FIV246

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

HCG
Taty_ana - beta HCG - 131 in ziua 10

In focuri
Daniela 74 - ziua 9 de la ET
Adyluka- ziua 2 de la ET

Test negativ
Cora79 – ziua 12 de la ET si 15 de la punctie - beta HCG 0.7[q
Alrak – ziua 10 de la ET beta HCG<0.1
Dana_bebe – ziua 7 de la ET beta HCG<0.1]

Langa focuri
Tabitha - azi incepe injectarea - bafta!
Ingeras - 5.10 eco ziua 14 apoi ET cu blasto
Mirela2 – urmeaza FIV 1 din 9 octombrie
Bytzi – stimulare din 16 octombrie
Anka_daria77- FET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalina2307 spune:

Daniela74 - nici un test? Nici macar unul?

coltul meu de rai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Cora, Alrak, imi pare tare rau fetelor...
Sper sa treceti cat mai repede peste durere

Dana bebe...pe mine nu m-ai convins cu 01 din ziua 7. Inca mai aspept...si sper din suflet sa fie Beta mare. Bafta!

Bafta multa fetelor aflate in focuri!
Daniela, Adyluka, hau cu II

Kora ...te urmaresc...

-ici tuturor!

22+

Mergi la inceput

Huski - imi era dor de tine! ce face bebe?
Ei uite ca astept rezultaul in ziua 9 - e facut la medlife asa ca dau refresh la 5 minute doar doar il posteaza o data!

Mergi la inceput

beta hcg ziua 9 < 0.1
mergem la greci poate fac ei o minune!
fara consolari, bine? deja sunt obisnuita cu ideea, nu putem castiga intotdeauna! plang putin si apoi vom vedea!
se pare totusi ca beta hcg in ziua 7 trebuie sa fie cat de cat crescut daca e bebe
Alrak, Cora sunteti bine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Dana: pup eu o fata curajoasa si cu moralul super. Stii cine este, nu?

Am inceput si stimularea. 3 merional dizolvate in 1 ml de ser (adica intr-o fiola de lichid din ala). Nu m-a durut absolut deloc. Un pic de durere am simtit la decapeptyl, dar nu face nimica, am fost curajoasa si nu am tipat. GonalF a mers ca de obicei, fara probleme. Am utilizat mai intai 37,5 u in gol (asa cum zice in prezentare) si apoi mi-am bagat in burtica 112,5 u.

Sambata trecuta am fost sa-mi fac analizele alea: Pap, Clamydia, Tricomonas etc. Curios ca astazi rezultatele nu erau gata. Nu stiu cand o sa mi le dea. Ati mai pomenit voi de vreo nebuna sa inceapa FIV-ul fara rezultatele la analizele astea? Sper din toata inima sa iasa bine rezultatele si sa nu fie nevoie sa intrerup tratamentul. Ei, nici chiar asa. Vor fi bune rezultatele, corect? Am zis, am zis

Huski:

Va pup dulce si va doresc un week-end excelent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Tabitha
aaa , deci ai doar 112.5 gonal nu 3 gonal cum ai zis tu , chiar ma miram sa dea dr Z doza asa mare de tratam cum ar fi 3 gonal si 3 merional !!!
Multa bafta !!!

Mergi la inceput

luck: m-am uitat in urma si nu am gasit sa fi scris ca fac 3 Gonal... Oi mai fi imbatranait si eu, cine stie...

Acum am nevoie urgent de ajutorul vostru. Va ziceam ca nu mi-au dat rezultatele de la micro, Clamydia etc.... In realitate, imi lipseste doar citologicul, celelalte mi le-a luat sotul, dar nu a stiut sa-mi explice. Asadar, din ceea ce mi-a zis sotul meu prin telefon (pana o sa-mi trimita scanarea rezultatelor), am inteles ca sunt prezenti coci gram (ceva de genul asta) si candida glabrata. Tricomonas si clamydia absent. Ma puteti ajuta cu ceva opinii despre cocii aia si mai ales despre candida glabrata? Am citit eu ceva pe net, dar nu stiu daca imi poate afecta FIV-ul sau daca ar trebui sa intrerup tratamentul de stimulare. Cand o sa am in fata scanarea rezultatelor, va mai dau detalii.

Please, ajutor

Mergi la inceput

Am revenit cu ceva mai multe detalii: deci, pe rezultate scrie: " Cultura secretii vaginale: S-AU IZOLAT COCI GRAM POZITIVI SI CANDIDA GLABRATA". Oare trebuie sa-mi fac probleme? Oricum, voi trimite imediat doctorului rezultatele astea, sa vedem ce ne zice.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luck spune:

Tabitha
ai dreptate , nu stiu ce am citit , intr-adevar ai scris 112.5 merional.
In legatura cu rezultatul analizelor cel mai bine trimite un mail dr.si iti va raspunde precis !!!

Mergi la inceput