Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 6
samaria spune:
Buna dimineata la toata lumea!
Azi e o zi rece la mine, dar macar nu mai ploua,asa ca am motive sa fiu bucuroasa, chiar si numai pentru asta...Cu raceala sunt la fel, am nas infundat si sunt ragusita, dar sper sa imi treaca...
Annya: multumesc frumos de sfaturi!
Ina:bravo tie ca nu te-ai ingrasat, n-o sa-ti para rau de asta,mai ales dupa ce nasti...
Dayanara:tot asa de plangacioasa m-am facut si eu...
Carmen(castelana):draga mea,eu credeam ca te numesti Ana...
Bianka si Delia:bine ati venit! Sarcini usoare si nasteri la termen,multa sanatate si bebici frumosi!
Alina:cu intarziere,ii doresc si eu sotului tau "La multi ani!" si multa sanatate si putere,sa fiti fericiti impreuna pana la adanci batraneti...
Rebiana:felicitari pentru fetita!
Alice:felicitari pentru baiatul sportiv! In spagat?!
Kossir:bravo tie pentru,face bine la psihicul omului nitica relaxare palavragioasa...
Michelle:multumim de reteta,pare delicioasa!Mi-a placut mult formularea:"ma duc sa ma miaun..."...si tine figura?
As mai scrie,dar mai am de lucru,va pup cu drag pe toate si va citesc in continuare.Un sfarsit frumos de saptamana sa aveti!
Maria 15+
Mami de Sammy
honeybaby spune:
Se exagereaza cu preturile. 75 Ron doua perechi de chiloti tanga ???
Doar pt ca mi-i arata pe o tipa gravida ?
Rebiana, rochite in genul ala se gasesc destul de usor in magazine, eu zic sa nu comanzi dupa siteri (nu inca).
Eu o sa am o problema la pantaloni. Sper sa nu ingras foarte tare si sa pot purta colanti cu cizme. Daca ma ingras, pun foarte mult pe picioare si nu o sa-mi mai stea bine.
Ieri mi-am luat o bluza pt 9 luni, adica foarte lunga in fata , cu 25 de cm mai lunga, cu 15 Ron.
Denisa, 13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE
honeybaby spune:
Mi-a trecut capul. Deobicei cand ploua nu ma doare.
Denisa, 13 +
POZE
dayanara spune:
denisa m.am uitat in lista si am DPN la fel ca tine pe 3, adica asa mi.au modificat.o cei de la spital ultima oara:)
rebiana, o sa fiio graviduta eleganta, e foarte bine, cel putin la psihic face bine sa te gatesti, sa te aranjezi :)
la sarcina cu ivan n.am avut chef de nimic, in sensul ca nu suportam nici.o crema nici.un parfum, de haine nu mai zic, dar acum din punctul asta de vedere sunt mai bine
samaria, m.am bucurat tare cand am citit povestea catelusului, de fapt de unde l.ai luat, cand am sa fiu in stare sa ma ocup ca lumea de un animal, am sa ia tot de la centru, si eu iubesc cainii nu rasele...
roxana 13+ arturo si ivan (2.12.2006)
samaria spune:
Dayanara:tie, burticutza cu locatar si copilasul tau scump.
Povestea Roxiei este:Sam isi dorea cu disperare la inceputul anului un prieten necuvantator.Sotul e alergic la pisici asa ca mergea musai numai un catelDupa cautari si informari prelungite,am realizat ca un caine e la fel de dragut si de afectuos,fie ca e de rasa,fie ca nu.Am luat legatura cu un adapost din Bucuresti,care m-a redirectionat spre o doamna cu suflet nu mare,ci URIAS! care coordoneaza adapostul de caini din Piatra Neamt, si asa am ajuns sa o iau pe fetitza la noi.Era asa de mica si de slabuta,nici blanitza nu ii statea pe ea cum trebuia!Am dus-o la veterinar,i-am facut toate vaccinarile,acum e sanatoasa si fericita,alearga libera prin curte,sare pe noi si ne umple de noroi si ne "pupa" in stil specific...n-as fi crezut ca un catel iti poate aduce atatea satisfactii...e o mare figura,e rasfatata si iubita de toti...
Deci,Roxana,daca vrei romane,zi un cuvant si eu iti scriu...Va pup cu drag!
Maria 15+
Mami de Sammy
honeybaby spune:
Roxana, super. O sa vine kinder-eii in aceasi zi ( daca or sa vrea)
Samaria-impresionanta povestea fetitei. Nu multi iau catei de la adaposturi.
Eu am o pisica maidaneza, nu e de la adapost, dar e luata din mila.
Ca sa nu mai zic cati catei, pisici, arici, pasarele, hamsteri, porci de guineea am crescut. Am visat mult timp sa ma fac medic veterinar.
Aaaaa daca vreti sfaturi despre ''alaptatul'' de catei de 3 zile cu biberoane de 10 ml, sau pisici sa-mi spuneti. Tot din doua in doua ore sug, si urla ca din gura de sarpe daca nu le dai, tot in ''marsupiu'' trebuie carati, ca altfel tipa daca iti aud vocea si nu esti langa ei.
''Copii'' de orice fel nu sunt prea diferiti.
Denisa, 14 +
POZE
dayanara spune:
samaria, impresionant inr.adevar, dar cum sunt acum de ma ia plansul din orice ...prefer sa nu ma gandesc adaposturi
si cand eram in romania, adunam tot ce gaseam in fata blocului cu viata, si mama ma ajuta :)) am crescut cu caine de mica, si pisica, la pisica am facut o alergie, a dat.o mama, nici acum n.o iert, cu toate ca acum un an mi.am facut testul de alergie si la pisica a dat pozitiv, dar cat am suferit dupa negruta atunci, n.am sa uit niciodata
denisa da clar, vor veni cand vor vrea ei, eu ma bucur ca e mai devreme decat data initiala, acum mi.am schimbat semnatura si eu :)
rebiana, tu nu te.ai gandit la nici.un nume?
freedelia, cum e cu placenta? mai sangerezi ai mai fost la eco sa.ti spuna daca desprinderea s.a refacut?
roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Servus burtici!
Vai ce bine e acasa in weekend.
Merg sa ma apuc de mancare si apoi vin la povesti si sa updatez listuta. Am de recitit 2 capitole sa vedem ce si cum.
Cu animalele, eu am avut la mama mereu pisica. Si am tinut la fiecare tare mult. Ele au ajutat-o pe mama foarte mult cand era bolnava la pat stand langa ea mereu si tot pisica a prevestit momentul final.
De atunci, nu am mai avut pisica, dar acum am doua broscute testoase.
Caine, as lua doar daca stau acasa, pentru ca la programul nostru de lucru as chinui bietul suflet.
Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!
dayanara spune:
oana, acum am vazut primele lucrusoare la semnatura, foarte foarte frumoase, imi plac culorile la nebunie, credeam ca doar eu sunt cu maro
sa le poarte sanatos erick!
am vazut pe o eticheta in extenso, de unde le.ai luat? ca si aici am vazut eticheta asta , si eu am cateva in extenso
roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
oanaiacovita spune:
Roxana, multumim.
Le-am luat din Auchan.
Oana 19+ Erick Nicholas
Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!
Bebe mic
Daca n-ar fi speranta, inima s-ar frange!