FIV246
Raspunsuri - Pagina 11
adyluka spune:
Fetelor, chiar niciuna dintre voi nu a facut diphereline dupa ET? O fi medicul meu nebun? Inca ezit, avand in vedere ca a zis ca nu conteaza ora, mai astept pana deseara, poate imi raspunde cineva.
Instructiunile au fost sa fac o fiola de diphereline de 0,1 in ziua a 4-a de la ET ceea ce mi se pare ciudat avand in vedere ca e contraindicat in sarcina.
georgetani spune:
Multumesc pentru raspuns Tabi
, din cate am citit si tu si eu facem cu donor , eu fac la Cluj , este al 2-lea fiv dupa 3 IAD nereusite pana acum cateva luni nu stiam de acest forum si ce am facut pana acum a fost...cum au vrut medicii cu mai putine informatii si se pare ca... aveti dreptate intai trebuie sa facem un stadiu pe aici apoi sa ne apucam de treaba dar... nimeni nu-ti spune ce si cum, de ce, pentru ce...in afara de VOI fapt pentru care va MULTUMESC tuturor fetelor.
La FIVul trecut am facut doar analiz de dinainte.... apoi nimic doar eco in z15(protocol lungdin z21 cu dipherelin si apoi din z16 cu menopur) apoi eco in z21,23 apoi pregnil in z26 si punctia in z28 , dar nu am raspuns cum trebuie la tratam si am avut doar 2 ov ,doar 1 a trait si transferat si....esec tocmai de aceea as vrea sa ma documentez mai bine acum cu ajutorul vostru daca se poate.MULTUMESC.
dandanutz spune:
fetelor care stiti ce tratament se face pt oligospermie ?si spuneti-mi poate fi si din cauza faptului ca sotul meu e mai solid ?adica are vreo 90 de kg
Tabitha spune:
Claudia: 

Mie nu mi s-a facut reconstructie tubara, mi-au zis doar ca au scos hidrosalpinx-ul si ca au desfundat trompele. Ideea este ca, din cate imi amintesc, se vorbea pe forum ca poate e mai bine sa faci FIV cu trompele scoase sau blocate, decat cu ele infundate. Eu am vrut doar sa va spun ca in cazul meu dr. Zadori nu a fost deloc interesat de starea trompelor, mi-a zis la ecografie numai ca nu s-a refacut hidrosalpinx-yl (eu avand sindrom aderential pelvin).
adyluka: 

din pacate n-am cum sa te ajut, nu stiu despre asa ceva. Poate are altcineva experienta in domeniu...
georgetani:
deci ne luam de manuta in ceea ce priveste donatorul. Asta e viata, speram oricum sa avem succes, nu-i asa? Important este in definitiv cine va creste acel copil (adica noi). In ceea ce priveste protocolul facut de tine, nu am cum sa-mi dau cu parerea, eu stimularile le-am inceput mereu in ziua 2 sau 3... deci cu totul diferit de ceea ce povestesti tu. Sa speram ca de data asta va fi altfel si mai ales ca va fi cu ochisori. 

Multa bafta
georgetani spune:
Tabi multumesc oricum -sa dea Domnul sa fie bine la toata lumea-BAFTA
Totusi daca cineva dintre voi a mai facut protocol lung si imi poate da mai multe informatii -va rog. MULTUMESC
goggy spune:
adyluka, nu e prima data cand aud ca se foloseste diph 0.1 dupa ET. Nu pot sa te ajut cu detalii legate de rationament, mi-as da doar cu presupusul. Eu zic sa stai linistita si sa-l faci.
adyluka spune:
Multumesc pentru raspunsuri
Am sa fac injectia, ma las pe mana medicului, decat sa-mi reprosez mai tarziu nu am facut exact ce trebuia.
Georgetani eu am facut protocolul lung, iti scriu in ce a constat tratamentul meu:
-din a 24-a zi diphereline 0,1/zi pana inainte cu 2 zile de punctie
-din ziua a 2-a menopur 5 fiole/zi pana inainte cu 2 zile de punctie
-medrol de 4 mg cate o pastila pe zi
-iar inainte cu 36 de ore de punctie ovitrelle
Tratamentul difera de la o pacinte la alta, in functie de analize probabil.
ice_cream spune:
Vin si eu azi cu vesti. Marti voi face punctia. Ecografia de azi a aratat un endomentru de 10,5 trilamelar; pe un ovar 7 foliculi cel mai mare de 18 mm si pe altul 6 foliculi, cel mai mare tot de 18 mm. La ora 10 fac pregnylul si pana marti
.
Looana spune:
georgetani si eu facut tot protocol lung dar din ziua a 17-a,sincer se merita ai mai multe bune rezultate.Dar lista de medicamente pt protocl diferita de la persoana la persoana in functie de analize fiecaruia.Eu de ex la protocol lung am avut 4 faoliculi(cu 3 embrioni) si la cel scurt doar 2 folculi (cu un embrion)si protoclul lung ma costa mult mai putin ,mi-a fost aparoape la jumate ca pret fata de cel scurt.
Dupa fiv din august ,am avut CM la o saptamana si ma tinut 4 zile ,a fost normal .Vineri ar fi trebuit sa-mi vina deja am 2 zile intirziere...eu crede-am ca nu m-am dereglat de data asta.....e posibil sa ma fiu acuma dereglat de la tratament?
chiar ma bucurasem ca de data asta nu a fost ca la primul fiv ca aveam din 2 saptamani CM.
Va doresc la toate un inceput de saptamana numai cu vesti bune si in special pt.Daniela74 ma rog din suflet ca sa vina cu un beta mare,avem nevoie doar de atit de la tine.
Looana
daniela74 spune:
LOOANA eu care aveam c.m la 28 de zile,foarte regulat,dupa primul FIV m-am dereglat rau de tot,cred ca cel mai lung a fost de 35 zile.Si nu-ti zic ce dureri,cu toate calmantele din lume primele 2 zile nu eram om.Acuma sa vedem ce si cum,eu sper sa nu mai vina,sa vina bebele.
Multumesc pt.gindurile bune si sper ca marti sa va dau o veste buna.
SOMNIC USOR FETELOR.