FIV246

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

seara fetelor

kora la multi ani cu sanatate si o multime de copii frumosi si sanatosi

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns claudia79 spune:

Buna ziua fetele!
am nevoie de experienta unora dintre voi care au reusit si care au hartiile de la analize. Eu am inceput un ciclu fiv din nou sunt in ziua 12 diseara o sa declansez ovulatia si am avut pana acuma rezultate ok, am 20 de foliculi intre 18-23 mm, ieri estradiolul era 3500, endometrul 11.... Azi m-a sunat asistenta cu indicatiile pt punctie si de curiozitate am intrebat-o cat a fost dimineata estradiolul.
Mai bine nu intrebam pt ca mi-a zis ca Estradiolul a scazut la 2850. Progesteronul nu mi l-au masurat:(( E grav? nu am apucat inca sa vb cu medicul dar din cate stiu eu asta inseamna ca a inceput luteinizarea. Asistenta mi-a zis ca daca declansez diseara nu conteaza ca a inceput sa scada. Dar eu stiu ....am auzit ca de la luteinizare si enometrul are de suferit ca trece in faza secretorie si atunci prefer sa congelez embrionii.
Mentionez ca sunt pe ciclu antagonist cu inhibare, dar estradiolul nu a scazut la prima adiminstrare in ziua a 6-a decat acuma in z.8-9.
Credeti ca e de la antagon?
Va rog sa imi scrieti daca ati mai patit careva sa scada estradiolul inainte de punctie, daca ati facut mai ales ciclul asta scurt cu Ganirelix, Orgalutran sau Cetrotide.
Ferice de cei saraci cu duhul ca aia nu stiu si nu le pasa. Ma puteti ajuta cu un pic de speranta sau macar cu experienta voastra? nu am zis la NIMENI de ciclu asta am vrut sa fie un secret, asa ca nu am pe cine intreba nimic.
Merci mult!Apreciez orice fel de incurajare!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iana_mari spune:

KORA LA MULTI ANI!SA TI SE INDEPLINEASCA DORINTA DE A AVEA UN PUIUT CAT MAI REPEDE.

iana

21+ si

Mergi la inceput

DANA ,FATA CURAJOASA ITI DORESC CA DATA VIITOARE SA AI UN FIV NOROCOS LA NOUA CLINICA

iana

21+ si

Mergi la inceput

Iana, nu te-am felicitat si pentru baietzica! Sa va traiasca perechea! Nu te-am nimerit cu 2 fete, nu-s buna de Mama Omida :)Oricum va doresc sanatate maxima la toti treeei!

Kora, Multi Ani traiasca, Multi Ani Traiasca, Laaaa Muuuulti Aaaani!
Na ca ti-am cantat, sa fii fericita si bucura-te ca ai inaintat in varsta anu asta, esti mai aproape sa iti realizezi visul!Te admir sa stii, pentru perseverenta si puterea ta! Nu sunt multe femei ca tine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandanutz spune:

FETELOR VA ROG EXPLICATI-MI SI MIE CUM E CU ESTRADIOLUL CA EU AM AVUT INAINTE CU 2 ZILE DE ET 493,10.CE INSEAMNA ASTA ?

Mergi la inceput

CLAUDIA ,MULTUMIM

iana

21+ si

Mergi la inceput

Dandanutza
dar ai toate valorile, ai hartia in fata? cat a fost valoarea maxima? e Nu e ok sa scada dupa ce administrezi injectia de declansare a ovulatiei, Pregnylul. Scade mai incolo, dupa transfer, din cate stiu eu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

claudia...incerc sa-ti spun eu cate ceva din experienta mea...ca tot sunt cu hartiile in fata:
cu o zi inainte de pregnyl am avut valoarea estradiol 859
in ziua punctiei valoarea estradiolului a fost 746

am avut 16 foliculi peste 18 mm...din care au rezultat 13 ovocite si 12 embrioni
am avut protocol scurt cu puregon si medrol iar ca declansator al ovulatiei-pregnyl

dar....sa ma ierti daca intreb o prostie ....3500 nu e cam mare valoarea estradiolului???poate e normala in acest caz de "ciclu antagonist cu inhibare"....dar,sincer marturisesc....nu stiu ce inseamna

Mergi la inceput

Multumesc Samira!da e cam mare Estradiolul dar asta din cauza ca mi-au vazut f multi foliculi, cel putin 20. Cred ca am suprastimulare ca mi-e si cam rau...mi-e cam groaza de dupa hcg ca cica atunci incep simtomele cu adevarat daca esti suprastimulata!o sa vad maine!
Ciclul antagon este cand incepi in ziua 2 sau 3 a aceluiasi ciclu FIV(deci nu in ziua 21 a ciclului precedent ca si la inhibarea GNRH agonista, de obicei cu Lupron, Synarel, Decapeptyl_asta este cea mai uzuala mai ales la primul ivf) si dupa 5-6 zile de stimuare incepi inhibarea cu Ganirelix, Cetrotide,...Ultimul, asta care l-am facut eu este un protocol folosit la poor responders sau peste 35 de ani. Eu am facut un ciclu lung cu lupron la primul ivf, am raspund prost si am incercat acuma asta.
Merci ca mi-ai scris valorile.
Pai asta este si ce ai facut tu ciclul scurt e de obicei numit Antagonist.Tu ai reusit?, scuza-ma, nu am mai intrat pe aici de ceva vreme...ai raspuns si tu foarte de bine la stimulare!

Mergi la inceput