Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)
Raspunsuri - Pagina 4
CoriMami spune:
Ce de vesti bune!
Sa va traiasca bebeii si sa va bucurati de carucioarele roz si albastre!
Eu azi am incheiat 16 sapt si marti am si eu marea intalnire cu bebe la TT si eco si ma rog din suflet sa fie sanatos, pt ca de la 7 saptamani nu am mai facut eco, doar diverse analize de sange si am chiult la DT ....tocmai atunci aveam concedii.
Deci pt mine si toate burticile care au TT programat in curand, sa fie bine!
Pupici.
16 S
Mami si tati il asteapta pe mugurashul lor cu drag!
http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=CoriMam&year=2010&month=3&day=18&babycount=1
Ioanact spune:
CoriMami ne rugam pt tine sa iasa analizele TT bune si bineinteles sa vii cu vesti bune si de la eco.
de la 7 sapt nu ai m fost la eco (adica 10 sapt- daca ai incheiat 17 sapt)? Cum ai putut sa stai fara sa nu-l vezi pe bebe?
ALBUM
POZE RECENTE
Ioana creste mare
Cum creste bebe Justin(a)
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + 11+ - JUSTIN/JUSTINA
DOAMNE AJUTA-NE, sa ne nastem sanatosi!
honeybaby spune:
Mi-e somn si nu pot sa dorm. Off.
Michelle unde esti cu varza ??
Denisa, 13 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !
POZE
Delia13 spune:
Salutare la toate burticutele!Sunt noua pe acest site si sunt o burticuta in 16 sapt.
Rebiana27 spune:
Roxi ... asa-i ca-mi doream fetita dar cumva ma obisnuisem cu gandul ca voi avea tot baiat...
Anca ma bag cand e vorba de cumparaturi, cum nu?!! Eu prefer lila-ul pt fetite + rosu/grena, verde in diverse nuante, orange.... etc.
Alina m-am bucurat sa aflu ca e bine dezvoltata si nu-s prezente probleme.... cand mi-a zis ca e fetita deja eram in culmea fericirii; toti cei apropiati isi doreau asta pentru mine!
I can't fake with dignity so i'll not try!!
kossir spune:
Buna burtici,
Harnicute ca de obicei, doar azi n-am intrat si acu vad capitol nou.
Rebiana, felicitari pentru zana, sa fiti sanatoase si sa va vedeti la 40 de saptamani grasunici si fara probleme. Luptele cu WC-ul si toate agitatiile astea trec si se uita .
Alina, "LA MULTI ANI" sotului, sa fiti sanatosi sa cresteti copii frumosi.
Alina, felicitari pentru baietel, cine vorbea de soacra cu 3 nurori? .
Delia 13, bine ai venit si sarcina usoara. Scrie repede 10 mesaje ca sa scapi de "urmarire" si povesteste-ne despre tine .
Cam atat am reusit sa citesc, merg sa citesc din urma si revin.
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 18+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
kossir spune:
Lili, mi-am adus aminte de ieri, am citit si am vazut pozele, dar n-am apucat sa scriu. Prepelitele sunt ale voastre? Superb, si am impresia ca tu te ocupi de ele? Si prepelitele la tava, cine le-a pregatiti si cum? Calinut e o dulceata, un scumpic si nu-i place baita?
Castelana, avem acelasi nume, chiar n-as fi banuit, sa stii ca mie mi-a placut numele meu, desi multi il detesta . Sa ai un weekend la fel de plin de buna dispozitie, ca zilele astea .
Fetelor maine merg la dr. Abia astept sa vad mogaldeata. Sunt convinsa ca vin si cu carucior. Iar Mihai abia asteapta si el sa vada ce ascund . Vrea sa mearga cu mine, ca un barbat ce e, in lipsa lui taicasu si sa intre la echograf sa vada cu ochii lui .
Aaaaa, si am uitat sa va spun cum a fost ieri , pana la 9 seara, nu ne mai saturam. A fost super.
Si azi am continuat invitand una dintre prietene la cus-cus, masa care s-a continuat pana la 5 dupa masa .
Va pup si va doresc noapte buna, somn usor si weekend placut
Carmen mami de Mihai 24.8.99 si 18+ sapt
http://community.webshots.com/user/kosscar
atb spune:
Rebiana, felicitari pentru printesa!!! Deci s-au adeverit calculele?
Alina felicitari pt. cavaler!
Ioanact, La multi ani sotului! Si multumim de sampanie si tort! Da' chiar asa, voiam sa va intreb, cate o gura de sampanie, sau vin, sau bere, avem voie sa bem din cand in cand? Zicea cineva de pe-aici ca e total interzis, dar nu cred ca un paharel de vin rosu ocazional poate face rau bebeului.
Annya, stai linistita, daca ti se intareste burtica, e f normal sa ai contractii (nedureroase) in sarcina, sa vezi mai incolo cand e burtia mai mare cate o sa ai!
Kossir te asteptam cu caruciorul luni!
Bianca, Delia, bine ati venit, sa aveti sarcini usoare si bebei sanatosi! scrieti-ne mai multe despre voi!
Adriana 15+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
bordeancavio spune:
neata fetele, azi sunt matinala, m-am trezit de pe la 6. in ultima vreme nu mai pot sa dorm dimineata.
vrea cineva cafeluta cu lapte??
delia, bine ai venit, sa ne scrii despre tine.
si eu ma intrebam daca putem sa "gustam" un pic de vin, bere, etc... din cand in cand. in carti sau pe net, tot se scrie ca alcoolul este total interzis, dar am auzit si eu gravidutze care zic ca nu are nimic daca mai gusti cate un pic din cand in cand. voi ce ziceti? merge? si da da, ce inseamna din cand in cand? odata pe saptamana un pahar mic de vin, e acceptat? sau poate avea cine stie ce probleme cu bebe?? eu as gusta, dar nu vreau sa risc, am mai luat asa, rar, cate 2-3 gurite de vin sau bere, cand imi era pofta.
parca ce e interzis, aia ai vrea. aia e
va pupic pe toate si weeknd placut in continuare.
vio asteptand pe bebe 10+
Delia13 spune:
Neata fetelor! Ma bucur ca ati raspuns asa rpd[:D Va zic despre mine ca sunt in 16 sapt si 5 zile si o sa-l cheme David Andrei Pana acum nu am avut probleme ma incadrez la cele care nu au avut greturi sunt o fericita presupun si acum astept sa-l simt cum misca. La voi cum e? a miscat? Ieri am simtit ceva da nu stiu exact dk a fost el sau matele