FIV246
Raspunsuri - Pagina 8
Ioanatugs spune:
Kora la multi ani fericiti!!

www.onetruemedia.com/shared?p=98f29d9e020e1cd62c89ff&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Saint-Bernardul meu
Tabitha spune:
Dana: 

FIV-ul il fac la dr. Zadori, cu care am facut FIV si anul trecut. Mycoplasma si ureaplasma le-am facut pentru prima data acum (niciodata in trecut, la celelalte FIV-uri); nu mi le-a cerut nimeni in mod special, am solicitat eu sa le fac la indrumarea fetelor de pe forum. Astept sa vad daca si ce anume o sa-mi raspunda dr. Zadori la mailul pe care i l-am scris azi. Daca pana maine dimineata nu raspunde, voi continua stimularea, ca sa nu zica ca am intrerupt de capul meu si luni dimineata la prima ora il sun (sper sa-l gasesc la clinica).
Inca nu va cer sa ma scoateti de pe lista lui octombrie, insa daca va fi sa va solicit acest lucru, promit sa reintru in decembrie (ca pana atunci nu cred sa fac si tratament si sa am timp sa repet si analizele).
Somn dulce
claudia79 spune:
Samira, bine ca te-ai hotarat intr-un final si esti pe calea scurta spre bebe!lasa patriotismele ca nu servesc in cazu asta, iti promit io ca si daca il faci in Ungaria nu o sa vrea sa fure Ardealul cand o sa creasca mare![]()
Dana, si e ok sa scada asa, dupa transfer, tu ai intrebat?ai luat estrogen suplimentar?io am ceva pastile cu estrogen in lada cu medicamente primita de la farmacie...cred ca bag de maine incepand. io tot mai sper ca se stie medicul asta si as vrea sa ma relaxez cat mai mult. saracu, ce ii vina lui ca am dat pana acuma numa peste specimene care mi-or cultivat neincrederea fata de medici si dorinta de a verifica tot!
as for me - mi-am bagat singura acul cu Novarel(pregnyl )in
dupa ce in prelabil l-am impartit in 4 cu pixul in oglinda, sper ca a ajuns unde trebuie ca am tras si prima data l-am bagat intr-un vas de sg. Si de poimaine ma distrez la fel cu progesteronul ca barbatumeu nu e interesat de injectii, dimpotriva.
Fun, fun, fun!
claudia79 spune:
Tabitha, eu te-am mai vazut demult pe forum, citind o data capitolele fiv Ungaria parca, tot acolo faci si data viitoare? Ai rabdare daca ai gasit ceva, nu ii deloc ok sa regreti ca ai inceput mai ales ca costa toata distractia asta, bani si nu numai. bagam o tona de medicamente in noi, organismul meu cel putzin se resimte foarte mult si sper doar sa nu am efecte pe termen lung. Dar sa fim optimiste, efectul pe termen lung o sa fie burta si copii de care o sa fim mandre ca am luptat atata sa ii avem!
Catalina
daca ar vrea vreun " cercertator britanic" sau "american" sa se faca util ar inventa o "pastila de uitat zilnic ca faci fiv", io as investi puternic in treaba asta, pentru ca procesul asta pur si simplu nu e distractiv! asta si utrasound acasa, ca sa pot eu vedea cum cresc toate cele pe acolo, sunt cele mai bune 2 chestii, indispensabile unui fiv fara stres, parerea mea.
Dana_bebe spune:
dandanutz - Clinica Genesys - dr. Denisa Protopopescu - din toti pacientii care i-am cunoscut o singura tipa a reusit acum 6 luni - eu rad de ea ca a reusit natural numai ca nu stie - ei nu aveau nici o problema de infertilitate.NU ca nu descoperisera chiar nu aveau.
Claudia79 - Nu vreau sa te ingrijorez dar nu cred ca normal sa scada decat dupa punctie. Nu are legatura cu valoarea de stimulare... e normal ca spre sfarsitul stimularii daca s-a obtinut ce s-a dorit sa scada doza de hormoni. Valoarea estradiolului se reflecta in numarul de ovocite (ai vazut peste 3000 - peste 20 ovocite mature)- daca scade pot intelege ca ai ovulat ceea ce nu e posibil. E drept ca nu stiu nimic despre medicatia ta.
Tabitha - tin pumnii si asteptam raspunsul doctorului tau! Eu dupa faza asta nu as mai avea mare incredere in el. Cred ca ar trebui sa-l aduci pe forum sa-i mai tia veteranele un curs doua
.
Ar trebui orice femeia care ajunge sa recurga la fiv sa aiba stagiu minim o luna pe aici - cu frecventa normala nu redusa!!! SUnt acceptati si doctorii daca fac cerere speciala.
Trist dar adevarat!
dandanutz spune:
dana eu am auzit numai lucruri bune despre dr protopopescu chiar am fost la ea la o consultatie dupa fivul de la giulesti nereusit vroiam sa fac cu ea dar a aparut o alta "oferta" pt israel si am mers acolo.eu lucrez in spital si sefa mea de sectie o cunoaste bine pe dr protopopescu si a zis ca e f buna pe ceea ce face...

pogonici1977 spune:
subscriu la ceea a zis dana bebe...ptr a fcae FIV ttrebuie sa i vechime pe acest forum macar 3 luni..
eu am patit asa anul trecut prin ianuarie am facut IUI cu hidrosalpinx si oligospermie severa..cu un celebru dct din Iasi...iar rezulttatul no comnet
daca stiam de acest forum si il studiam..cred ca era scantei cu acel dct si ma certam cu el..a vrut doar banii mei si atat..plus ca am fcaut hipertsimulare si doar un singur eco toata stimularea, respectiv in ziua 13..si stimulare fara analize..etc.etc....
mai devreme sau mai tarziu..minunea va aparea si pe strada mea
dandanutz spune:
fetelor sotul meu are oligospermie minora.spuneti-mi si mie ce analize trebuie sa faca si ce tratament?VA ROGGGG
samira33 spune:
buna dimi gagici
asa este...am invatat o groaza de lucruri importante peste care am trecut la primul Fiv-eu din nestiinta,medicii...ei stiu din ce motive...dar e pacatul lor
in fine....si eu cred ca voi...e obligatoriu stagiul de bantuit pe forum inainte de un Fiv....de cele mai multe ori face exact dieferenta dintre un Fiv nereusit si unul reusit
claudia,draga mea......mi-a trecut patriotismul
o duminica insorita tuturor
adyluka spune:
Dana, 24 de ovocite mature?
Cati embrioni ai avut si cati a transferat? Analizele le-am facut prima data (cand au iesit negative) cat si a doua oara (cand au iesit pozitive) la acelasi laborator, langa gara, e un laborator mic, nu-i retin numele, iar confirmarea am avut-o la Medsana.
Eu iarasi am o dilema, (bine ati zis ca aici inveti multe si ti se raspunde la intrebari). Medicul mi-a dat sa fac o injectie cu diphereline de 0,1 in ziua a 4-a de la transfer. Mie mi se pare ciudat pt ca pe prospect scrie clar ca e strict interzis in sarcina si pe de alta parte este inhibator si ce mai inhibam acum totusi. A mai primit vreuna dintre voi acest tratament?