Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 14
laurairina13 spune:
Lylyana, de 2 luni analizele mi le fac pe banii mei, nu am avut noroc sa prind fondurile..asa ca..ce sa mai zic!!
Si chiar ieri am citit un articol unde se spunea ca lipsa fondurilor va fi o realitate crunta de acum caci statul nu mai are fonduri pt anu asta, si fondurile alocate pt la anu sunt si mai mici decat cele de anu asta!
Deci tre sa ne innarmam cu rabdare si bani sa ne platim tot! Desi cotizam din ziua 0 de cand am inceput sa lucram cu carte de munca in tara asta de nimica....tot noi vom plati aproape tot, unde mai pui si spagutele impartite in stanga si in dreapta pe oriunde ai nevoie sa te duci sa te tratezi...

PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
lylyana.ion spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia [purple][font=Comic Sans MS]nu pot sa plec...tb sa va mai arat ceva.....ce va ziceam deunazi despre maazinul DC...si despre faptul ca eu prind numai "anunturile" cu chiloti si sutiene....eh, poftiti sa vedeti locul 1 |
sutienul asta merge pt alaptat??
edit: daca avea si chilotul gaura mai jos....era bun pt control la gineco
Lili
34 cu
Alexandru
laurairina13 spune:
hihi, atata utilitate gasisem si eu la sutienu ala-bun de alaptat bb...ca la ce lipsa de chef de fufu am acu..numa ala lipsea din tablou sa ma vada sotu![]()
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
Katyuscha21 spune:
| citat din mesajul lui simonette Buna seara fetele!!! Ce de vesti in seara asta!!!! Miany sunt si eu alaturi de tine si ma rog ptr bb [green]ç Din pacate nu glumesc...... Am decis ieri sa nu mai inghit cacatul servit de 6 ani.....e mult de zis, in ultimul timp am trecut cu vederea caci am avut durerea pierderii mamei in suflet si apoi am fost topita de noua sarcina insa de cateva zile imi e sila sa mai vin acasa din cauza atmosferei create de el........tipa non-stop la bona, din te miri ce si la mine de asemenea daca incerc sa ii arat ca e absurd! A facut numai cacaturi si de fiecare data eu am suportat consecintele.....cred ca se simte frustrat sau nu stiu ce stres are ca in ultimul timp a sarit la mine de cateva ori. Aseara mi-a pus capac, a sarit cu cutitul la mine si s-a controlat dar m-a lovit cu latul lamei! Asta fiindca i-am zis ca vreau sa ne despartim....apoi fiindca m-am imbracat sa ies afara a aruncat cu furculita in mine care mi s-ainfipt in picior Asta e obicei vechi, daca nu sunt langa el arunca cu lucruri dupa mine! Nu va mai spun ca la nervi distruge lucrurile prin casa........de injurat la ordinea zilei.....Nu l-am simtit niciodata alaturi, nu si-a asumat niciodata greselile, Ma apasa f tare....;nu mai vreau! Insa, nu vreau sa-i fac rau.......! Vreau sa ma ia in serios in legatura cu despartirea si sa ne intelegem in legatura cu copiii......nu vreau sa ma despart de niciunul......stiu ca vafi greu! In ultimul caz, raman in orice conditii langa copii insa cu vieti separate! Nu mai exista iubire dar nu vreau sa il distrug! Cam atat ptr acum....;;sunt f obosita...... ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 29+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">[b]Poze cu baietii mei! |
offf mai mami

imi pare rau de ceea ce ti se intampla.
ce Doamne iartama se intampla cu barbatii astia in ziua de astazi?
cred ca ia tampit de tot vestea lui Basescu ca va legaliza prostitutia si drogurile.
Doamne dale minte la barbatii astia ai nostri.
saraca de tine si gravida si cu 2 copii.nu uita ca suntem alaturi de tine scumpa noastra si sincer imi pare rau prin ceea ce treci.

Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006 Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica

www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!

ionelamaria spune:
| citat din mesajul lui lylyana.ion Tot pentru a mai destinde atmosfera, aveti un mail pe contul comun de gmail Lili 34 cu Alexandru |
tare

31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
RamonaCopot spune:
Simonette
. Nu stiu ce sa-ti zic sa te pot si ajuta cumva, dar cred si eu, ca si fetele ca e bine sa scapi de el cat mai curand posibil. Si tatal meu la fel era, mama a juns de nenumarate ori in spital din cazua batailor si cutitelor lui si eu imi aduc aminte ca ieseam noaptea la 2-3 afara si plangeam desculta in fata blocului si ma rugam sa termine odata, sa oboseasca si el sa adoarma sa putem fugi cu mama de acasa...dar unde sa fugim?
Iti doresc sa ai forta necesara sa scapi din acest calvar si mai ales sa te descurci financiar, ca stiu ca de multe ori asta e o cauza importanta.
Daca te putem ajuta cu o vorba buna, cu un sfat sau chiar material, te rog sa nu eziti sa ne soliciti. Suntem toate femei si mai ales mame si vom face tot posibilul sa te ajutam cum putem.
Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
RamonaCopot spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui lylyana.ion
sutienul asta merge pt alaptat?? edit: daca avea si chilotul gaura mai jos....era bun pt control la gineco Lili 34 cu Alexandru |
Esti totala!!!
Exact aceeasi utilitate i-am gasit si eu compleului respectiv si atata m-am chiorat sa vad daca nu cumva mai e o gaurica mai jos...da nu-mi gasesc ochelarii
. Ramona,
35+
DOMINIC ANDREI
ionelamaria spune:
Simonette, poti fi sigura ca iti vom fi alaturi cu ce putem.... moral... material.... sa ai curaj sa spui... nu vei fi singura in lupta asta. esti o mama cu 3 copii care are nevoie de ajutor... spune cu ce sa te ajutam... fa-ti curaj... fie si numai sa iti descarci sufletul aici eu cred ca iti foloseste. 
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
Laurairina, am vazut si eu acum lucrarile tale, sunt foarte frumoase, felicitari
, si patutul de asemenea ![]()
Lili
34 cu
Alexandru
ionelamaria spune:
Eu cam dorm... asa incat va las. Noapte buna, odihnitoare si W-E placut

31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE

Asta e obicei vechi, daca nu sunt langa el arunca cu lucruri dupa mine! Nu va mai spun ca la nervi distruge lucrurile prin casa........de injurat la ordinea zilei.....
Luca(02-02-2006) si de