FIV246

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Amzulica, Catalina, Tabitha, ALRAK, bytzi, miki01, samira33, dandanutz, taty_ana, mirela2, iana_mari, claudia79, ALINAOPREA, Ioanatugs multumesc frumos fetelor pentru urari si gandurile bune!

Claudia79 daca dr spune ca e ok totul ai incredere in el…stiu eu cum e cu congelatul embrionilor din cauza faptului ca endometrul a ajuns in faza de lutheinizare prea devreme. Nu inseamna ca daca asa am patit eu si la tine e la fel. Poate s-au spart vreun folicul-doi si de aceea e ceva mai scazut estradiolul. Cetrotide trebuie administrat cand foliculii au in jur de 13-14 mm ( si eu tot cu cetrotide am avut inhibarea ultima data). Pacat ca nu ai dozat si progesteronul. Acum priveste cu optimism, ai multi foliculi si endometrul bun asa ca ai o multime de sanse. Iti tin pumnii stransi!
P.S. Din cate stiu valoarea finala a estradiolului ( cu o zi in ainte de punctie) se imparte la 300-400 ( atat ii revine unui ovocit matur) ca sa aflii nr. Ovocitelor. Problema e ca si chisturile dau estradiol, deci, de multe ori socoteala de acasa nu e aceeasi cu cea din targ…am patit-o si eu asa ca mai bine asteapta punctia si vei stii concret ce si cum. La punctie e important sa iti vada la eco endometrul si structura lui sin u uita cu o zi inainte de ET sa faci analiza progesteronului sa stie dr daca asimilezi bine progesteronul din utrogestanele pe care vei incepe sa le iei dupa punctie. Cu o zi inainte de ET progesteronul trebuie sa fie minim 30. Te pup si DD sa tea jute!

Tabitha sunt si eu de parere cu Cata si celelalte fete care te-au sfatuit sa intrerupi stimularea, sa trataezi infectiile si abia cand totul e ok sa dai startul. Nu merita sa risti. Sanatate multa si bafta data urmatoare cand te vei apuca de fiv.

Eu sunt cam obosita dupa cheful de aseara asa ca ma retrag, va doresc dumineca placuta si va doresc sa vi se implineasca si voua toate dorintele!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Kora: bine ca te-ai distrat, asa trebuie, sa ne simtim bine cat mai mult timp si sa profitam din plin de clipele frumoase. Eu am un presentiment de 90% ca voi intrerupe tratamentul, dar astept cuminte decizia medicului, ca el stie cel mai bine. Odihna placuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgalexia spune:

Buna fetelor. Sunt si eu o aspiranta la titlul de mamica (abia am facut analizele pt FIV) Urmaresc cu sufletul la gura discutiile de pe forum, de intrat intru mai rar (doar pentru a cere cate o informatie pe care nu o regasesc mai sus). Imi exprim si eu regretul pentru fetele care nu au reusit . Saptamana viitoare iau rezultatele la analize si apoi la doctor cu ele. Am si eu o intrebare injectiile in burtica sunt dureroase? (mie de astea imi e cel mai frica ).
Va pupic .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgetani spune:

Cioc, cioc Buna ziua la toata lumea, ma priminti si pe mine in randurile voastre?
Am si eu o mare rugaminte la voi-daca se poate, sa-mi spuneti si mie mai exact in decursul unui tratam de stimulare(protocol lung) in ce zile si ce analize ar fi bine sa mai repet- voi incepe FIV acum in oct si as vrea sa stiu ce si cum. Multumesc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

kora

sa traiesti si iti doresc ca acest nou an sa-ti aduca o sarcina fara probleme !!!
Dana bebe
intreb si eu , ca si claudia nu ai luat nici un tratament pt estradiol dupa ET pt ca si mie mi se pare ca ti-a scazut foarte tare.
Referitor la lipiciul de care ai auzit in Austria el poate fi si embryo glue , care exista si se foloseste de regula dupa 2-3 fivuri esuate.Eu am beneficiat de el la ET din aprilie de la Szeged , dar din pacate fara rezultat.
dandanutz
am vazut ca scriai ceva mai devreme de dr Feldberg ,stii cumva cand vine in Ro si unde poate fi gasit?
Tabitha
ce fsh ai avut , ne putem lua de manuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Kora, la multi ani si din partea mea!! Sanatate maxima si succes!

Intreba cineva de "reparatia" trompelor. DIn experienta proprie va sfatuiesc sa nu faceti FIV cu trompe infundate. Mai bine le scoateti sau le clipsati inainte de FIV daca nu se pot repara. Si daca le reparati si nu ramaneti gravida in urmatorii 2 ani.. la fel, mai bine le scoateti inainte de FIV.

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Kora, merci de raspunsul pe larg! sper ca nu mi s-au spart outele, le simt la fel de mari si prezente:). progesteronul daca nu vor ei sa mi-l masoare, ca vad ca is cam zgarciti la masuratori, io ce sa le fac? sa ii amenint? sa ii santejez?:)
acuma is foarte relaxata, o fi de la hcg? nu ma mai intereseaza nimic, am incredere totala ca mi se intampla ce trebuie, oricum nu rezolv nimica ca ma agit si mai departe vedem. Un pas pe rand . Treaca azi, vina maine, si tot asa....

Mergi la inceput

Cami, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva ca sa iti dai seama. de acord cu ce ai zis. din pacate...
acu 1 an jumate aveam si eu dilema asta. exista un subiect aici pe dc_ Hydrosalpinx unde e dezbatut mai pe larg si concluziile is cam tot astea. Si mai sunt si dovezile vii iana-mari si Huski , ele au resusit dupa salpingectomie, pe aceasta cale le salut si le multumesc pentru redobandirea optimismului!
deci capu sus, ia si tu exemplu de la ele, ca ai sanse mai multe acuma la fiv!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

luck: daca era intrebare, iata ca iti raspund. Anul trecut FSH-ul era 17, anul asta 12.

georgetani: pe mine ma chemau la eco si analize in zilele 2, 6, 8, 10, 12 etc (deci din doua in doua zile incepand cu ziua 6) pana la punctie. Referitor la ce analize se fac in timpul tratamentului, pot sa-ti spun ca mie imi faceau doar estradiolul (sau cel putin numai despre asta ma informau; poate faceau si altceva, dar nu-mi spuneau). Bafta multa

Cami30: eu am avut trompele infundate, am facut laparoscopie, le-am desfundat, apoi instilatii, dupa care IA. La cea de a patra IA am facut SEU, m-au operat laparoscopic si au vazut ca erau din nou infundate trompele. Le-au desfundat. Dupa doi ani, cand m-am apucat de FIV, dr. Zadori mi-a zis ca nu are sens sa mai repet vreo HSG, ca oricum pe el nu il intereseaza daca sunt sau nu infundate trompele. Iar daca sunt infundate, nu are nicio influenta asupra FIV-ului. Asta ar fi experienta mea.

Mergi la inceput

Tabitha, normal ca exista si reusite dupa reconstructie.sper sa nu se supere betty-78 ca o mentionez, ea a graviduta a doua oara cu fiv dupa reconstructie tubara. Cine stie, nu exista reguli. fiecare cu norocul ei...
Fii optimista!!!

Mergi la inceput