FIV246
Raspunsuri - Pagina 16
BuburuzaL spune:
Dragele mele, revin si eu de pe meleagurile romanesti direct la noi pe forum. Voi, harnicute ca de obicei, ati scris o gramada iar eu n-am apucat sa citesc decat printre randusri...dar nu-i bai ca recuperez eu pe parcurs. Sper ca va trece repede daca cumva va suparati pe mine.
In primul rand felicitari Taty_ana! Sa te ajute bunul Dumnezeu sa mergi cu bine pana la capat!
Dana_bebe, Alrak, Cora79 si nu in ultimul rand Catalina ,
pentru voi si ma rog la DD sa va dea multa putere si sa va implineasca miracolul de a va tine cat mai curand cu putinta bebeii in brate!!! Eu va stiu curajoase si...vorba aia, ati pierdut o batalie, nu si razboiul. Asa ca sper ca o veti lua de la capat pentru ca data viitoare TREBUIE sa fie bine!
KoraPop cred ca niciodata nu e prea tarziu pentru un gand bun, asa ca iti urez din suflet LA MULTI ANI si numai bucurii sa primesti de la viata!
Cris25, Georgalexia, Georgetani va intampin si eu cun un bun venit si fie ca titlul de mamica sa il inlocuiasca cat mai repede pe cel de aspiranta!
Fetelor in focuri, ma alatur si eu voua, pentru ca din 11 incep inhibarea. Sa dea Domnul sa avem productii bune si bebeii care ajung la noi in burtica sa fie lipiciosi si sa ne insoteasca toata viata!!!
Daniela74 si Adyluka haideti cu beta mare mare!
Numai bine tuturor,
ici la toate fivoasele
cristal1995 spune:
Catalina
. Te astept pe la sfarsitul saptamanii la mine....
Fireyes: ce mai faci? In ce parte o mai iei?
Oana: bafta multa in tot ce v-ati propus.
Kora: la multi, multi ani (cu intarziere, scuze) 
Kitta 
Blanche: spanioloiaca mea draga, ce mai faci?
Va pupic pe toate
Aly-"2010 va fi un an norocos... pentru noi 2"
daniela74 spune:
Catalina,fata draga sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste 

Claudia 79,de data aceasta sa fie cu ochisori,ai inteles?Te pup si multa bafta.
KITTA spune:
Koradarga, ce te mai iubesc fetele! Cred ca de acum incolo inca o saptamana vei primi 

Cristalpai si io nu vin?
Catalina2307 ne facusi sa trecem si noi prin toate starile langa tine. Iti zice o veterana, pe primele locuri ale topului de FIV, asa ziceam si eu mereu, asta e ultimul. Nici chiar acum nu stiu care va fi ultimul.
Oanademuckse pare ca o sa fim mai multe cu adoptii pe aici. Eu ma lagalizez in ale casatoriei acusica luna asta si apoi purced si io cu actele de adoptie. Nu ma grabesc, ca nici la maritat nu m-am grabit pana la varsta mea, asa ca daca o sa vrea sa vina el al adoptata, vine si singur, pentru al meu propriu si personal m-am zbatut mai mult, dar daca nu se paote. Totul trebuie sa aibe un sfarsit undeva.
Nu stiu de unde am devenit asa de filozoafa la propria-mi persoana!
Looana spune:
Cata, draga mea sa-ti dea Dumnezeu putere sa treci peste ,si cit de curind sa poti sa iti implinesti visul cu un bebe si sa nu mai plece de la tine niciodata.

Kora
,La multi ani!tot ce iti doresti sa ti-se implineasca multa sanatate.
Looana
Trombofilie Ereditara MTHF C677-T homozigot
4 sarcina oprite din evolutie (intre sap. 5-7)
castelanaC spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui catalina2307 Am vrut sa vin cu o veste buna....dar din pacate nu a fost sa fie. FIV 3, reusit - sarcina oprita in evolutie. Cu acestea o sa iau o pauza si probabil va fi o pauza definitiva. Va multumesc pentru tot. Catalina coltul meu de rai |
Draga Catalina, imi pare nespus de rau, nu am cuvinte...
Nu meritai, dar cine oare poate merita asa ceva?
sanatate si ai grija de tine, de psihicul tau...
Putere sa te ridici!
te pup
castelana fericita
14+
castelanaC spune:
Kora, primeste cu intarziere un sincer La multi Ani! copii sanatosi si sa ai parte de fericire, implinire sufleteasca!!!!

un buchet imens de orhideeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
te pup si vivut tau sa vevina cat mai repede realitate!
castelana fericita
14+
castelanaC spune:
daniela74
Bafta draga mea azi!!!!!!!!!!
parca azi faceai beta, nu?
sa vii cu rezultat mare, trebuie, esti sigur castigatoare!!!!!
baftaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!
tinem pumnii!!!!!
castelana fericita
14+
georgalexia spune:
Draga Catalina imi exprim si eu parerea de rau la ceea ce s-a intamplat. Eu zic: "ce e al meu e pus deoparte!". Deci fii tare si nu-ti pierde speranta!!!!!
.
daniela74: MULTA MUUULTAAAAAA BAFTA!!!!!