ul doar 12 (anul trecut il aveam 17), a vrut sa profite de moment, sperand probabil ca nu va fi nimic in neregula la restul de analize. Am fost cu totii nerabdatori sa incepem acest FIV si iata ca acum probabil vom plati... Asa e viata. Azi am facut din nou injectiile, caci inca nu am primit raspuns de la dr. la mailul meu cu ultimele analize. Daca pana maine dimineata nu raspunde, il voi suna la clinica sa-mi zica daca mai are rost sa ma injectez sau oprim totul. Am insa o nelamurire. Daca o sa opresc acum stimularea (dupa 2 zile), o voi putea relua in decembrie, adica peste 2 luni? Sau este prea repede, trebuie sa astept sa treaca mai mult timp?

Va pup dulce si sa aveti o duminica cu mult soare si liniste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

tABITHA eu zic ca in paralel, pana iti raspunde dr. etc. sa te duci maine dimineata fuguta sa mai repeti o data analizele. Daca le-ai facut la Romanica, poti avea surpriza ne rezultate eronate. Spune-le dr. asistentelor, cum sta treaba si poate pot sa ti le faca la urgenta, bineinteles si daca procedura de analiza permite, adica daca trebuie sa stea 7 zile la nu stiu ce, asta e. Astea se fac din sange?
Eu le-am facut in 2005 si in 2006, apoi daca tot erau negative nu am ami insistat. Sa stiti ca prin Austria nu se insista pe astea, ci pe restul, toxoplasa, clamidia din secretie. Acum poate nu stiu ce sa zic, or fi vazut negative si din cauza asta, dara daca voi ziceti ca poate iesi si pozitiv, m-ati pus pe jar si maine le bag si eu din nou.
In orice caz, nu te grabi sa intrerupi, ca sa nu iti para rau. Lasa ca niste hotmoni nu strica, fac bine la frumusete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Kitta: Esti o draguta. Tratamentul nu-l intrerup pana nu-mi zice nenea doctorul. Maine nu am cum sa repet analizele astea, pt. ca voi fi ziua 5 a CM si inca vor mai fi scurgeri. Analizele le-am facut din secretie vaginala (sau de pe col, nu stiu nici eu de unde a recoltat doctorul). Plus ca acum nu ma aflu in orasul meu, unde doctorul ginecolog ma stie. Sunt intr-un satuc departe de lume, ar trebui sa ma duc pana la cel mai apropiat oras (50 km), sa gasesc (prin minune) un ginecolog care sa ma primeasca de urgenta, iar analizele oricum dureaza cel putin 7 zile. Iar daca eu continui tratamentul, iar peste 7 zile imi ies la fel analizele, ce fac? Oricum, stau linistita. Voi face ceea ce-mi va spune dr. de la FIV. Pana maine dimineata nu mai este mult. Iar de va fi sa intrerup, nu scapati de mine, ca rezolv nenorocitele astea de micoplasma, ureaplasma si candida si ma intorc cu forte noi pe baricade. Si-o sa fac FIV-ul in nov-dec. si testul de Mos Craciun, care imi va aduce cel mai frumos cadou posibil. Am zis, am zis.

Va pupicesc

Mergi la inceput