FIV246

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

LA MINE ASTA A FOST VAL INAINTE DE PUNCTIE (AM SCRIS MAI DEVREME CA ERA INAINTE DE ET -AM INCURCAT) ADICA 493,10 MA GANDESC NU E CAM MICA?IAR DIN CATE AM VAZUT EU CAND NOTA DR FOLICULII AU FOST INTRE 14-18 SI AM FACUT DOAR 6 ZILE D TRATAMENT SI A ZIS CA E OK E DESTUL(GONAL F 3 ZILE MENOGON 3 ZILE) NICI NU MAI STIU CE SA MAI CRED...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

dandanutz, cate ovocite ai avut?/ valoarea asta de e2 indica vreo 2 ovocite mature, dar pot si si mai multe fecundate si sa iasa embrioni. chestiile astea nu sunt batute in cuie cred ca sunt ceva relativ din ce am mai citit eu...nici medicii nu se iau decat aproxmativ dupa asta cand declanseaza punctia. imparti valoarea estrdiolului la 200-250 si afli nr de foliculi maturi.
chiar acuma am aflat ca cica nu conteaza val estradiolului ci marimea foliculilor cand se decide punctia.
tu ai reusit?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

claudia - eu am avut estradiolul inainte de pregnyl 4300. Nu am avut nici o problema. Am facut in ziua punctiei 100ml albumina, la fel in ziua ET , nu am avut hiperstimulare. Au fost dureri rezonabile care au scazut usor , usor in intensitate.Nu am repetat dupa pregnyl sa vad ce s-a intamplat.
Inainte de punctie am facut ultimul estradiol/progesteron de fiecare data.
Pup si tin pumnii.

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Tabitha – si eu zic la fel intrerupe orice tratament, nici un doctor nu te va lasa sa continui. Asta daca nu e un escroc care doar vrea sa incaseze cat mai multi bani! Scuze dar greseala lui e incredibila!
Se prind embrionii iar apoi poti pierde sarcina... Dupa ce se prind nu mai poti face tratament cu antibiotic cum trebuie...
Cu cine faci fiv ? Cu mine nici nu a vrut sa vorbeasca d-na dr fara examenul de secretie facut.
Orice iei trebuie sa ia si sotul tau - probabil va fi antibiotic 10 zile, fara contact sexual, dupa 2 saptamani se repeta analizele si abia apoi daca ies negative e ok sa mergi mai departe.
Tinem pumnii poate nu sunt analizele facute bine oricum nu e timp de repetat acum!
Samira33 – Stiu ca daca plangi nu poti rezolva nimic. Multumesc lui Dumnezeu ca pot continua! Stiu ca daca incepeam sa caut pe net inainte sa ma apuc de fiv nu ajungem pe mainile oricui. Asta e ... mergem inainte. Macar acum nu ma mai gandesc la embrionii care-i mai am (6) probabil ca embrioloagele nu stiu sa deosebeasca un embrion bun de unul prost, nu-mi dau seama. Pana acum mi-au fost transferati 7 embrioni de grad 0 - la clinica aici gradul 0 e cel mai bun - si nici unul nu s-a prins - eu cu endometru peste 12 de fiecare data - ceva nu e in regula in clinica asta.
Dandanutz – vine ea si vremea mea. Trebuie doar perseverenta si resurse materiale si pshihice(aici recunosc ma ajutati mult voi).
Adyluka – nu stiu detalii despre manusi sterile dar o poti intreba pe Catalina – eu stiu doar ca nu am folosit si nu stiu ce prostii am "adunat". E drept ca azi fara utrogestan mi-a trecut mancarimea-usturimea - deci ar fi putut fi doar alergie- dar acum ca stiu ca as face numai cu manusi. Sunt scumpe manusile sterile?
La ce laborator ai facut tu analizele –sa ne ferim de el.
Am patit si eu asa – la un laborator HPV pozitiv, apoi la altul negativ, iar acum iar negativ dupe 4 luni. Dar ce a fost in sufletul meu cand in Vinerea mare am luat rezultatul cu hpv pozitiv pentru Tulpina 18 parca (cea cancerigena)nu vreau sa va spun. Si pana marti erau toate cabinetele inchise...ih...crunt.
Claudia79 – Eu in ziua pregnylului ajunsesem cu estradiolul la 3200 – 24 de ovocite mature - iar in ziua embrio transferului era 880. Vorbeste cu doctoral tau. Au fost facute analizele la acelasi laborator? Ai aceleasi unitati de masura?
Probabilce esti hiperstimultata. Sa-i rogi sa-ti face 2-3 zile dupa punctie perfuzie cu albumina. Daca nu au in clinica se poate cumpara de la farmacie (cred ca trebuie reteta- sunt diverse concentratii)- eu am gasit la Sensiblu - era cam scumpa 200-300ron. In prima zi nu am vrut in schimb in a doua si a treia m-am dus singurica. NU dureaza mult perfuzia poate vreo 20 de minute dar chiar te vei simti mai bine. In plus doctorul meu mi-a recomandat 3-4 oua fierte moi pe zi.
Iana_mari – promit sa recuperez fiecare fiv, et ratat...next vor fi 2-3 bebei... glumesc vreau bebe sanatos iar apoi incepe iar lupta pentru al doilea. Cand va vrea va veni pana atunci cautam o cale sa-l convingem! Pup mamica de gemeni cumintei si frumusei!

Mergi la inceput

am avut 8 foliculi si 4 ovocite am obtinut 3 embrioni dar din pacate nuu am reusit o sa incerc din nou a treia oara sper sa fie cu noroc...

Mergi la inceput

dana la ce clinica ai facut fiv?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Dana, Catalina, merci muuult ca v-ati uitat. dar intrebarea mea era daca e normal sa scada valoarea in ziua pregnylului relativ la valoarea imediat precedenta. deci eu ieri aveam 3500, azi am 2900. dar mi-a scazut si doza de stimulare, o fi de aia, sau de la inhibareaa brusca indusa de ganirelix...mie mii frica de luteinizare. ma tem ca numa cele care au facut antagon pot sa imi raspunda, dar apreciez, inca o data dupa v-am mai zis orice fel de incurajari. ma simt asa simgura aici la distanta, as avea nevoie sa vb cu mama, dar nici macar ei nu i-am zis, ca vreau sa ii fac o surpriza mare cand ma duc acasa in iarna.
va !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

claudia - habar nu am, mie nu mi-au repetat aceasta analiza....imi pare rau dar nu te pot ajuta. Insa iti pot spune ca sper din suflet sa iti fie bine, stiu cat de greu iti este si mi-as dori sa pot face ceva pt tine.....

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ALINAOPREA spune:

La multi ani Kora.
Sa iti dea Dumnezeu multa sanatate si un bebe sanatos cat mai curand.

-ici pt. toate fetele!

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

claudia...scuze "m-a prins" un alt topic...si am tot bantuit pe acolo pana acum
multumesc pentru explicatii
eu nu am reusit la primul Fiv....in decembrie sunt programata pentru Fiv 2 la Budapesta .....va fi cu reusita de data asta...stiu sigur...hai ca o iau pe urmele tabithei si va pun sa ma treceti deja pe lista cu gravidute

dana....ma regasesc perfect in cuvintele tale
nici eu nu plang si nici nu ma las doborata.....ma inversunez mai tare si lupt mai aprig...si tot o sa obtin ce-mi doresc
sa stii ca si eu ma invinovatesc pentru faptul ca la primul Fiv nu am fost suficient de bine documentata....si pentru ca dintr-un patriotism stupid am ales o clinica privata din Ro.....ce m-a dezamagit cuplit.

Mergi la inceput