FIV246
Raspunsuri - Pagina 4
KoraPop spune:
Hei fetelor ieri eram mai irascibila ca trebuia sa imi vina cm, ceea ce s-a si intamplat azi noapte. Eh, mai putea sa astepte si el o zi ca tocmai azi e ziua mea si as fi sarbatorit si eu cu sotiorul mai...intim, dar ne vom simti bine oricum.
Va invit la si sa dea DD numai bine tuturor si cate un bebe cel putin fiecareia. Asta e cea mai mare dorinta azi de ziua mea....
Acum fug la al meu sot care ma asteapta!
Va imbratisez pe toate fara exceptie!
Kora
CARPE DIEM!(Traieste clipa!)
Cris_25 spune:
Bine v-am gasit, fete dragi!
Va rog sa ma primiti si pe mine la voi!!!
Noi incercam bb de 1 an si 9 luni ... Pentru ca s-a lasat asteptat, am facut HSG in iunie anul acesta...si... ambele trompe infundate. In luna septembrie am facut histeroscopie si laparoscopie, dar trompele nu au putut fi desfundate. Asha ca iata-ne inscrisi in lupta pt bb prin FIV.
Stiu ca aici o sa aflu multe raspunsuri pe care in alta parte nu le-ash afla.
In primul tand, ash vrea sa stiu daca a mai incercat cineva sa-si desfunde trompele si nu a reusit. Eu credeam ca nu se poate asha ceva. Am fost foarte dezamagita cand mi-a spus dr rezultatul.... Mai este cineva in aceasta situatie?
amzulica spune:
Koricelu' La multi ani sanatate, iubire multa si implinire, si mai ales un/doi bebe/i sanatos/i. O sa se sparga ghinionul - vei vedea - nici nu te vei dezmeticii bine ca vei schimba si pampersii. Doamne ajuta!
Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
catalina2307 spune:
Kora - yuhuuuuuuuuuu, la multi ani, sa fii fericita si iubita si mamica. Ce ziceai ca dai de baut?
Amzulica - ca baiat mare si frumos are mama.
Cris25 - bine ai venit si sedere cat mai scurta iti doresc.
coltul meu de rai
amzulica spune:
Tabitha - iti raspund eu - am cautat in dosarul meu de anul trecut si la fel ca tine la secretia vaginala aveam bacili gram pozitivi ceea ce este cica normal sa fie plus ca eu aveam si streptococ de grup B - am facut tratament cu ampicilina si cred ca am scapat ca n-am mai refacut oricum si am inceput FIV-ul. Dr. mi-a zis ca nu este o problema - in plus candida se poate rezolva si pe sarcina - si pe sarcina am avut si eu ceva pe la 3 luni si am luat niste ovule vreo 7 la nr. Deci nu te impacienta - eu stiu ca nu trebuie sa ai infectie urinara de gen E coli sau altceva ca atunci e nasol. Iti tin pumnii, noi ne stim de la alt subiect de ani buni, da?
Cami mamica lui Luca Alexandru 25 Februarie 2009
http://community.webshots.com/user/amzulica
Dana_bebe spune:
Kora - La multi ani! sa vi se implineasca visul cat mai repede!
Cris_25 - am aceiasi problema ca si tine ambele trompe infundate numai ca mie doctorul mi-a zis ca doar in maxim 10-20% din cazuri problema se rezolva chirurgical, si nici in acelea trompele nu sunt compet functionale, asa ca nu m-am incumetat sa fac laparo!
Tabitha - nu stiu ce sa zic de nemernica aia de candida dar eu inainte sa incep FET am facut toate analizele - nu aveam nici urma de nimic (au iesit doar lactobacili - cara cica sunt buni) iar acum dupa 2 sapatamani de bagat utrogestana in mine -dimineata, la prinz si seara - (e drept fara manusi - ieri mi-a zis Cata ca pentru a evita orice infectie e bine sa-ti pui o manusa sterila cand le bagi in vagin) ma cam manca, ustura...zona in exterior - nu stiu dace e alergie sau tot o candida ceva, o sa fac un examen de secretie sapatamana viitoare. NU stiu daca incurca fiv-ul dar si daca ramai insarcinata e greu de tratat ca nu mai poti lua orice tratament. Pe de alta parte stiu ca infectiile cu candida sunt frecvente in sarcina... nu stiu ce sa zic.
