FIV246
Raspunsuri - Pagina 5
catalina2307 spune:
Tabitha - inca un lucru ....daca ajungi la ET si rahatii astia nu au trecut sanse ca embrionii sa se prinda nu prea exista.....
coltul meu de rai
miki01 spune:
La multi ani, Kora! Sa traiesti, sa fii sanatoasa si DD se te ajute sa-ti implinesti visul! o fata lupattoare!
Miki, fericita de Andrei (11.11.2008)
si aspiranta la bebe 2
Poze cu voinicelul nostru iubit
Povestea puiului nostru
bytzi spune:
tabitha si io zic la fel ,mai bine opreste stimularea ,la fel am citit si eu cum a zis catalina ca duce la rupera membranelor
si eu am avut ureaplasma prezenta de 2 ori ,acum in sept le-am repetat din nou desi nu aveau 6 luni,fiindca imi era frica sa nu fie iarasi prezenta,din fericire mi-au iesit bine,dar sa nu crezi ca nu mi-e frica ca apare iarasi si imi zic ca le-am facut prea devreme din 2 sept pina pe 16 oct cind incep stimularea...noi am facut amindoi trat 14 zile cu zanocin (dupa antibiograma)ca mai aveam si altele prezente din cultura
considera asta ca pe ceva bun,ca nu era acum momentul
te pupic
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta!
amzulica spune:
La ureeaplasma si mycoplasma subscriu ce spune Cata ... sunt pacatoase rau ... desi stiu o tipa care a avut toata sarcina ureeaplasma pozitiva dar avea sarcina naturala nu cu risc ca a noastra. Am avut si eu ureeaplasma pozitiva acum cativa ani pe vremea inseminarilor dar am rezolvat-o cu vibromicina cu sotul - nasol moment - ca ma termina tratamentul.
Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Tabitha spune:
Dana, Catalina, Bytzi, Amzulica: Va multumesc pentru opiniile voastre. Nu am cum sa ma supar pt. ceea ce imi spuneti, ci sa apreciez ca imi impartasiti din ceea ce stiti. Daca e asa de serios si nu se poate trata in paralel cu FIV-ul sau daca reduce sansele de reusita la FIV, si eu as fi de parere sa intrerup tratamentul, sa rezolv problemele si sa reincep cand totul va fi ok. De aceea astept sa vad ce imi spune doctorul, ca azi a fost prima zi de stimulare si as prefera sa nu prelungesc prea mult tratamentul asta daca tot trebuie sa-l intrerup. Astept acum ca pe ace parerea doctorului, desi, fiind week-end, cine stie cand o sa-mi raspunda. Va pup dulce
samira33 spune:
un pup si o floare pentru toate fetele curajoase
dana...te admir pentru modul in care tratezi o nereusita....asadar...capu sus,pieptu-nainte....si ia-te la tranta cu provocarile....in final toate vom reusi...nu se poate altfel
tabitha.....ooofffff.....micoplasma si ureaplasma pacatoase....ai grija...e mai bine sa le tratezi si apoi sa reiei stimularea....acum...o luna in plus sau in minus ..parca tot aia e
dandanutz spune:
DANA ESTI DE ADMIRAT BRAVO .....O SA FIE BINE PANA LA URMA PT TOATA LUMEA. KORA LA MULTI ANI CU SANATATE
adyluka spune:
Dana, cum sa folosesc manusa sterila la fiecare utrogestan? Pai daca nu am dat faliment cu FIV-ul, o sa dau acum, pt ca mi-ar trebui 4 manusi pe zi.
Tabitha, subscriu la ce spun fetele. Se pare ca sunt foarte pacatoase cele doua. Mie mi s-a intamplat ceva foarte ciudat cu bolile astea. Imi facusem analiza din secretie pt chlamydia, ureaplasma si mycoplasma. Negative toate trei.Am facut analiza din sange la chlamydia si a iesit pozitiv. Dupa tratament (perioada in care nu am avut contact sexual) am repetat analizele din secretie. Surpriza: chlamydia negativ, ureaplasma si mycoplasma pozitiv. Am spus ca e greseala de laborator si normal ca le-am repetat in alta parte. Erau pozitive. Nu pot sa-mi explic cum au aparut din senin. Evident ca am facut tratament si am scapat de ele, dar ma intreb la cat timp ar trebui sa le repet ca sa fiu sigura ca nu am, chiar si fara contact sexual.