FIV246
Raspunsuri - Pagina 15
verga spune:
Catalina
Cand o usa a fericirii se inchide, o alta se deschide; dar deseori ne
uitam atat de mult la usa inchisa ca nu o mai vedem pe cea care s-a deschis pentru noi."
mirela2 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui cami30 Intrebare- In romania se gaseste Gonal pen de 900 IU sau doar de 75? cami |
gonal 75 am gasit in bucuresti la farma Tei sub forma de pulbere cu dizolvant la un pret de 80 lei.

de Craciun vom fi 2 in 1!
ALINAOPREA spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Tabitha Alina: spune-mi, te rog, daca ai facut tratamentul cu antibiotic (10 zile) inainte de stimularea pt. FIV sau in paralel. Multumesc mult ![]() Tabitha Si maine e o zi |
Deci intre inhibare si stimulare...
Alina
bytzi spune:
catalina,nu e drept ce ti se intimpla....iti doresc liniste sufleteasca si sa iei hotarirea care crezi tu ca e mai buna pt tine,sint alaturi de tine
_
endometrioza, FSH 20
6 IA, nereusite
dandanutz spune:
catalina stiu ca este greu te inteleg perfect si eu acum o luna am trecut prin aceeasi situatie nu stiu ce sa zic ca sa te ajut sa treci peste aceasta stare ,dar te rog nu renunta o sa fie bine pana la urma o sa reusim
oanademunck spune:
Am revenit si eu dupa o pauza de vro luna in care am fost si in Romania pentru actele de adoptie ;si prima chestie pe care o citesc este veste proasta de la Cata..........Cata
........pffff nici nu mai stiu ce sa zic..a treia oara si aceeasi tragedie mi se pare inuman, nu meriti asa ceva........Te pup si te imbratisez muult muult
Claudia vad ca si tu esti in focuri....tin pumnii stransi strasi sa fie cu beta mare de data asta!
Kora voi cum mai stati n-am apucat sa citesc prea mult din urma, ai transferat embrionasii sau mai astepti?
Fireyes ma tot gandesc la tine mai ales cand mi se face pofta de fiv....asa m-ar mai tenta a cincea incercare peste hotare pentru ca vaz ca astia ai mei de la Brussel iar se incurca in borcane cu donatorii(respectiv fomeia care se ocupa de pregatirea dosarelor pentru donatori de ovocite este absenta cateva luni pe motive de boala..si nu reusim sa dam de nimeni la telefon care sa stie dosarul nostru, in caz ca Domane Fereste moare femeia aia de se ocupa intial nu's ce se poate intampla, atata dezorganizare mai rar...)
Va pup acum,Cata inca o data multa putere!
fireyes spune:
Oana
daaaa si eu balesc de pofta cand ma gandesc ca asta inseamna iar sa-mi tremure chilotii pe mine ca nu am suficienti foliculi nici sa ajung la punctie, sa nu mai stiu pe unde sa ma intep ca sa-mi inghesui dozele alea gigantice de hormoni,sa ma simt zilnic ca o bomba cu ceas,etc., stii tu prea bine algoritmul... ![]()
Asta ca sa iti mai trezesc niste amintiri "stimulatoare"...
Cum mere cu adoptia? cat dureaza in medie?
oanademunck spune:
Fireys , da stiu cum e aia cu tremuratul chilotilor..Si mie mi se face pofta de o injectie cu Puregon sau menopur, mmmmm, deliciu;)...pacat ca n-am facut cate o poza la fiecare fiola desfacuta bateam recorduri nebatute....
Eu in continuare obsedata am ramas, am fost ieri la meci cu barbatemiu prima oara in viatza mea si cum ma plictiseam eu asa nevoie mare am inceput sa-mi imagnez cum ar fi sa nu fie jucatoriu ci ovocite
si vedeam baloane mari asa cam pe la vro 20 mm, mature
, albe grase si cu nuclei bine dezvoltati, cu numere pe spate cum jucau fotbal..m-am 'dicstrat' in sinea mea nevoie mare.....cred ca toata viatza mea socata o sa raman de ovocite
, tot ce-i mare si alb doar la ele ma face sa ma gandesc..la fel am capatat un repsect si mai mare pt femeile insarcinate pt ca in capu meu ele sunt detinatoare de ovocite babane, nebuna am ajuns soro, nebuna...
Al meu a reusit sa intre in contact cu cineva de la spital care l-a sunat pe dofotr si am aflat ca tormnam totusi pe lsita de asteptare de donatori deci am primit o veste buna azi
Cu adoptia va dura in cazul meu eu nemaiavand nici un act romanesc asa ca acume alergatura cu transcrierea casatoriei si alte minuni din astea administrative. detalii mai multe iti dau pe pm. Oricum cred ca voi face un donator pana ma pun la punct cu actele numai transcrierea casatoriei dureaza cam 3 luni...Om vedea ce-o fi.....pana una alta stam pe bara si facem galerie pt fetele curajoase si in focuri
pupe mii

21+
si