FIV246

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anka_daria77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui catalina2307

Am vrut sa vin cu o veste buna....dar din pacate nu a fost sa fie.

FIV 3, reusit - sarcina oprita in evolutie.

Cu acestea o sa iau o pauza si probabil va fi o pauza definitiva.
Va multumesc pentru tot.

Catalina

coltul meu de rai

offffffffffffff catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns many_bani spune:

Catalina cuvintele sunt de prisos, dar oare se poate atat de repede oprita in evolutie. Stiu ca tu, voi ca si familie, ati fost greu incercati, asa ca trebuie sa cantariti bine si sa luati decizia cea mai buna. Te pup si sa stii ca ma gandesc la voi

34 + Vlad

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns huski spune:

Catalina.... ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami30 spune:

Catalina- am un sentiment de deja vu. Acelasi lucru mi s-a intamplat si mie anul trecut. Si uite, ca dupa un an de la FIV, si o extrauterina acu' 3 saptamani, ma apuc din nou de FIV.
Nu-ti pierde speranta.
Tabitha... mie medicul cu care am facut FIV mi-a spus la fel, anul trecut ca nu vede hidrosalpinx ecografic, facut FIV, reusit, sarcina oprita in evolutie. Acu o luna descopeream ca sunt gravida natural, a fost extrauterina pe trompa stanga si in timpul opperatiei se constata hidrosalpinx pe dreapta, se scoate trompa. Acum stau si ma intreb daca anul trecut hidrosalpinx=ul ala nu era acolo si nu a fost vazut ecografic, si nu a fost cumva vinovat de oprirea in evolutie e sarcinii. Pentru ca e stiut faptul ca hidrosalpinx-ul e toxic pt o eventuala sarcina obtinuta prin FIV. Asta mi-a zis-o chiar medicul meu, ca nu-mi face FIV daca vede hidro.. dar... daca n-a vazut bine?

Intrebare- In romania se gaseste Gonal pen de 900 IU sau doar de 75?

cami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Tabitha - eu m-am grabit prima data si imi pare tare rau acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tabitha spune:

Cami, Dana: Sunteti tare sufletiste, voi toate. Va mult multumesc pt. sfaturi. Maine vedem ce zice si dr., pus in fata atator probe, si hotaram. Desigur, vreau sa fac cum e mai bine pt. sanatatea mea si a viitorului embrion / bebe, nu vreau sa ma grabesc, caci sunt deja la al treilea FIV, nu pot zice ca "ei, lasa, incercam si asa"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_bebe spune:

Tabitha - sunt banii tai, ovarele tale - asta e cel mai important sa nu se iroseasca nici un ovocit!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KoraPop spune:

Catalina....undeva trebuie sa existe o cauza pentru pierderile repetate...tare rau imi pare.....stiam ca pui tu ceva la cale si asteptam vesti bune...Esti sigura ca ai investigat tot ceea ce e posibil? Tu faci cum vrei, dar poate te mai gandesti si totusi nu renunti...

fireyes multumesc

Kora

CARPE DIEM!(Traieste clipa!)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tabitha

Kora, Alina, Fireyes: Va multumesc mult pt. opinii. Stau si ma tot intreb daca dr. o fi inteles de mycoplasma si ureaplasma din analizele mele in limba romana... Voi discuta maine pe larg cu el, ca doar nu mai sunt decat 24 ore si dupa aceea vom lua o decizie definitiva. Nici eu nu as merge mai departe, dar inainte de a intrerupe vreau sa-l vad in fata pe dr. si sa discut deschis si clar cu el. Stau in dubii....

Catalina: nu este corect.... Fii tare, Dumnezeu ne incearca cu de toate.

Tabitha

Si maine e o zi

tabitha, dr Zadori, intelege foarte bine lb romana.

de Craciun vom fi 2 in 1!

Mergi la inceput