FIV246

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns KITTA spune:

Adylukada este normala injectia Diphereline. Nu stiu unde faci, dar pe afara se practica, in Romanica nu s-a "descoperit" inca! Z4 de la ET inseamna ca ai numarat zi ziua ET ca Z1. ma rog, aici dr. stie. Mie de exemplu, mi-a facut injectai asta la clinica chiar in ziua ET-ului dare era cam la 4 zile si jumatate, deci aici nu stiu exact care e rationamentul, probabil depinde si de "varsta" embrionasilor. Fi fara grija!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Fetelor ash vrea sa va intreb si eu ceva:la cat timp dupa o pierdere de sarcina (si chiuretaj implicit) ar trebui sa-mi vina menstruatia?
La mine a trecut o luna.....si.....nici un semn.
Ar trebui sa ma ingrijorez ...sau e normal sa mai intarzie?
E drept ca nici inainte de FIV nu aveam ciclul prea regulat ...
In fine.......mai asteptam.

Va pup pe toate!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Alina - poate dura si 40 zile, stai linistita ca vine...

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

buna dimi si o saptamana buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisic77 spune:

Cu intarziere iti spun si eu Kora, la multi, multi ani, fericiti si sa fii mamica repede.

Claudia79, tot cu intarziere, zic si tie ca nu se luteinizeaza nimic daca nu ai peak-ul de LH, Daca stimularea a fost corect condusa si inhibarea a fost suficienta ca sa mentina un nivel scazut de LH, nu trebuie sa-ti faci griji.

Tabitha, si eu zic sa opresti stimularea. Vezi ce zice si Dr tau

Bafta fetelor si o saptamana buna sa avem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sufletel_80 spune:

Buna dimineata tuturor!

Ma poate ajuta cineva cu o recomandare? Trebuie sa fac o biopsie de endometru (la histeroscopie am fost diagnosticata cu endometrita, insa am inteles ca acest diagnostic poate fi fals. El nu se confirma decat prin biopsie). M-ar ajuta enorm numele unui Dr care sa imi interpreteze corect si rezultatul biopsiei.

Va multumesc din suflet!

FIV 1 + ICSI - BN (Gynera)
FIV 2 + ICSI - BN (Gynera)
FIV 3 + ICSI - BN (Gynera)
oligoastenoteratospermie moderata cu teratospermie severa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Buna,

Ca sa incep saptamana bine... scoateti-ma si pe mine de pe listutza pls, ca nu am pe ce sa-mi fac transfer; am fost azi la eco, nu am niciun folicul pe niciun ovar, iar endometrul in z14 are 8.1mm, dar este ... nesistematizat.
Nu l-am avut niciodata in viata mea asa, se poate reface luna viitoare? Eu tot timpul il aveam fie trilaminar, fie secretor (dupa ovulatie), dar probabil ca este nesistematizat pt ca nu am nici un folicul, are cineva vreo idee? mai am vreo sansa?

Pup,

Ingeras, mami de Maya
Campania noastra
www.petitieonline.ro/petitie/sustinere_pentru_reglementarea_legala_a_reproducerii_umane_asistate_medical_si_pentru_introducerea_procedurilor_inseminare_artificiala_si_fertilizare_in_vitro_in_programele_nationale_de_sanatate-p28651051.html" target="_blank">Petitia noastra - semneaza si tu!!
Infertilitatea este o boala!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Alina - poate dura si 40 zile, stai linistita ca vine...

Catalina

coltul meu de rai

Merci Cata ,mai astept...
Dupa chiuretaj medicul meu mi-a spus ca cel mai bine ar fi sa-mi faca un control dupa prima menstruatie....sa vada cum ma prezint.

Pupici si o zi buna tuturor fivoaselor!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Ingeras: nu am idee de ce s-o fi intamplat asa. Insa nicio luna nu e ca cealalta, asa ca nu ai de ce sa-ti pierzi speranta.

Eu am discutat cu medicul, a zis ca a vazut analizele (oare a vazut despre micoplasma si ureaplasma ??? ) si a zis ca nu-i o problema grava, continuam tratamentul si o sa-mi dea antibiotice inainte si dupa punctie (parca asa am inteles vorbind cu el la telefon). Oricum, azi (z5) am continuat stimularea (mi-am facut singura injectiile ) si maine dimineata mergem la eco + analize si o discutam fata in fata cu dr., sa ne spuna clar care sunt riscurile. Ce mai conteaza o zi de stimulare, nu?

Va tin pumnii tuturor si sa avem o saptamana cu vesti bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Luck, cami30, pisic77 multumesc frumos fetelor si eu va doresc la fel sa deveniti mamici fericite…!

Ingeras nu te impacienta, se va regla endometrul...probabil pentru ca a fost ciclul anovulator nici endometrul nu a parcurs fazele obisnuite. Luna urmatoare la eco din nou! Tin pumnii!

Tabitha mie mi se pare ciudat ca dr sa te lase sa faci fiv cu mychoplasma si ureaplasma, dar, in fine....tu faci cum vrei. Bafta!

O zi frumoasa tuturor!

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput