Mamici de fulgusori de nov-dec 2009 (120)
Raspunsuri - Pagina 17
Katyuscha21 spune:
mai fetelor voi nu aveti somn la ora asta?sau sa instalat insomniile si la voi ca la mine e de mult noaptea stau si numar calciul de pe tavan prin intuneric si ziua sunt drogata
Alexandra
34 + si lumina ochilor mei
Andriusik 3 ani 26.09.2006
Povestea nasterii lui Andrei
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
www.baby2see.com/small_babies.html" target="_blank">Copii Nascuti prematur
Un copil este o Binecuvantare de La Dumnezeu
Nu da cu piciorul la sansa de a deveni mama.
Avortul Este o Crima !!!!
AMR 6 SAPTAMANI SI VOI FI DE 2 ORI MAMICA!!!
Katyuscha21 spune:
fetele dati-mi si mie va rog ceva retete de salaturi care merg la gratar ca eu am cam 4 salaturi dar nu cred ca o sa imi ajunga
Alexandra
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
www.youtube.com/watch?v=D9FkTd7Yt2k" target="_blank">Melodie speciala pt indragostiti
Lumi_Richard spune:
Nu a mai aparut Shtephy...sper sa fie totul OK si sa citesc vestile bune cand ma trezesc!
Andre
,multumim pt vestile de la Miany,ma duc la culcare gandindu-ma la ea.
Va pupic dulce pe toate,noapte buna!
Lumi
34+ cu
Alexa Annabelle Denise
Katyuscha21 spune:
ce vroiam sa va intreb la voi nu au inceput iarasi greturile alea naspa de la inceputul sarcinii?ca la mine din nou imi fac figuri nu vars dar in schimb imi vin mirosuri naspa si ma ia dureri de cap.
Alexandra
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lumi_Richard LauraG, Ancutza . Ce mai faceti?Lumi 34+ cu Alexa Annabelle Denise |
iote si noi ca[,] cucuvelele

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
shtephy spune:
Buna seara dragele mele
In primul rand multumesc mult celor ce s-au gandit la noi,intr-adevar atata energie pozitiva face bine.
Multi pupici si multe floricele dragute pentru Mihamora ,Alinus, Lumi ,Marijan ,DianaR .Daca am uitat pe cineva,mii de scuze.
Am numai vesti BUNE ![]()
Beblusul este pozitionat transversal,caputul in stanga,funduletul in dreapta.Dl dr a spus ca l-am prins chiar cand se intoarce.
Este mai mare cu o saptamana,corespunde varstei de 32s,are 1800 g.
Masuratorile cu Doppler au fost bune taoate,asa a zis el ca eu nu am inteles nimic de pe hartia aia.
Placenta ok,lichid la fel.
TA 12/7 adica super.
Toate-s bune .Sper sa auzim numai vesti bune.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
shtephy spune:
Simina catelusul tau e un scump.Desi il cunosteam ,mi-a facut placere sa il revad![]()
Lavinia e o scumpete Piti a voastra![]()
Lumi ,draga mea,mai e tare putin si scapi de masuratul glicemiei,da?Si raceala aia trebuie amenintata sa te lasa o data in pace
Miany ma gandesc la voi,sa fiti bine tu si puiutul tau.Micutule David,mai stai te rugam la mami in burtica sa cresti mare si sa prinzi multe puteri.
Andre multumesc de vestile despre Miany.Doamne ajuta sa fie bine .Fir-ar el de congres.Conteaza foarte mult sa fie medicul tau alaturi de tine,iti ridica moralul fantastic ,dar precis va veni cand va naste ea,la termen.Am zis!
Elenic ma bucur sa te vad pe aici.Imi pare rau ca esti in patut,dar sigur iti va prinde bine si pana la urma colul se va lungi sau va stagna.Curaj,o sa fie bine
Cu lucrurile lui bebe,asta sa fie problema,ok?
Madalina a trecut greul draga mea,mai e putin si trebuie sa rezisti.Hai ,fruntea sus,da?
RamonaD felicitari!!!

Sa va traiasca piticul,sa fie sanatos si mancacios si tu sa te refaci repede de tot.

ate asteptam cu detalii si cu vesti bune cand ai tu vreme.
Biara imi pare bine sa te vad pe aici.N-ai mai intrat de 100 de ani la noi![]()

Vad ca ai vesti bune,felicitari.Tin pumnii sa fentezi DG ul si sa nu faca parte din viata ta.
Nu vreau sa mai zici ca nu te citeste nimeni,nu-i asa.
Eu nu retin cand si de ce ai fost internata.
Spor la proiect ![]()
Monis multumim de vestile despre Nabila.Distractie placuta la petrecere
Laurairina desi ti s-a mai zis,o fac si eu desi sunt convinsa ca sunt doar ganduri trecatoare.Nu trebuie sa fortezi lucrurile in nici un fel,un bb nascut cat mai aproape de termen papa bine,doarme bine ,creste bine 
Krelia nu stiu cine n-ar observa lucrul acela
Bancurile suuuuuuuuuuperrrr dar m-ai dat gata cu piesele tari de lenjerie
Simonette of Doamne ce zici tu acolo.Nu puteam sa imi inchipui niciodata asa ceva
.Nu cred ca mai aveti ce cauta langa el nici o clipa ,nici tu ,nici copiii vostri
.In general lucrurile acestea degenereaza din pacate
.
Suntem aici sa vorbesti cu noi,sa nu te indepartezi acum ca ti-ai deschis sufletul.
In plus subscriu la cuvintele Laureiirina.La fel a fost si copilaria mea si viata mamei mele.Si acum face tot posibilul sa ii amarasca zilele .
Ma voi gandi mereu la tine sa poti sa iei decizia corecta si el sa o accepte.

Evy e ok tensiunea mica daca te simti bine cu ea.Eu asa stiu.
Ionelamaria daca iti iei lenjeria,trebuie sa pui poze pe contul comun
.Nu conteaza cine te pozeaza![]()
Simina iti mai zic o data,felicitari pentru dolofanica.Ma bucur tare mult ca sunteti bine.
Ancutza editeaza repede ca iar trebuie sa scoti mielu'![]()
Parca nu au fost niciodata atatea vesti intr-o zi,sunt tare emotionata.
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+ 
Katyuscha21 spune:
SHTEPHY--- ma bucur pt vestile bune sa dea DD sa fie bine pana la capat.si sa fiti sanatosi amandoi ,tu si bebika din burtica![]()

Alexandra
Asa creste Andrei New
Burtica
Bebica din Burtica 
Ancutza_Bro spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui shtephy Ancutza editeaza repede ca iar trebuie sa scoti mielu' _ Ramona,mami de Stefitza (20.11.2006) si 31+ ![]() |
Shtephy la ora asta sa mor daca imi mai dau seama ce tampenii mai debitez...nu m-am prins unde am gresit si pe cine am confundat...zi si mie repede ca sa editez cat inca e liniste pe-aici
ps: felicitari pt vestile bune

Anca
34+ 
POZE
AMR 6 SAPTAMANI !!!
shtephy spune:
Katy de fapt e bebelin,nu bebelina,dar multumesc oricum
Ancutza multumesc frumos.Tot acolo unde ai gresit si ieri.Te-ai prins sau mai detaliez?
_
Ramona,mami de
Stefitza (20.11.2006) si
31+