Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (27)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Buna burticutelor!Eu azi am dormit mai mult hihihi pt mine azi e ziua de week-end. Am vazut ca vorbeati despre opera si va zic si eu ca am vazut multe emisiuni unde spuneau ca muzica lui Mozart face ff bine pt fat si mama implicit.La mine va pot spune ca asculta opera aprope non stop ca asta imi e meseria sunt soprana cred ca la mine deja s-a saturat cata opera asculta. Pt Stefanna vreau sa-i zic ca si eu imi doream fetita pana sa raman insarcinata deja ii stabilisem si numele ,dar de cand am ramas am presimtit ca e baiat eram aproape sigura si cand ma intreba lumea ce vreau sa fie le ziceam ca imi e indiferent ca dk eu presimteam ca e baiat.... parca imi era nu stiu cum sa zic ca vreau fetita si cand am fost sapt trecuta la medic mi-a confirmat ca e BAIETEL si am fost f bucuroasa desi doar mi-a confirmat ceea ce banuiam si eu deja eram obisnuita cu ideea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle_sf spune:

Stai linistita, Gaby, nici nu am zis ca ai avut asa intentii Imi place hota din link, multumesc frumos. Eu o sa am bucataria destul de mare si evacuarea o sa o fac prin tub direct afara, multumesc pentru sfaturi Noi acuma am terminat casuta, sambata am lacuit parchetul... Si cum vrem sa ne mutam cat mai repede nu am timp chiar mult sa umblu, sa caut preturi, sa compar, desi mi-ar place... Al meu sotior nu ma mai lasa sa conduc si tre sa astept sa aiba el un pic de timp, ca tare e ocupat, si sa mergem sa ne benoclam prin magazine. Cel mai tare ma bucur ca o sa primesc de la parinti cadou de casa noua masina de spalat vase (urasc sa spal vasele )

V-am pupacit, ma duc sa spal vasele, ca s-au strans de 2 zile

cu bebica de 14+
cum creste bebelusul meu drag

Mergi la inceput

IoanaCT la ce medic esti si unde o sa nasti? Eu ma duc la Balasa Eduard la Medgidia si pana acum am fost f multumita de el. O prietena de-a mea a nascut acolo si sunt conditii super si asistentele iti vb ff frumos fara sa le dai spaga cum se obisnuieste In Romania. Offf nu stiam ca mesajele mele nu apar in timp real pana nu fac 10

Mergi la inceput

Si eu am fost in renovari cu apartamentul am facut camerele frumoase ca dk vine bebeu hihihi si acum mai am de scos haine din vreo 2 saci da m-am saturat si le las deocamdata asa. E mai greu cand te apuci de renovari si deja locuiesti acolo ca tre sa strangi totul in saci. bine ca am terminat si a iesit frumos!

Mergi la inceput

Nici eu nu am cumparat inca hainute in schimb am primit deja de la sor-mea o punga imensa.Mie parca inca nu-mi vine sa cumpar nu stiu dc si cand zic asta nu ma gandesc in nici un caz la superstitii de pe vremea lu pasvante doar ca... probabil ma gandesc ca e prea devreme. In schimb eu ma uit de patut caut pe net, dar de cumparat vreau sa-l iau cu luna doua inainte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

GaBy put sa pun hota normala, dar sa fie prea mare. Trebuie sa masor cat spatiu am. Langa hota mai vreau sa pun un dulap suspendat, probabil ca daca renunt la dupat, sau daca in fac se includa si ''burlanul de hota'' pot sa pun ce hota vreau.
Michelle- si eu urasc sa spal vasele si sa sterg praful ( simt ca-mi intra tot in nas)

Dupa cum vedeti de la carucioare si paturi am trecut la hote

Denisa, 14 +
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Michelle
Vezi ca aia de dau gaura pt hota o sa faca mizerie mare si gaura trebuie sa fie concentrica. Hotele nu vin de obicei cu tubul de evacuare deci sa treci pe lista sa cumperi tub. masori cat e de la hota la gaura , mai pui vreo 30 de cm si gata. sa nu uiti de priza pt hota. ca eu am uitat si am stricat peretele iara dupa ce mi-a zis mesterul:)

sa folosesti sanatoasa masina de spalat vase! eu de abia o astept pe a mea! pupici

Bebe in 18 saptamani
www.gabyhila.blogspot.com

Mergi la inceput

Am vazut ca sunt si mamicute iubitoare de animale asa ca va spun ca si eu am 2 pisici una de 9 ani birmaneza si una de 4 ani maidaneza pe care le iubesc ff mult. pe cea de 4 ani am zis ca o sa o dau cand vine bebelu dar cea mai batrana o tin ca nu am la cine s-o dau si e si cu 3 labute mititica ca un picior a trebuit sa il amputeze. mi-am facut toate analizele necesare si doctorul a zis ca nu-i nici o prob dk le tin doar sa nu le pup in bot! Na, ca am scri la mesaje sa se faca mai rpd 10 sa fiu si eu in timp real ca voi Nu stiu exact cum sa-mi fac semnatura o sa ma duc eu sa mai citesc pe la profil . va pup si sa aveti o sapt. frumoasa! eu ma duc sa mananc ceva!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, abia astept sa vii cu carucior azi,la ce ora mergi?

stefana felicitari pt carucior!

gaby, stokke carucior normal + landou 1000 de euro
caruciorul fara landou - 800 de euro
scoica care merge la stokke e cea de la maxi cosi

quinny cu scoica si landou, complet intre 600 si 1000 de euro depinde de model, quinny simplu fara scoica si landou, intre 380 si 500 de euro

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

denisa, tu simti miscarile bebelusului? intreb, ca tu ai aceleasi saptamani

irina, merci pt raspund, si valorile astea se vad la eco asa.i?
si aici le fac, probabil se numesc altfel

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)

Mergi la inceput