Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 13
BoboMom spune:
Simonette, e ingrozitor prin ce treci! Cinstita sa fiu, cand aud asta, nu-ti mai pot ura sa va impacati, ci sa scapi de belea si sa-i scapi si pe copii, ca nu e normal sa traiesti asa! Scuze daca sunt prea directa, dar eu nu cred ca cineva care se poarta asa te merita pe tine sau pe copii. Sper din suflet sa gasesti solutia buna pentru tine si puiutii tai. Dumnezeu sa va ajute! 
Laura
34+ baby
Nicholas James
www.toysrus.com/registry/search/index.jsp?_flowExecutionKey=_c1EE435A3-E973-6D0C-669D-0586E8203FD9_kF96D7BC2-7753-2E2E-6FAD-D47D33ACBDD1&overrideStore=TRUS" target="_blank">Our Registry (lucruri pt bebe)
laurairina13 spune:
Offf,Simonette, ce povestesti tu acolo..
Nu am eu experienta si nici varsta necesara da tot imi dau cu parerea..am trait intr-un asemenea mediu cu un tata genu sotului tau, poate si mai rau, si tare am suferit...Si a suferit si sufera si acum mama pentru ca a ramas alaturi de el ca noi , copiii sa avem un tata, sa nu ne arate lumea cu degetul pe strada ca nu avem tata! Dar, sincer vorbind, as fi preferat de 10 ori mai mult ca mama sa fi divortat de cand au inceput problemele si ne-ar fi fost inzecit mai bine, decat ne-a fost si ne e si acum!
Sa nu zic ca mama tre sa ii indure comportamentul de animal si acum!
Sincer, decat sa suferi, sa mai aiba si nemernicia sa dea in tine, sa sufere si copiii, sa creasca intr-un mediu asa stresant..mai bine divortezi! Acum desigur ca ramane problema cui raman copiii, daca ai fi in Romania, sigur statul ti-ar incredinta tie in totalitate tutela copiilor, ca asa e legislatia la noi, mamele au prioritate..dar acolo la voi...nu stiu cum e!
Oricum iti doresc multa forta, sa poti rezista , sa poti sa ai curajul sa il infrunti si sa puneti capat calvarului, si sa ramai cu copilasii! Si sa stii ca nu ne deranjezi cu mesajele-cum spuneai ieri.., si ca ma bucur ca ti-ai deschis inima si ne-ai spus oful! 

Daca am putea cumva sa te si ajutam mai mult...ar fi si mai bine..dar macar cu o vorba buna tot suntem aici.
Sincer, din punctul meu de vedere, ca si copil care am suferit din cauza unui tata violent si a unei atmosfere naspa acasa...eu inclin spre divort. Acum tu stii cel mai bine cum e la tine acasa, si ce ar trebui sa faci sa fie bine pentru putzulici!
PROASPATA PROPRIETAREASAAA ![]()
Laura,
34+
Mara Teodora
AMR 6 saptamani !!
poze
krelia spune:
nu pot sa plec...tb sa va mai arat ceva.....ce va ziceam deunazi despre maazinul DC...si despre faptul ca eu prind numai "anunturile" cu chiloti si sutiene....eh, poftiti sa vedeti locul 1
@simonette - daca s-a ajuns la cutit, din pacate, o viata impreuna nu isi mai are rost...iar in cazuri de genul asta...nici un tribunal nu-i va lasa lui copii...iar vieti separate sub acelasi acoperis..no way...trust me....am avut caz in familie ce s-a lasat cu cutit la 1 mm de coloana.......parerea mea e sa te gandesti numai la tine si copiii tai....astfel de bestii nu merita nici un scuipat!! 
gata, noapte buna....am zis!![]()
krelia
34+ si printesu' mic, Rares-Mihai 
ionelamaria spune:
Dana N, Ramona C, Krelia
Subscriu. Na ca suntem mai multe.... si din cate stiu eu... mult mai multe![]()

