Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

A, uitam sa-ti multumesc kossir ca mi-ai zis de cele 10 mesaje si " urmarirea" ca nu stiam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Neata, fetili!!!! Mai, mai, cate mamici fudule aici de carucioarele lor! Ma faceti invidioasa Felicitari pentru printese si printisori

Am promis retete mea de varza: se calesc in putin ulei ceapa, morcov, ardei si ce alte legume mai preferati, se pune varza tocata si lapte, in functie de cantitatea de varza. Eu la 2 verze potrivite pun cam 800-900 ml lapte. Se amesteca din cand in cand, se pun condimente. Se lasa varza efectiv sa fiarba in laptic. Cand e fiarta sa adauga cam 4-500 g smantana si un pic de suc de rosii sau bulion. Mie asa imi place, dar daca vreti se mai poate adauga si o bucatica de carnita...un carnacior sau kaiser, dupa gust. Sper sa va placa. Pentru mine e mancarea preferata, cand eram mica mama m-a lasat in grija la bunica si din cauza serviciului nu a putut veni la amiaza sa imi dea tzatzuca... Si pentru ca eu tipam de foame, bunica mi-a dat ce avea prin casa: varza cu smantana Asta a fost prima mea mancare dupa laptele matern

Un weekend bestial sa aveti , eu ma duc sa ma miaun la al meu sot sa dea cu aspiratorul

cu bebica de 14+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kossir
Rebiana, felicitari pentru zana, sa fiti sanatoase si sa va vedeti la 40 de saptamani grasunici si fara probleme. Luptele cu WC-ul si toate agitatiile astea trec si se uita .

Carmen, !! Multumesc frumos! Imi doresc sanatate atat pentru mine si mica mea gargarita cat si pentru voi toate si comorile din burtica!

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui atb

Rebiana, felicitari pentru printesa!!! Deci s-au adeverit calculele?

Multam'!
In cazul meu s-au adeverit.. Nu cred sa fie general valabil (eu insami am fost foarte sceptica initial) dar daca se potrivesc pentru primul copil sansele sunt enorme sa se potriveasca la al doilea... zic eu.

Si pentru ca-s prima aici, ofer un ceai caldut spre a ne incalzi in ziua asta mohorata!

Mergi la inceput

No, n-am fost prima dar ramane valabila invitatia la ceai!
Michelle, 'neatza! Pare delicioasa reteta ta de varza! N-am mancat niciodata cu lapte dar sigur voi incerca de indata ce voi putea manca tot ce vreau eu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Neata Rebiana ( si retul de burtici cu bebeci) , merci pt ceai . Eu acum sunt la cafea, pt ca nu am mai putut sa dorm de la 6 dar sunt obosita. Ceaiul il servesc dupa.
Ma incearca iar o durere de cap, sper sa ma ajute un pic cafeua ( 3in1 cu lapte mult)
Michelle-acum cativa ani vroiam sa pun numele asta daca o sa am fetita, dar toti '' Aaaa de la Mihaela ??''. Asa ca mi-a trecut. Merci pt reteta de varza, suna foarte bine.
O s-o incerc cand ma imprietenesc cu samantana, momentan nu pot sa mananc smantana, nu stiu de ce , inainte manacam si cu salata.
Azi vreau sa fac lasagna.

Denisa, 13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Fete, am gasit cateva site-uri cu hainute pentru gravide!
www.laredoute.ro/mamicibebelusi/34/moda-pentru-gravide.html" target="_blank">1
*
*
*
www.marialetitia.ro/" target="_blank">2
*
*
*
3

Au fost cateva modele care mi-au atras atentia. Mie-mi plac tare mult rochiile si intentionez sa port si cand va avansa sarcina, de aceea sunt in cautare de rochii faine pe care sa le pot modifica dupa ce nasc (mai am cateva si de cand eram insarcinata cu Luca).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Si eu am cautat la greu haine pe net... dar pentru mine e foarte mult 180 ron pt o rochita... intr-adevar sunt ochioase si deosebite... dar.. tre sa ma multumesc cu ce am. Rebiana, o sa fi o graviduta cocheta

cu bebica de 14+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui michelle_sf

Si eu am cautat la greu haine pe net... dar pentru mine e foarte mult 180 ron pt o rochita... intr-adevar sunt ochioase si deosebite... dar.. tre sa ma multumesc cu ce am. Rebiana, o sa fi o graviduta cocheta

cu bebica de 14+

Mi-as dori!
Ma gandesc ca poti sa printezi modelul rochiei ce-ti place si sa mergi la o croitoreasa care ti-o va reproduce pentru un pret mai mic! Mai merg unele tricotate.. eu nu ma pricep dar cine stie cum se face isi crea niste rochite dragute.
Denisa maseaza-ti tamplele si fruntea... sau roaga pe cineva s-o faca; mai atenueaza durerea!

Mami de + !

Mergi la inceput

Erata isi poate crea...

Mami de + !

Mergi la inceput