Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 15
lylyana.ion spune:
Noapte buna burticute!
Sa dea DD sa citim maine numai vesti bune, evident dupa o noapte odihnitoare 
Lili
34 cu
Alexandru
laurairina13 spune:
Chiar asa, noapte buna la borzoasee!
mai citesc ceva si ma duc la culcare!pe maine!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
Katyuscha21 spune:
fetelor eu va urez un w-end placut.nu stiu daca am sa mai intru zilele aste ca am sa fiu ft ocupata cu pregatirea pt petrecerea lui Andrei asa ca eu va las ma duc sa ma odihnesc ca maine si duminica o sa am 2 zile grele.bine ca,cumparaturile si alte chestii le mai las pe spatele sotului eu ce am sa fac e doar ceva salaturi si cam atat ca facem gratar.si cam atat acum o tai la orizontala.

Aveti grija de voi
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Lumi_Richard spune:

Saptamana 34! 

Shtephy,unde esti? Hai cu vesti bune!!!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
Lumi_Richard spune:
RamonaD,felicitari pt bebelus,sa va traiasca!
Alexa, asteptam cu nerabdare pozicile Nabilei!!! Multa sanatate si te asteptam numai vesti bune despre printesa!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
simina_kin spune:
Buna seara burtici
Am fost si noi la cinema
vesti ff bune:
-am luat pana acum 12kg
, l-am vazut si pe nenea doc multumit![]()
-bebelina are aprox 2500-2,700 kg
-este mai mare cu o sapt
-colul ff bun, placenta ff buna, nu prezint contractii
-avem inca liber la 
![]()
vesti mai putin bune:
-Fimea sta acum cu capu-n jos dar este indoita de spate (adika sta in poz de pod
) cum o putea sa stea asa nu-mi dau seama si.. are "esarfa", deci trebuie sa iau in calcul si o posibila cezariana
-cand am pomenit de epidurala mi-a zis ca este posibil sa nu-mi faca
, pt ca aproximeaza greutatea fetei de vreo 3800-4000 kg si cica este nevoie de mine ca s-o ajut sa iasa, ca sunt mica in bazin, la fel si cand am zis de taietura de jos

-mi-a zis ca ne mai vedem peste o luna, adica la 38 sapt,( pana atunci sa nu ma auda ca nasc
) cand imi va lua secretie pt numai stiu ce analiza si vom discuta ultimele detalii despre nastere
Fetele care mai sunt la Canta , asa este cu acele tampoane confectionate....nu le facem noi
......cand i-am zis de ele a zis ca n-a mai auzit de asa ceva

si eu i-am raspuns:"inseamna ca nu stati pe net
" el:"nu , nu stau.De ce?? tu stai???" eu:"da, stau pe forum
"..."aaaa de asta ai atatea intrebari de pus!!
"
Eu i-am zis deja sa-mi faca "rezervarea" la etj 1, in cam cu 2 paturi
, ca sa am bebe cu mine ziua

gata..ma bag la
...daca pot![]()

33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
simina_kin spune:
Am uitat sa zic NOAPTE BUNA![]()

Stefy sper ca maine dim sa gasesc vesti bune si de la tine

33+ cu
Maya Andreea
AMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe
www.youtube.com/watch?v=TBPTDO-GMV0" target="_blank">Pentru sotul meu! TE IUBESC!!
RamonaCopot spune:
Simina super vesti de la cinema! 
"Egzact" in pozitia aia de pod sta si fiu-meu si ma tot minunez cum poate sa stea asa. Dar se pare ca lor le e bine asa, imp e sa mai stea acolo cat trebuie.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
Lumi_Richard spune:
Krelia, cand te-am dat ca exemplu,am spus ca ai colul deschis si nu ai contractii....ai inteles gresit ce spuneam. Sper ca nu te-ai suparat!
Simonette,imi pare foarte rau sa aud prin ce treci,atat tu,cat si copiii....sunt sigura ca si ei sunt afectati de comportamentul lui. Tu stii cu siguranta ce e mai bine pt voi....trebuie sa ai puterea sa iei o decizie,si niciodata nu te gandi ca le va fi lor mai bine avand un tata....din pacate,nu un tata ca el. Cred ca asa au gandit multe din mamele celor care suntem pe aici, si nu au avut dreptate. Tatal meu nu ajungea chiar atat de violent,dar stiu ca ne-ar fi fost mult mai bine fara el.
Subscriu la cele spuse de Ionela. Te rog mult sa nu-ti fie jena sa ceri ajutor si,daca putem sa te ajutam cu ceva,apeleaza la noi!
In decursul celor cateva luni de sarcina,impartasind emotii,pareri,impresii,am ajuns sa ma simt foarte apropiata de voi....simt ca suntem ,as putea spune, o familie....Sunt foarte atasata de voi,cand nu intru pe forum ma gandesc la voi,imi fac griji pt fiecare(chiar daca poate,cateodata,nu mentionez numele uneia,sau nu raspund fiecarei fete in parte).
Am fost impresionata sa citesc despre primul fulgusor,Gabriela,de care as vrea foarte mult sa stiu ce mai face, am fost socata sa aud de nasterea Nabilei,dar sunt nespus de fericita sa aud ca e bine si ia in greutate, astazi am aflat de al treilea fulgusor,pt care sunt fericita ca e bine....am inceput sa tremur de emotie pt Miany,ma rog pt ea si David,dar stiu ca totul va fi bine cu ei!
Daca vreo burtica are probleme,tind sa cred ca toate vom incerca sa o ajutam si,daca este nevoie, nu doar moral.
Ma bucur ca sunt printre voi,aici am gasit intotdeauna o vorba buna,un sfat,o glumita, m-ati ajutat enorm cand treceam prin momente mai dificile si sper,la randul meu,sa pot oferi macar jumatate din ce am primit!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
simina_kin spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui RamonaCopot Simina super vesti de la cinema! ![]() "Egzact" in pozitia aia de pod sta si fiu-meu si ma tot minunez cum poate sa stea asa. Dar se pare ca lor le e bine asa, imp e sa mai stea acolo cat trebuie. Ramona, 35+ DOMINIC ANDREI |
...si ma mai miram de ce ma doare cand stau la [
sau pe scaun la masaSimo imi imaginez ce greu iti este , suntem alaturi de tine
.Nu te mai gandi la el ca nu merita
, si nici sa stai langa el "pentru copii" nu se merita...asta se intampla pe vremuri, nu acumOrice vei face, orice hotarare vei lua noi o sa-ti fim alaturi!!

33+ cu
Maya AndreeaAMR MAX. 7 SAPTAMANI
bebe