31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
Evy30 spune:
vreau sa o felicit si eu pe Ramona. numai bin bebelului 
fetelor eu am tensiunea mica 9.5 cu 5 . nu stiu ce sa fac .. de simtit ma simt ok , insa o fi bine?
de la gynipral sa fie? ca l-am luat la 23
Evy 33+
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui simonette Legat de ceea ce am spus aseara..... Va multumesc mult ptr sprijin ![]() ![]() ![]() Din pacate nu glumesc...... Am decis ieri sa nu mai inghit cacatul servit de 6 ani.....e mult de zis, in ultimul timp am trecut cu vederea caci am avut durerea pierderii mamei in suflet si apoi am fost topita de noua sarcina insa de cateva zile imi e sila sa mai vin acasa din cauza atmosferei create de el........tipa non-stop la bona, din te miri ce si la mine de asemenea daca incerc sa ii arat ca e absurd! A facut numai cacaturi si de fiecare data eu am suportat consecintele.....cred ca se simte frustrat sau nu stiu ce stres are ca in ultimul timp a sarit la mine de cateva ori. Aseara mi-a pus capac, a sarit cu cutitul la mine si s-a controlat dar m-a lovit cu latul lamei! Asta fiindca i-am zis ca vreau sa ne despartim....apoi fiindca m-am imbracat sa ies afara a aruncat cu furculita in mine care mi s-ainfipt in picior Asta e obicei vechi, daca nu sunt langa el arunca cu lucruri dupa mine! Nu va mai spun ca la nervi distruge lucrurile prin casa........de injurat la ordinea zilei.....Nu l-am simtit niciodata alaturi, nu si-a asumat niciodata greselile, Ma apasa f tare....;nu mai vreau! Insa, nu vreau sa-i fac rau.......! Vreau sa ma ia in serios in legatura cu despartirea si sa ne intelegem in legatura cu copiii......nu vreau sa ma despart de niciunul......stiu ca vafi greu! In ultimul caz, raman in orice conditii langa copii insa cu vieti separate! Nu mai exista iubire dar nu vreau sa il distrug! Cam atat ptr acum....;;sunt f obosita...... ![]() mami de Luca(02-02-2006) si de Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum in 29+ cu Nicholas!www.flickr.com/photos/12117325@N08/" target="_blank">Poze cu baietii mei! |
Imi pare sincer rau ca treci prin asa ceva. Aici esti intre prietene...suntem alaturi de tine.

------------------------
35+
DavidAlbume foto
dana n. spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui krelia [font=Comic Sans MS][purple]Hai sa va inchei ziua intr-un mod placut krelia 34+ si printesu' mic, Rares-Mihai ![]() |

Super tari!------------------------
35+
DavidAlbume foto
ionelamaria spune:
Simonette, ma scuzi ca te intreb.... dar ce mai cauti tu acolo? Inteleg,... copiii.... dar sa stii ca ei au nevoie de o mama. SunT sigura ca DD va avea grija de voi 4. Trebuie sa-ti iei inima in dinti si sa hotarasti ce e mai bine pentru copii... adica liniste, calm... iubire... o mama sanatoasa si capabila sa le zambeasca... nu care sa tresara. Ce spui tu e prea grav sa mai fie loc de gandit. Ce se faceau piticii tai daca asera nu era latul lamei si era taisul. Dumnezeule!... copii aia au nevoie de tine. Nu te mai gandi, mama, la el... ca el acum nu e in fruntea listei de prioritati. Uf!.... Ma scuzi ca ma bag... dar pentru mine o palma ar fi ultima pe care as primi-o. Eu pe al meu m-am sUparat de mama focului ca isi schimbase putin tonul la telefon in unul mai autoritar si i-am inchis... a sunat imediat sa-si ceara iertare... si inca ma deranjeaza ca s-a purtat asa. CURAJ! VIATA TA E INAINTE SI NU ESTI SINGURA.. AI 3 SUFLETE MINUNATE. 
DE INCURAJARE SI ASTEPT VESTI PRIN CARE NE ANUNTI CA AI FOST PUTERNICA SI AI LUAT DECIZII BUNE PENTRU VOI!
31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
ionelamaria spune:
Kreliuto, e cea mai tare lenjerie ever... mor daca nu mi-o iau... si o port acum... cu butix.... ca sa fiu sexy toata ( mare pacat ca nu e sotul acasa... )

31+ AMR 9 sap
Mihneaaniversarea nuntii
POZE
lylyana.ion spune:
Tot pentru a mai destinde atmosfera, aveti un mail pe contul comun de gmail
Lili
34 cu
Alexandru

Luca(02-02-2006) si de
Yannis-Cristian (13-02-2008)si acum