Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 16
Lumi_Richard spune:
Simina,felicitari pt vestile bune si fetita grasunica!!!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
simina_kin spune:
Gata nene inchid leptopul ca asta nu-i ora de stat

Noapte buna
33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
Noapte buna Simina!
Lumi...gata l-ai adormit pe Richard?
Eu tot astept dupa al meu sot sa ajunga acasa, dar inca mai are la doua mese petrecareti la ora asta si la terasa
. Banuiesc ca de la alcool nu mai simt nici frigul aia.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
RamoC, Richard acum s-a trezit,diferenta de fus orar e de sase ore....el se trezeste si eu abia merg la culcare!
Norocoaso! Eu ma topesc aici de dorul lui.....
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
RamonaCopot spune:
E tare grele cu fusul asta orar si mai ales cu distantele. Eu inca sunt norocoasa, ca si al meu trebuia sa plece de ceva vreme..dar se pare ca DD tine cu mine si il mai lasa paote sa apuce sa isi vada puiutul. Asta era teama mea cea mai mare, ca o sa fie pt prima data in viata lui tatic si o sa isi vada bebe in poze si inca mai sper sa nu ii iese contractul nici luna asta.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Katyuscha21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot E tare grele cu fusul asta orar si mai ales cu distantele. Eu inca sunt norocoasa, ca si al meu trebuia sa plece de ceva vreme..dar se pare ca DD tine cu mine si il mai lasa paote sa apuce sa isi vada puiutul. Asta era teama mea cea mai mare, ca o sa fie pt prima data in viata lui tatic si o sa isi vada bebe in poze si inca mai sper sa nu ii iese contractul nici luna asta. Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
cand povestesti mai Ramo ca sar putea sa nasti fata TATi mi se rupe inima imi aduc aminte de mine si sot ca venise acasa cu vreo luna ca sa fie prezent cand nasc dar a plecat dupa ce nascusem si Andrei avea o luna jumate ,Doamne ce grea a fost despartirea plangea ca nu mai aveam aer simteam cum cineva imi infinsese mana in piept si imi luase sufletul asa ma simteam.of cand imi aduc aminte imi dau
plangeam ca niste copii iar parintii mei plangeau de mila noastra.am stat fara el 7 luni jumate si vorbeam la tel non-stop ii spuneam fiecare miscare a lui Andrei si el incerca sa isi imagineze cum creste puiul lui, bine ca ii trimeteam foto tot timpul, dar abia acum e si el prezent la sarcina asta de la inceput pana la sfarsit si o sa vada cum bebe o sa creasca sub ochii nostri, e ft greu Ramo ma rog poate DD va face cumva ca Tati sa fie acolo cand vine bebica
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

Katyuscha21 spune:
mai fetelor am un chef de
de nu mai pot ,ca nu mai tin minte cum mai e
dar nici nu vreau sa ma aventurez asa ca am sa stau cuminte poate sor calma afurisitii astia de hormoni
ca dupa ce nasc imi cumpar alt pat![]()
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
BoboMom spune:
Simina, super vesti! 
Lumi, RamoC 
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
Ancutza_Bro spune:
a ajuns si cucuveaua
... a fost meci la noi la kiatra neamt ...ceahlaul cu rapidul...am luat o bataie de ne-am c... pe noi ... pardon de cuvantul "noi" ![]()
a mai nins cu un fulgusor grabit...sa ii dea Dumnezeu sanatate si la bebe si la mamy RamonaD
Krelia
...si eu ma uit la Badea...e dus rau da' zice numai adevaruri...mi-e drag de el... + bune bancurile
laurairina am fost in vizita la mamy pana la 2 noapte si am asteptat baietii sa se intoarca de la meci 
RamoC, Krelia,Dana.n din pacate si eu sunt de acord cu voi, nu stiu ce sa zic, o fi varsta
doamne simionette, ce spui tu acolo...ma ingrozesc...daca asa stau lucrurile decizia ta mi se parea cea mai corecta...o sa fie bine, o sa vezi 

Evy30 eu am tensiunea 9 cu 5 de la inceputul sarcinii...se distreaza asistenta in fiecare luna ca eu ii zic sa nu se mai chinuie sa-mi ia tensiunea ca e la fel...si asa e de fiecare data...mie nu mi-a zis ca ar fi o problema asta asa ca nu te nelinisti
lyly tare mailul...si sa stii ca a 6-a poza e de la noi din oras, intr-adevar un mare camatar..
Lumi felicitari pt noua saptamana
Simina felicitari pt bebelina grasunica 
iaca mi-am facut si yo temele cat de cat... va pup, noapte buna 
Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!