Orice tratament ti se va da sa intrebi ce trebuie sa ia si sotul altfel te vei reinfecta la nesfarsit.
Oricum nu uita cand ajungi la utogestan sa-l pui cu manusa sterila.
Sa ne spui ce zice doctorul.
Tabitha spune:
luck: uite si de la mine o floricica pentru tine.
Kora: la multi ani, cu sanatate, intelegere, fericire, multe bucurii si copii sanatosi
Cris: bine ai venit printre noi si iti uram sa reusesti cat mai repede sa ai bebele mult visat. Eu aveam trompele infundate, am facut operatie laparoscopica, mi le-au desfundat, dar dupa cateva luni (nici macar sase) s-au infundat la loc si am facut sarcina extrauterina. Acum nici nu am mai mers sa vad daca sunt infundate, stiu sigur ca sunt. Si oricum singura mea sansa este FIV, asa ca... cu Dumnezeu inainte. Bafta multa
Amzulica: iti multumesc ca mi-ai impartasit din experienta ta. Sper numai sa nu trebuiasca sa intrerup stimularea pt. FIV, sa rezolv problemele si abia mai apoi sa reiau FIV-ul. Sunt dispusa sa fac orice, daca se poate, ca sa continui acest FIV norocos.
Si acum, dat fiind ca am analizele in fata, vi le scriu, ca sa-mi dati o opinie:
Mycoplasma Hominis: prezent >=10^4 UFC / proba
Ureaplasma Urealyticum: prezent >=10^4 UFC / proba
Cultura secretii vaginale: s-au izolat coci gram pozitivi si candida glabrata
Trichomonas absent
Celule epiteliale pavimentoase superficiale si intermediare prezente
Gonococ absent
Prezente celule miceliene filamentate
Prezente polimorfonucleare integre
Prezenti bacili Gram pozitivi nesporulati, necapsulati
Chlamydia (IgM, IgG) negativ
Mai scrie:
Antibiograma pt. micoplasma si ureaplasma - apoi sunt insirate posibilele medicamente si daca sunt sensibila sau rezistenta la ele iar la final adauga:
Test utilizat Mycoplasma IST 1 (Biomerieux)
Se recomanda confirmarea prin cultura.
Ce ziceti? E de bine? e de rau? Astept opiniile voastre, ca doctorul cred ca pana luni nu raspunde, o fi avand si el week-end.
Va pup dulce.
ALRAK spune:
Kora
Un buchet imens de flori pentru tine
Bunul Dumnezeu sa-ti dea sanatate si darul cel mai pretios sa vi-l aduca: BB-le mult visat.
Fie ca aniversarea din anul urmator s-o sarbatoriti in trei.
Pupici multi si numai bine .
Doamne Ajuta!
catalina2307 spune:
Tabitha - mai ingrijorator decat candida este faptul ca ureaplasma/myoplasma sunt prezente.
Ureaplasma este destul de pacatoasa in sarcina, duce la ruperea membranelor si pierderea sarcinii. Daca am inteles eu bine si ureaplasma/mycoplasma sunt prezente probabil vei incepe imediat tratament cu antibiotice.
Eu una, as intrerupe stimularea, as trata pacatoasele astea si m-as reapuca cand totul este ok.....nu te supara pe mine dar asta este parerea mea.......
coltul meu de rai
bytzi spune:
kora,la multi ani,multa fericire,bucurii si implinirea dorintelor
tabitha,sper sa fie ok analizele,dar eu am impresia ca micoplasma si ureaplasma sint prezente???ca ziceai si de antibiograma pt ele...hmmm poate iti zic fetele mai multe,sper sa fie ok
fata ambitioasa
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
stimulare FIV 16 oct,doamne ajuta!